Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlardan haber yokmu çok merak ediyorum. akşam çok dua ettim inşallah ikiside hamiledir :Saruboceq:

kizlar herkes varken sorayim
nedense aradan 10 gun sonra adetim geliyor kafam karisti tup bebekten sonra boyle oldumu dr ami gidiyim

jeyannd, asi74, aymes, aşk_meleği, caneylom, casper33, cornelia35, dashuri, heja, meryem42+, MONA ROSA, nilos1981, nur krp, ozlem82do, rapunzell_82+, sidelya01, sünger53

topit topik olalı böyle kalabalık olmadııı aboovvvvvvvvv delikafaduldendelikafadulden

su gelir güldür güldür gelde yar beni güldürr zuuhaa kafayıı yedimm delikafaduldendelikafadulden

bence herkes kıvılcım gibi nefesini tuttu bekliyo kızlar açılın bak yoksa güzel haberi almadan boğulucuaz ha nevromuzu ve ayşemizi kalabalık karşılamamız lazım ha gayret kaldı yarım saat tahmini

evet canım bana doktorum verdi hatta bende kanama oldugundan kanı sıvılastıracak ve daha cok olacak diye kendim kestim ve bir sürü azar isittim doktorumdan bebege giden kanı sıvılastırdığındın daha iyi oldugunu düsüğü önledigini ve bebek icin cok iyi oldugunu söyledi ve üc hamileligimdede kullandım

kizlar herkes varken sorayim
nedense aradan 10 gun sonra adetim geliyor kafam karisti tup bebekten sonra boyle oldumu dr ami gidiyim

canım benimde tüp bebek denememden sonra ilk ay 9 gün geç gelmişti adetim sanırım ilaçların etkisiyle oluyor sonraki ay düzelmişti benim

AYNEN CANIM AYNENNNN:dance:

Biri 95 yaşında biri 92 yaşında karıkoca, boşanmak için hakimin karşısına çıkmış.

Hakim üzülmüş, "Yapmayın ya" demiş "yetmiş yıllık evlisiniz
niye boşanacaksınız?"...

"Yok" demiş "adam biz çoktan boşanmaya karar verdikte çocuklar etkilenmesin diye, Ölmelerini bekledik.:roflol::roflol:

gel nevromuz gel ayşemiz bitsin bu heycan bitsin bu heycan topikte tam 18 kız yolunuza hasret

bilmeden nereye düşmüsüm ben on yıl aradan sonra bebeği olan bir anne olarak insallah bende sizinle kutlarım allahım hepinizinde yüzünü güldürür insallah

NE KADAR GÜZEL YA HEPıMıZ O KADAR HEYCANLIYIZ Kı KIZLAR ONLAR BıZıM UMUT KAYNAĞIMIZ OLACAK ALLAHIM ıNŞALLAH DUALARIMIZI :Saruboceq::Saruboceq::teytey::teytey:KABUL EDER

adet kanaması gibi mi canım..biraz erken ama düzensizlikler olabiliyormuş tüp bebek tedavisinden sonra..doktoruna bir danış derim canım

canım benimde tüp bebek denememden sonra ilk ay 9 gün geç gelmişti adetim sanırım ilaçların etkisiyle oluyor sonraki ay düzelmişti benim

evet hizli bir sekilde birden basladi adetim biteli daha 5 gun oldu bu neydi acaba simdi

ben eniyisi dr a soruyum gecen dogum kontrol hapina baslatmislardi bir gun ictim geri biraktim ondan olabilirmi acabaaaaa:uhm
:

:roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…