evet canım bana doktorum verdi hatta bende kanama oldugundan kanı sıvılastıracak ve daha cok olacak diye kendim kestim ve bir sürü azar isittim doktorumdan bebege giden kanı sıvılastırdığındın daha iyi oldugunu düsüğü önledigini ve bebek icin cok iyi oldugunu söyledi ve üc hamileligimdede kullandımiyi geceler kızlar a.s.
az önce bir forumda bebek aspirininin hamile kalmayı kolylaştırdığını okudum, bu konuda bilgisi olan deneyen varmı acaba:uhm::uhm:
msj . aynen kopyalıyorum..
manika
Gönderildi 26/5/2004 11:38 (#4857)
Konu: Hamile Kalabilmek için Bebe Asprini !!!
Uzman Üye
Bulunduğunuz yer: İstanbul Özgür bey merhaba,
İki farklı arkadaşımdan doktorlarının hamile kalmayı kolaylaştırdığı için; günde 1 adet bebe asprini içmelerini tavsiye ettiğini duydum. Açıkçası biraz tuhaf geldi. Güldüm geçtim. Ama aklıma da takılmadı değil Sizin bu konuaki görüşünüzü rica ederim.
Syg,
Op.Dr.Özgür Leylek
Gönderildi 28/5/2004 16:09 (#4900 - Cevapladığınız Konu : #4857)
Konu: RE: Hamile Kalabilmek için Bebe Asprini !!!
Kıdemli Üye
Bulunduğunuz yer: İstanbul Merhaba,
Evet bu konuda bebe aspirinin ( yani düşük doz acetyl salisilic acid tedavisinin ) yararlı olduğu gerçektir. Ancak sadece doktorunuzun gerekli gördüğü hallerde kullanılmasında yarar olacaktır. Yani hiç bir problemi olmayan gebe adaylarının direk kafadan aspirin kullanmalarının mantığı yoktur.
Saygılarımla,
kizlar herkes varken sorayim
nedense aradan 10 gun sonra adetim geliyor kafam karisti tup bebekten sonra boyle oldumu dr ami gidiyim
kizlar herkes varken sorayim
nedense aradan 10 gun sonra adetim geliyor kafam karisti tup bebekten sonra boyle oldumu dr ami gidiyim
temızlıgı yarım yamalak yapıp buraya kosuyorum...
haber gelmemıs henuz..
halay beım ıcın farketmıyor..orta bas sag sol..yeterkı guzel haberler getırp halaylar cekelım burda:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
adet kanaması gibi mi canım..biraz erken ama düzensizlikler olabiliyormuş tüp bebek tedavisinden sonra..doktoruna bir danış derim canım
canım benimde tüp bebek denememden sonra ilk ay 9 gün geç gelmişti adetim sanırım ilaçların etkisiyle oluyor sonraki ay düzelmişti benim
AYNEN CANIM AYNENNNN:dance:
Biri 95 yaşında biri 92 yaşında karıkoca, boşanmak için hakimin karşısına çıkmış.
Hakim üzülmüş, "Yapmayın ya" demiş "yetmiş yıllık evlisiniz
niye boşanacaksınız?"...
"Yok" demiş "adam biz çoktan boşanmaya karar verdikte çocuklar etkilenmesin diye, Ölmelerini bekledik.:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?