Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilmeden nereye düşmüsüm ben on yıl aradan sonra bebeği olan bir anne olarak insallah bende sizinle kutlarım allahım hepinizinde yüzünü güldürür insallah

ne güzel halimizden anlarsın yani, Allah ömür versin yavruna
Rabbim geç gelsin önemli değil
sağlıkla gelsin

evet hizli bir sekilde birden basladi adetim biteli daha 5 gun oldu bu neydi acaba simdi

ben eniyisi dr a soruyum gecen dogum kontrol hapina baslatmislardi bir gun ictim geri biraktim ondan olabilirmi acabaaaaa:uhm
:

evet dr sor canım bakalım ne diyecek bendoğum kontrol hapı kullanmadıgım için bilmiyorum

nevrodan ve ayşeden güzel haberi heyecanla bekliyoruzz...hepimiz halaya hazırızzz.....:teytey:........ bayağı kalabalık bi halay olacakkk......hayırlısı inşallahhhh....

21 kısı 1 mısafır
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kadınlar kulubu yıkılacak bugunnnnnnnn
sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

nesrin sen çok yaşa emiiii :roflol::roflol::roflol:

kızlar nedenh ben buraya resim koycam zaman link çıkıyo direk resim çıkmıyoda bi el atsanız duruma çıkamadım işin içinden

saat geçmek bilmiyo belki haber var diye gelip gelip gidiyom buraya allahım inşallah her ikiside güsel hayılı haberlerle gelirler..

kizlarrrrrrrrrrrrrrrr
cok heycanliyim ya ne guzel cok kalabaligiz bugun insallah guzel haberlere gelirler

ayşe ayse duy sesimizi

nevro nevro duy sesimizi

23 nisanda tören geçidini sıraya girer bekleriz ya şimdide öyle oldu birazdan resmi geçitten geçicez.
alfabetik sıraya göre hazırollllll

Kızlar 24 kişiyiz.delikafadulden
Çok kalabalık olmuşuz valla.delikafadulden
Kimse geyik yapmaya gitmiyo bakıyorum da.:jeyyar:

Ayşenin sonucuna son 15 dakka kaldı 3te alıcam demişti
ama Nevronun kaçta çıkıcağını bilmiyorum
Hadi kıslar gelin artık hiç burasını bu kadar kalabalık görmemiştim şu ana kadar
Herkes elinde mendil bekliyo halay için:1hug:

günün birinde iki delikanlı bi yerde otururlarken karşıdan bi bayan gelir gençlerden biri derki
-bence bu kadın adetlix derdiğeride
-hadi canım nerden bilcen der ve iddaya girerler, başlarlar kadını takip etmeye,biraz takip ettikten sonra kadın evine girer bu iki genç biraz düşünür taşınır kaşınır nasıl öğrencez diye sonra kapıyı çalmaya kara verirler kapıyı pos bıyıklı kaba saba bi adam açar önce korkarlar ama sorarlar
az önce buraya bi bayan girdi derler adam
-karım o benim derler
-biz iddaya girdikte karınız adetlimi acaba der gençler. adam önce şöyle koluyla bi suratını siler ve derki
-çokmu belli oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…