kurtaj sonrası 45 gun sonra adet oldum..baya stres yasamıstım adet olmadıgım ıcın
kıst olusmus yumurtalıklarımda..adet sokturucu ılac kullanmak zorunda kaldım..ama genelde kurtaj sonrası 45 gunu buluyor adetın gelmesı...
ben korunmadım canım hıc..dr banada dedı 3 ay bekle dıye...
bu konuda bende cok karsız kaldım korunsammı korunmasammı dıye...
ama ısde bebgımız gıdınce tekrar yenıden hamıs kalmak ıstıyor ınsan....suan ben ıkıncı adetımı gordum..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
eger sen psıkojıkmen kendını hazır hıssedıyorsun korunma derım..zaten bebeıkler yeterı kadr bekletmıstı bızı..ustune bırde korunmak bana sacma geldı
tam gaz yola devam..
hıcde uzulme bundada var bır hayır de zamnla atlatıyosun.yenıden baslıyosun o heyecnlara..
demekkı saglıklı degıllerdı bebeklerımıız..
bebeklerımzı kardeslerını gondereck..hem bır kez hamıs kaldık sonucta artık rahım alıstı buna..yenıden gelcektır:ecrin_bebek:
iyi pazarlar arkadaşlar.
laluz canım çok geçmiş olsun.
rabbim en yakın zamanda mucizeni tekrar gönderir işallah canım
Laluz tekrar tekrar çok geçmiş olsun inşallah bu son acın olur.
oleyyyyyyyyyyyyy listeler geldi nevrocum canim cok tskler bu hasta halinde bizlerle ilgilenmeye devam ediyorsun allahim sana guc versin her anlamda en kisa surede sagligina tam anlamiyla kavusursun ins
ayrica arkadaslardan bi sey rica ediyorum
nevromuz a zorluk cikarmamak amaciyla diger topigimizde bulusalim kizlar okumasi kolay olsun
mrb arkadaşlar ne güzel bi hamiş listesi olmuş şu sayı hareket morfoloji sorunu olup ta doğal yoldan hamiş olanlara çok özendim maşallah Allah bebeklerini ana babalarına bağışlasın.ben 1.5 yıllık evliyim ağustosta 2 yıl olcak sorunumuz sayı hareket morfoloji.1 negatif aşılamam var tek tesellim ocaktan beri korunmuyoruz belki ben de bi mucize yaşarım diyorum.diorum dediğime bakmayın gece gündüz dua ediyorum çooooooooooook istiyorum 2.aşılamamdan sora adet oldum 4 mayısta yine olmam lazım işallah olmam.eşim de doktora gitti varikosel demiş.ama elle muaynede farketmemiş ameliyat demiş ama özel olduğu için bi kaç doktor daha görsün sora karar verelim dedik bu arada yaklaşık 1 aydır k.boynuzu ve gnc nin bi vitaminini kullanıyor eşim bi de arısütü poleni diorum ki ameliyata karar vermeden 1 aşı daha denesekmi????listeyi görünce umutlandım.beni de alın listeye 4 mayıs gibi adet olmam lazım((((olmasa da hamiş olsam keşkeeeeeeeeeee:)))))belki sora 2.aşıyı da denerim .na dersiniz napıym belki değerler 1 ayda tavan yapmıştır aşı da olursa çift çift gelir bebişlerim....
Ellerine sağlık nevomm çok güzel hazırlamışsın listeleri :sm_cool:
Asim delüm doğru diyosun öteki tarafa kayalım muhabbetlerde.Takip etmesi daha kolay olurgamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?