Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım ben denemiştim 3 ay. Bir zararını görmedim. Ama kısmet. Bizim bebişin kısmeti ordan değilmiş. :asigim:

Canım ben mayıs başı tekrar tedavi istiyordum ama dr un kongresi varmış ve tüp bebek bölümü o tarihlerde kapalıymış.şu an yasmin kullanıyorum kist oluşmasın diye..Önümüzdeki adet zamanı yasmini bırakıp şu preseed i denesem mi diyorum.Pek şans tanımıyorum doğal yoldan kendimize aslında.Çünkü eşim daha 1 ay önce oldu varikosel ameliyatını.Varikoseol ameliyatı olupta 1-2 ay içinde hamile kalan yoktur sanırım :sm_confused::çok üzgünüm:

Selam canım, benim bildiğim en az 3 ay gerekiyor. Bizim doktor 6 ay sonra normale döner demişti. Bakalım bugün pazarda keçiboynuzu buldum, bizde ona başlayacağız. Hayırlısı artık...

nevrom bitanem liste çok güzel olmuş ellerine sağlık canım beni çok duygulandırdın hala inanamıyorum pembe köşeye geçtiğime rabbimden diliyorumki bizim listedeki bütün kızlar biran önce pembe köşeye geçer inşallahhhhhhhhhhhhhh canım benim duygularıma tercuman olmuşsun beni benden güzel anlattın sağol canım arkadaşım rabbim bebişini sana bağışlasın

Heja cım tebrik ederim, Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin. Hem sana hem nevro ma ve tüm hamilelere inş!!

Nevrocum, süpersin, ellerine sağlık! Bu listeleri okuyunca heyecanlanıyorum, bir gün bende gireceğim inşallah. Bakalım zamanını Allah bilir..

Selam canım, benim bildiğim en az 3 ay gerekiyor. Bizim doktor 6 ay sonra normale döner demişti. Bakalım bugün pazarda keçiboynuzu buldum, bizde ona başlayacağız. Hayırlısı artık...

Hayırlısı inşallah canım,bizim tekrar mikroya yönelmemiz Allahın emri zaten...

Hadi deneme öncesi şu 1 aylık bekleme sürecinde kendimiz denesek mi diye düşündüm...Olmıcak olmaz biliyorum ama ya tutarsa kaydirigubbakcemile3

rapunzelciğim 2. adeti olmuşsun hayırlısıyla..Benim 2 adetim başlamadan önce bazı lekelenmelerim oldu ama geçti adet olunca..sende de oldu mu ?

lısteler suprer olmussssssssssssssssss
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
nevrom beklemede degılım ben bu arada soleyım..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hemn kactım dıger tarafa mewsgul etmyeyım burayı

saol bademcım cok sukur oldum.2.adetımı oldumalkisalkisalkis
normalde 28 gunde bır olurdum 26 gune dustu..
benımde kahverengı lekelnmelerım vardı kıstlerden dolayı akıntıdır dedım..
arkasınada hastalandım...ama cok fena oluyorum..ben ıkı adet donemınde asırı kanama oldu..
normalde hıc bu kadr olmazdı.ama ben memnun ıcım temızlendıgını dusunuyorum..
presed sevcan kullanıyor sanırım bademcım.genıs bılgıyı ondan albılırısn..
senın tedavınde 1 ay gecıkecek sanırsam..olsun gec olsun guc olmasın rabbım melklerıne kardes versın yenıden:Saruboceq::Saruboceq:

Canım bence boşuna alma. Boşuna derken şunu diyorum. Hani olur da alerji yapar sana. Belli mi olur. Tedavi öncesi bir dert çıkmasın. Allahım "ol" diyecekse o olmadan da der bence. Siz yine çalışırsınız. :jeyyar:

bebık 9 haftalık olmussss
ınsallah o cızelge 40 haftaya gıdecek..sonrada bebıgının resmını koycan cızelgeye

Canım benim az bile yazdım. Kelimelere dökülemez senin hikayen. Sen benim gözümde bu yolda çok yüceldin. Eğer tedavin negatif sonuçlansaydı çok üzülecektim. Ama çok şükür Rabbim gönderdi , hem de iki melek. :1hug: :asigim:

Aminnnn canımmm. Allah hepimizin yavrularını bağışlasın inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

2 gün evvel dr a gittim karşıyakada şenay adında sahilde bir bayan dr..çok memnun kaldım.herhangi bir yırtık,enfeksiyon yok dedi.hayatım söylemek hoşuma gitmiyor ama zaten bende hafiften bir vajinusmus,eşimde de bazı prob yüzünden kendi kendimize denemekten de kaçıyoruz..Hadi belki bu preseed işe yarar diye düşündüm..Sende alerji yaptı mı? Neden alerji yapsın ki anlamadım ?:sm_confused:

Sağol bitanem. Allah razı olsun. Amin inşallahhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Elbette bir gün sen de orda olacaksın. İnşallah sağlıkla ve hayırlısıyla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Ve ben de büyük bir keyifle işleyeceğim seni oraya hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bebık 9 haftalık olmussss
ınsallah o cızelge 40 haftaya gıdecek..sonrada bebıgının resmını koycan cızelgeye

Canım düzelttim. İyi çalışmalar o zaman size. :jeyyar: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

Evet canımm. 9 haftalık oldu çok şükür. İnşallah Allahın izniyle o günleri de görürüz. Allah herkese nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım bir sorun olmaması çok güzel. Bende alerji yapmadı ama bünyeden bünyeye değişir diye dedim. Hani 1 ay için bu riski almaya değer mi diye. :sm_confused:

canım çok sağol darısı sizlerin başına inşallah tez zamanda sizide bu listede görmek nasip olur aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…