Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne güzel senin bir tane çocuğun varmış ALLAH bağışlasın canım şimdi 2. yimi düşünüyorsunuz
inş tutar yaaaa
ama o kadarda araştırma bence kafan çok karışır kullandığınız bişey varmı sizin

Allah razı olsun cok sukur Rbbım bır tane verdı ınsallah hersesın hayırlı saglıklı evlatları olur benım oglum 9 yasında oncelerı esım hıc ıstemıyordu bende ona uydum ıstemedım sımdı cok pımanım 1 senedır olmuyor oncelerı problem bende zannedıyorduk megerkı esımdeymıs kecı boynuzu kuru yaptım ozel macunlar hazırlattık onları ıcıyor suan bebek falan yok ama macun ıse yarıyor gıbı

evıcap dıye spem hareketsızlıgıne ıyı geldıgını okumustum burdan onu aldım sacların dokulmesını engellıyormus dedım oda ınandı ıcıyor:lepi:

sen hamılemıydın sızdekı sorun dedır anlatman nın bır sakıncası yoksa tabıkı

bizdede sorun morfolojiydi % 4 tü çünkü tam keçiboynuzu pekmezi aldım meğer hamileymişim haberim yokmuş
daha aranıza geleli 1,5 ay falan oldu galiba
o günlerde hamiş kalmışım
hiç test yapmadım adet oldum sandım meğer üst görme olmuşum
benim ilk daha ama ikinciyide hemen peşine yapçam bi daha böyle sorun yaşamaktansa olmuşken peşpeşe olsun istiyorum tabi allah verirse yine

Yağmuruumm canımmm maşallahh herşey yolunda gidiyor çok şükürrr.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasipppp etsinnnnn inşallahhhh.Allaha emanett ol bebişinleeeea.s.

gerideki sayfalarda eşim keçiboynuzu kullandı sadece demişşin
simdi tam keci boynuzu aldım meger hamileymişim demişsin
az mı kullandınız siz pekmezi ben anlamadım:uhm:

ınsallah kesınlıkle ılk cocuktan sonra hıc fazla ara vermeyın sımdıkı aklım olsa ıdı kesınlıkle ara vermezdım ben:gitme:

gerideki sayfalarda eşim keçiboynuzu kullandı sadece demişşin
simdi tam keci boynuzu aldım meger hamileymişim demişsin
az mı kullandınız siz pekmezi ben anlamadım:uhm:

ben bu siteye yeni üye olduğumda meğer hamileymişim ama bilmiyordum
size sordum arkadaşlar keçiboynuzu al dedi bende onu kullandım sonra şans eseri doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrendim
yani keçiboynuzu kullanmadan önce hamiş kalmışım

Parti hazırlıkları tamam kızlarr yarını bekliyorum :jeyyar:inşallah pazartesiye aksamaz şu kırmızı kafalaelaelaelaelae

iyi geceler kızlar ..........
parti marti olmaz inşallah balum .............olmassa müjde partisi yaparsın artık....... geyik topiğinde ziyafet çekcen bize sözmüüüüüüüüü...............

PARTıDE KISIR VARMI YAAAA HEP SÖZÜNÜ EDıYONUZ AL ıŞTE CANIM ÇEKTı GECE YARISI NERDEN BULAYIM BEN ŞıMDı
BALSURAT YARIN BANA GÖNDER KISIR FALAN YAAAA
BOL TUZLU OLSUN AMA BEN TUZU SEVERıM YOKSA YEMEM :d:d:d:d

PARTİDE KISIR VARMI YAAAA HEP SÖZÜNÜ EDİYONUZ AL İŞTE CANIM ÇEKTİ GECE YARISI NERDEN BULAYIM BEN ŞİMDİ
BALSURAT YARIN BANA GÖNDER KISIR FALAN YAAAA
BOL TUZLU OLSUN AMA BEN TUZU SEVERİM YOKSA YEMEM :d:d:d:d

şakkıdıValla organızasyonda yazdım.Hamilelerr özenirseniz karışmam diyee topıgı açtıktan sonra okursun canım artık bilmem özenirmisin özenmezmisin sengözlerimebaksanab

iyi geceler kızlar ..........
parti marti olmaz inşallah balum .............olmassa müjde partisi yaparsın artık....... geyik topiğinde ziyafet çekcen bize sözmüüüüüüüüü...............

:lepi:Canım yaa hep yanımda olduun sağolasınnn:asigim:ınşallahh söylediğin gibi olur

inşallah canım inşallah bi kişi daha kurtuldu bu dertten diye inan dünyalar benim oluyo birisi hamile kalınca.............. bir günümüde sen bayram et inşallah canım.......nerdeyse her hamileye oturup ağlıyorum çooooooookkkkkk şükürler olsun rabbim sana diye birini daha kurtardın diye ...............rabbim hayırlısıyla hepimizi bu dertten kurtulanlardan eylesin....................

:lepi:Canım yaa hep yanımda olduun sağolasınnn:asigim:İnşallahh söylediğin gibi olur

inşallah canım inşallah bi kişi daha kurtuldu bu dertten diye inan dünyalar benim oluyo birisi hamile kalınca.............. bir günümüde sen bayram et inşallah canım.......nerdeyse her hamileye oturup ağlıyorum çooooooookkkkkk şükürler olsun rabbim sana diye birini daha kurtardın diye ...............rabbim hayırlısıyla hepimizi bu dertten kurtulanlardan eylesin....................

Canlarımmmm iyi geceler , iyi haftasonları hepinize. Şeniz

Öncelikle durumumdan bahsedeyim. Dıptısımı Çarşamba günü durumumdan bilgilendirmiştim. Eccük gecikmeli de olsa sizlere haberimi getirmiş. Öncelikle teşekkürler. Beni merak arkadaşlar kusuruma bakmasın. İş yerinde artık giremiyorum. Yönetici şifresi ile girme olayım bitti. Pazartesi öğleden sonra şifre kabul etmedi. Bakanlıktan yakalandı herhalde. Yeni bir şifre bulana kadar bu durum böyle olacak. Bulamayadabilirim tabi. Bu da ihtimaller dahilinde. :umursamaz:

Bu hafta içi ev arama işlerine ağırlık verip iki günde bir ev bakmalara gittik. Dün akşam bulduk hayırlısıyla. Bugün de kontrattı , ölçülerdi , alışverişti onunla geçti. Çok yorulduk ama içimiz huzurlu. İstediğimiz gibi bir yer bulduk çok şükür.

Yarından itibaren ufaktan toparlanmaya başlarız sanırım. Ben çok ilgilenmesem de organizasyonda görev alacağım.

Pazartesi günü evdeki ADSL kapanacak. Perşembe de taşınacağız. Öbür tarafa başvurup açılması 1 hafta sürerse 7-10 gün arası internetimiz olmayabilir. Bu durumu şimdiden bildireyim dedim. Merak etmeyin beni. Sizleri merakta bırakınca üzülüyorum. Allah hepinizden razı olsun. Hep bizi düşünüyorsunuz. Unutmuyorsunuz. :asigim:

Ben bütün geçmişi okudum. Kısmet olursa yarın listeleri son kez düzenlerim. Çünkü dediğim gibi sonrasında 10 gün olmayabilirim. :a015:

ozlemaktas ; canım seni çok tebrik ediyorum. İnşallah her şey sonuna kadar çok güzel gider ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. :Saruboceq:

xvyz ve HARZEM ; başınız sağolsun arkadaşlar. Allah sabır versin. Mekanları cennet olsun yakınlarınızın. :Saruboceq:

elitu ; meleklerini taşıyorsun artık. Onlar seninleler. İnşallah sana sıkı sıkı tutunup ailenize dahil olurlar. Allahım inşallah bağışlamıştır bitanem. :Saruboceq:

Can_iso ; senin de aşılaman bugünmüş. İnşallah başarılı geçmiştir tatlım. Allah nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

Mavioje ; canım senin de aşılaman hayırlı olsun. İnşallah senin de halayını çekeriz bu ay. :Saruboceq:

Osetya2007 ; seni buralarda gördüğüme sevindim. Tedavin hayırlı olsun canım benim. :Saruboceq:

Cerencim ; sen de oğlunu kucaklamışsın. Tebrik ediyorum. Güzel bir gelecek diyorum. Allah bağışlasın tatlım. Darısı bütün hamilelerin ve hamile kalmak isteyenlerin başına inşallah. :Saruboceq:

Aymes ; güzelim sen de tatile çıkmışsın. İyi tatiller diliyorum. İyi eğlenceler. Belki dönüşte bir sürpriz yaparsın bize. süprizzzzz

Ve minos ; canım benim. Güzelim. Sonucunu gördüm , kısmet değilmiş. Üzüldüm ama seni çok güçlü gördüm. En doğrusunu yapıyorsun. Allahın takdiri sual edilmez. Elbet senin de yüzünün güleceği gün gelecek. Sabırla bekleyeceğiz , bol bol dua edeceğiz. Seni seviyorum bitanem. :1hug:a.s.

Beni merak eden bütün arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizleri meraklandırmak istemezdim , bunu biliyorsunuz. Gelip haber veremedim. Gönderdiğim haber de geç ulaşmış. Dediğim gibi , kusurumuza bakmayın. Bundan sonraki durumum hakkında şimdiden detaylı bilgi vermeyi de bu sebeple uygun gördüm. sengözlerimebaksanab

Hepinizi çok seviyorum. Hepinize her zaman çok dua ediyorum. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Allah Allah..Hadi ya..Eşim de çok sever tavuğu...Spora gidiyor akşamları..Tavuk eti yararlı diye duymuş o da...

Öff be neyi yasaklayacaklarını şaşırdılar kanımca...Onu yeme bunu yeme aç kal...lülülülülülü

nevrocum kolay gelsın canım.fazla yorma kendını.oglusuna dıkkat et hayatım.rabbım yenı evınızde huzr mutluluk ve saglık nasıp etsın ınsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…