benım esımdede problem var ılk cocugumuz oldugunda hıc boyle bırsey yasamadık bana doktorum esın cokmu sıgara ıcıyor dedı sok oldum esım sıgaranın s sını bıle bılmez malesef cok ılerı promlemler cıktı sımdıde eve artık tavuktada boyle sakıncanın olmadıgı kanıtlanana kadar almam herhalde
sen hamılemıydın sızdekı sorun dedır anlatman nın bır sakıncası yoksa tabıkı
gerideki sayfalarda eşim keçiboynuzu kullandı sadece demişşinbizdede sorun morfolojiydi % 4 tü çünkü tam keçiboynuzu pekmezi aldım meğer hamileymişim haberim yokmuş
daha aranıza geleli 1,5 ay falan oldu galiba
o günlerde hamiş kalmışım
hiç test yapmadım adet oldum sandım meğer üst görme olmuşum
benim ilk daha ama ikinciyide hemen peşine yapçam bi daha böyle sorun yaşamaktansa olmuşken peşpeşe olsun istiyorum tabi allah verirse yine
bizdede sorun morfolojiydi % 4 tü çünkü tam keçiboynuzu pekmezi aldım meğer hamileymişim haberim yokmuş
daha aranıza geleli 1,5 ay falan oldu galiba
o günlerde hamiş kalmışım
hiç test yapmadım adet oldum sandım meğer üst görme olmuşum
benim ilk daha ama ikinciyide hemen peşine yapçam bi daha böyle sorun yaşamaktansa olmuşken peşpeşe olsun istiyorum tabi allah verirse yine
gerideki sayfalarda eşim keçiboynuzu kullandı sadece demişşin
simdi tam keci boynuzu aldım meger hamileymişim demişsin
az mı kullandınız siz pekmezi ben anlamadım:uhm:
PARTİDE KISIR VARMI YAAAA HEP SÖZÜNÜ EDİYONUZ AL İŞTE CANIM ÇEKTİ GECE YARISI NERDEN BULAYIM BEN ŞİMDİ
BALSURAT YARIN BANA GÖNDER KISIR FALAN YAAAA
BOL TUZLU OLSUN AMA BEN TUZU SEVERİM YOKSA YEMEM :d:d:d:d
iyi geceler kızlar ..........
parti marti olmaz inşallah balum .............olmassa müjde partisi yaparsın artık....... geyik topiğinde ziyafet çekcen bize sözmüüüüüüüüü...............
:lepi:Canım yaa hep yanımda olduun sağolasınnn:asigim:İnşallahh söylediğin gibi olur
ıyı aksamlar arkadaslar sızlerle sımdı okudugum bır bılgıyı paylasmak ıstedım pro.dr.Bulent Tıraş dıye bır doktorun ınternet sıtesınde mıdye ve cok tavuk yıyen erkeklerın sperm sayılarının azaldıgı yazıyor bundan sonra bızde azaltırız tavuk yemeyı boyle bırsey duyan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?