sevocanla,caneylom sızler kalp atımını duymaya bugun gıdecsınız demı hayıılrı haberlerle donersın ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:
bu arada asim senı eskıye yonelık konusmalardan dolayı :hooray:
alkıslıyorum..hıslerıme tercuman oldunalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet ben bu akşam gidicem
inşallah duyarız
noluyor burda bakemmmmzemuszemuszemuszemus
ben yokken nıye costunuz kıskandım sızlerı....
sabo hayırlı ısler.....:kedi::kedi:
bal kafa sen kanepe koltuk derken bzı heveslendırıyon demedı deme eger:CüvCüv:
boleysen yıne ısterız ona goreeee..
zıllerle kemerı ayarla sen:dance::dance:zemuszemuszemuszemus
topıgın ası kızı rep vercem ama olmuyor...kabul etmıyo..sonra alcan olsun..
nurcum duygu ve dusuncelerımı bılıyosun canımcımmmkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
hayret valla kızlar maaşallah................
cumartesi günü11 kullanıcı var hayırdır ya bugün erkekler bi partiye filanmı gitti acaba ya
*KARISI PC"DE KK NIN BAŞINDAN KALKMAYANLAR PARTİSİ* mesela:)))))))
sevocanla,caneylom sızler kalp atımını duymaya bugun gıdecsınız demı hayıılrı haberlerle donersın ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:
bu arada asim senı eskıye yonelık konusmalardan dolayı :hooray:
alkıslıyorum..hıslerıme tercuman oldunalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet ben bu akşam gidicem
inşallah duyarız
zaten allah korusunda kaynanama bişey olsa ben bakacam.benden başka hiç kimse bakmaz.allah rızası için yinede be bakarım her zaman..Sen hiç merak etme canımm SENN YAŞAYARAK GÖRÜCEKSİNN O KADININ BU DÜNYADA ÇEKTİKLERİNİ.GÜN GELİCEK SENİN ELİNE DÜŞÜCEK YALVARICAK SANA BU SÖZLERİMİ UNUTMA
canım benim küsüp gitmemem eşimlede küsmem demektir.eşim beni götürüyor sürükleye sürükleyekaydirigubbakcemile.canim burdan tbr ediyim allah anali babali buyutsun sabah sabah aglattin beniiii:Saruboceq:
yabangulum ya en iyisi sen onlarla kussen artik boyle yaptiklari icin esin gitsin gelsin yeter
en azindan ikinizin arasinda problem cikmaz
su sevgili kayinvaliden artik bi kere sikayet etmeye alismis hep yapar hic hos birsey degil
ben 3 ay kustum esimle bal gibiydik
gecenlerde gittim kendisi cagirdi beni gelsin diye olmiycak
suanda tedavideyim yumurta toplancak esimle acaip bozugum yani seni cok iyi anliyorum
geri kuserim bak dedim anlayan kim
tamam ben kotu birsey demedim bana gittim sacma sapan konusup direkt yuzume laf soyluyor
esime de gordunmu dedim bu suc oldu ister istemez rahatsiz oluyor annesi cunku aslinda onlarda biliyor ama gel gorki bizi bi tutmuyorlar
en iyisi kusmek en iyi kaynanan olmayan kaynanan:lepi:
işallah canım işallah..mafoldumbenyabanım üzülme tatlım ya ALLAH büyük ve görüyor senin mükafatını vericektir inşş
olmaz olsunlar.allah merhamet versin hepsine.turkbayragi turkbayragi turkbayragi of tatlım seni çok iyi anlıyorum çünki bendede var öle bir kaynanatör ALLAH SABRINI VERİRİ İNŞŞŞŞŞ :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
offfffff offffffffffff bi bilsen :gitme:mınnos hayırlısı olsun canım.vardır bundada bır hıkmet..
cerencım rabbım saglıklı uzun omurler versın oglusuna canım...
yabangulum sık sık okuyorum bu feryatlarını.ınan ben yasıyormusum gıbı gıcık oluyorum.sabredıcen canım napalım.allah daha beterınden korusun.ama sunu bılkı ne kadar ozverı gosterırsen okadar fazlasını ıstıyorlar.bazende hayır demesını bıleceksın esıne bıle.allah sabır versın hayatım..
................
seni bilmiyorumda ben cadi kaynana olurdum herhalde:lepi:
ama bu konularda hicde onalrin yaptigi gibi olmazdim
cunku bizler yasadik bebeksizlik ne demek
gelinimin elinden tutar ben goturudum dr a
kaynanaya küsmek olmaz arkadaşlar küsmek ne demek çocukmuyuz biz herşeyin bir çözümü var elbet ama zaman zaman yoruyor tabiiki..yabanım sen sabret kzanan sen olucaksın inşş eşinle tartışma sebebiniz olamasınlar hiçbizaman inşş
kırıcı olmaktansa az görüşmek iyidir elbet bazen en iyisi bu olabiliyor
zaten allah korusunda kaynanama bişey olsa ben bakacam.benden başka hiç kimse bakmaz.allah rızası için yinede be bakarım her zaman..
canım benim küsüp gitmemem eşimlede küsmem demektir.eşim beni götürüyor sürükleye sürükleyekaydirigubbakcemile.
işallah canım işallah..mafoldumben
olmaz olsunlar.allah merhamet versin hepsine.
offfffff offffffffffff bi bilsen :gitme:
:uhm: :uhm: :uhm:
kırıcı olmaktansa az görüşmek iyidir elbet bazen en iyisi bu olabiliyor
minoş çok üzüldüm canım ya...ama sen morelini yüksek tut tatlım kısmet değilmiş demekki daha vakti saati gelmemiş..belki bidaki ay doğal yoldan süpriz yapar sana meleğin...olmassa 3.aşılamanıda yaptırırsın.. her işte bir hayır vardır bitanem....öpüyorum seni
mınnos hayırlısı olsun canım.vardır bundada bır hıkmet..
cerencım rabbım saglıklı uzun omurler versın oglusuna canım...
yabangulum sık sık okuyorum bu feryatlarını.ınan ben yasıyormusum gıbı gıcık oluyorum.sabredıcen canım napalım.allah daha beterınden korusun.ama sunu bılkı ne kadar ozverı gosterırsen okadar fazlasını ıstıyorlar.bazende hayır demesını bıleceksın esıne bıle.allah sabır versın hayatım..
sagolun kizlar bu gun daha iyiyim
dun baya bi bostu hersey oylece dusunuyordum
buda gecicek
bir gun gelicek bizde sarilicaz bebislerimize bu gunleri hatirliycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?