Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet ben bu akşam gidicem
inşallah duyarız

aynen canim borcun olsun unutma benimde sana olsun merci merci

hayret valla kızlar maaşallah................
cumartesi günü11 kullanıcı var hayırdır ya bugün erkekler bi partiye filanmı gitti acaba ya
*KARISI PC"DE KK NIN BAŞINDAN KALKMAYANLAR PARTİSİ* mesela:)))))))

harikaydi valla bu espri tuttum
basi benim kocis ceker o partinin
sonra balkafa sonra nur

sırnaşık şey

alkislariniza layik olmaya calisiyorum sevgili hayranlarimsırnaşık şey

saclarimi ciciledim geri geldim kizlar
sizleri merak ettim catladim daha dogrusu ne kaynattilar diye:umursamaz:
hicde kaynatmamisiniz
CADIARZU

Sen hiç merak etme canımm SENN YAŞAYARAK GÖRÜCEKSİNN O KADININ BU DÜNYADA ÇEKTİKLERİNİ.GÜN GELİCEK SENİN ELİNE DÜŞÜCEK YALVARICAK SANA BU SÖZLERİMİ UNUTMA
zaten allah korusunda kaynanama bişey olsa ben bakacam.benden başka hiç kimse bakmaz.allah rızası için yinede be bakarım her zaman..
canım benim küsüp gitmemem eşimlede küsmem demektir.eşim beni götürüyor sürükleye sürükleyekaydirigubbakcemile.
yabanım üzülme tatlım ya ALLAH büyük ve görüyor senin mükafatını vericektir inşş
işallah canım işallah..mafoldumben
turkbayragi turkbayragi turkbayragi of tatlım seni çok iyi anlıyorum çünki bendede var öle bir kaynanatör ALLAH SABRINI VERİRİ İNŞŞŞŞŞ :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
olmaz olsunlar.allah merhamet versin hepsine.
offfffff offffffffffff bi bilsen :gitme:
................

:uhm: :uhm: :uhm:

seni bilmiyorumda ben cadi kaynana olurdum herhalde:lepi:
ama bu konularda hicde onalrin yaptigi gibi olmazdim
cunku bizler yasadik bebeksizlik ne demek
gelinimin elinden tutar ben goturudum dr a

manevi destek olurdum tabiikide maddi bütün masraflarınıda ben karşılardım çocuklarımın kesinlikle biz bu yolda zorluk çekiyoruz onlar bizim kadar üzülmesin diyesenağlama

kaynanaya küsmek olmaz arkadaşlar küsmek ne demek çocukmuyuz biz herşeyin bir çözümü var elbet ama zaman zaman yoruyor tabiiki..yabanım sen sabret kzanan sen olucaksın inşş eşinle tartışma sebebiniz olamasınlar hiçbizaman inşş

hee heee işallah.biliyorum kazanan ben olacam ama işte insan dayanamıyor..:mymeka:saolun desteğiniz için..opuyorumnanaktan

pinkim canim bazen en iyi cozum o oluyor gorusmemek
gorusupte birbirini kirmaktansa ben o kadar rahttimki
ama sunada artik eve bi huzursuzluk girdi
annesi sonucta kayiriyorr zaten bende kotu birsey asla soylemem sadece onun bana destek olmasini istiyorum oda bir guzel hopluyor

CANIM HAYIRLISI YA MEVALAMIN BİZİ BÖLE SINAVA TABİ TUTUĞUNA İNANIYORUM BİZİM SINAVIMIZ BİR BARÇASI BUNLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE BU DURUMDAN DOLYIDA EŞİMİ ÜZMEK İSTEMİYORUM SONUÇTA ANNESİ NE YAPSIN AMA İŞTE BAZAN NEREDE DURACAKLARINI BİLEMİYOR SANIRIM AMA ALLAHIN İZİNİ İLE GEÇECEK İNŞŞŞ :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:RABİM SBIR KOLAYLIK VERCEK İNŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kırıcı olmaktansa az görüşmek iyidir elbet bazen en iyisi bu olabiliyor

ben kendi gorusumu ve kendi dusuncemi soyledim
en iyisi benim icin gitmemekti cunku konusmaktan anlamayan insanlar oluyor
sizin kayinvalideleriniz nasil bilemem ama
ben beni rahatsiz eden ve hicbirseyden anlamayn surekli laf sokan
esimle kavga ettgimide gelin neoldu diyipte kapimi calmayan giderse gitsindiyen kaynanaya kuserim
kimse kusura bakmasin buda benim dusuncem
ayrica kusken hic sorun yoktu suanda az gidiyorum ve her gittigimde yine sacma sapan seylerlmaz:

allahim herkesin esinede ailesinede merhamet versin kalbine merhamet olmadigi zaman cok zor kizlaropuyorumnanaktan

sagolun kizlar bu gun daha iyiyim
dun baya bi bostu hersey oylece dusunuyordum
buda gecicek
bir gun gelicek bizde sarilicaz bebislerimize bu gunleri hatirliycaz

ya neden böyle oluyor anlamıyorum onuda allah yarattı senide neden kötülük yaparlar bilmem çekmek çok kötü çekmeyen anlamaz gerçekten ama yabangülüm sana çok üzüldüm elimden gelen bişey olsa keşke benim yaşadıklarım aklıma geldi çok üzüldüm canım

kızlar sağ kasığım biraz ağrı yaptı ve biraz kanamam oldu sizce nedendir düşük olmaz inş dimi korktum baya

Önce gönderdiğim şu linke bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/asilama-yontemleri-tecrubelerimiz/280809-asilama-icinde-nikah-sarti-varmi.htmlşutarafagitti:1ninca:
Sonrada bunaklava:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/287807-tam-28-gunde.html
:1ninca::1ninca:Ulan milletin allahtan korkusu yok valla.Bekarken çocuk yapıyorlarrr:1ninca:

Kızlarr boşuna ağlayıp zırlanmayın çocuk için.RABBİM herşeyin en iyisini hayırlısı bilirrr..Bakınn bekar vermiş hemenn çünkü daha fazla dua etmesini istemedii verdiii hesabını öbür dunyada çekicek iştee .ne biçim ınsanlar varyaa allahım

sagolun kizlar bu gun daha iyiyim
dun baya bi bostu hersey oylece dusunuyordum
buda gecicek
bir gun gelicek bizde sarilicaz bebislerimize bu gunleri hatirliycaz

yaa üzülme sen düzelmiştin hani seni en son bıraktığımızda moralim iyi demiştin
bak içime doğdu bu ay hamiş kalcan hemde normal yoldan
gör bak hamilenin duası kabul olurmuş
inş rabbim yüzüne bakarda olur artık
sen çalışmalara devam et bu ay da kaytarmak yokklava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…