hoşgeldin..
hayırlı olur inş tedavin..
canımm bunu yapma kendine..
bazen öyle anlar oluyor hepimiz için..
ama çabuk çıkmaya çalış yoksa daldıkça boğuluyor insan..
hayırlısıyla o günlerde gelicek..
ah bu doğumu nasıl yapcaz diye düşünecez..
inş ceylincim..
bu ay daha farklı bir heves var içimde ya hayırlısı..
yemeğe götürmedin diye küsmüşler.. kaydirigubbakcemile3
hayırlısı cnm inşallah ikincide hamiş olursun:Saruboceq:adet oldum yine o kadar yumoşa rağmennn ..lmaz:
yeni adet tarihimm 29 temmuzz..
29 temmuzda da kısmetse ikinci tüp bebeğe başlıyacağıoz bir aksilik olmazsaaa.:dance:
tünaydın kızlar ...........
benim gibi yeni uyananlarada günaydın.........
iyi bir hafta geçirmek dileğiyle..............
adet oldum yine o kadar yumoşa rağmennn ..lmaz:
29 temmuzda da kısmetse ikinci tüp bebeğe başlıyacağıoz bir aksilik olmazsaaa.:dance:
hayırlısı cnm inşallah ikincide hamiş olursun:Saruboceq:
canım bozma moraliniş, geçer herşey düzelir benimde geçen hafta babam çok rahatsızdı hastaneye kaldırıldı iki gün komada yattı senağlamaşükür şimdi iyi:Saruboceq: ama sanki o iki gün kendimi ölecek gibi hissettimcanım allahım büyük birgün bizimde herkes gibi yüzümüz gülecek ama önce eşlerimizin sevdiklerimizin ve bizim saglıgımız önemli canım hem biliyorsun bizim durum seninkinden daha vahim senağlamayani beterin beteri var üzme kendini inan bazen bende kendimi çaresiz hisseditorum ama elden ne gelir sabır canım sabır var bi zamanı hayırlısı herşeyin hayırlısı öpüyorum çokŞeniz
Hadi hayırlısı canım inşallah bu sefer yüzün güler:Saruboceq:
:sm_confused::sm_confused::sm_confused:Hakkaten ....:bbo: :sm_confused:
mınosum ınfertılıte bolumunu gezerken dıkkatımı cektı bıde..nevronun yazdıgı seylerle acılınca bı bakayım dedım ozlem acmıs hemde dunnn..banada tuhaf geldi dogrusufisfisfis
:uhm::uhm::uhm::uhm:http://www.kadinlarkulubu.com/infer...fertilitesi-yuzunden-hamile-kalamayanlar.html
bu arada ozlemcım sıteyı bu satte gezerken bırsey farkettın yukarıya yapıstırdımmm..
dun acmısın bu topıgı...kafam karıstıda..benımkısı merak sadece..
ben senın hamıle oldugunu bılıyordum acaba yanlısmı hatırlıyorum:kedi:[/QUOT
bu gün bende gördüm bu topiği ama hiç sesimi çıkartmadım:1shok::1shok::1shok:
banada garip geldi açıkçasıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
benımde kafam karıstı..yoksa artık topıgı yanlısmı takıp edıyorum dedım...
günaydın,hayırlı sabahlar arkadaşlar,
hepinize kolay gelsin,güzel bir gün olur inşallah .
böyle bir konuyu nevrom da açmıştı çok önceden diye hatırlıyorum :uhm:
evet bildiğim kadarıyla özlem hamiş ama o da bizim gibi bu sorunları yaşayanlar için yardımcı olmayı istediğinden bu konuyu açmış olabilir bence ama dediğim gibi daha önce böyle bir konu vardı zaten
belkıde bengusucummm.....bızler gıbı ınfertılıte olanlara yardımcı olmak ıcındır..:gitme::gitme:
ama zatennn kadın ınfertılıtesınde ve erkek ınfertılıtesınde ayrı baslıklar var..
bende konu tekrarı olunca neden dedım...delikafaduldendelikafadulden
tulın kacırmmıısmmm senı gec oldu ama hosbulduk canım...günaydın cücüm..
rapunzel sabo hoşgeldiniz kızlar..
temızlık yapıyordum kısa surelıgını gırdım cıktım cevap yazamadım...
sımdık olduŞenizŞeniz
balkafam gec oldu gormemmmm..ama olsun gordum yaaa..Rapunzelımde burdaymıssssdelikafaduldendelikafadulden
bırazdan kacacam...
senı 20 gun sonra sozlu sınava tabı tutacaz..sen odevlerıne ıyı calıs:jeyyar::jeyyar:
tek meraklı ben degılmısımmmm..yasasınnnnn:lepi:benda hamile diye biliyorum en son hamileydi
ama baska gelişme yazmamıs
bende merak ettim simdi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada cok sukur ben hastalandımmm oynamak ıstıyorumzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
basbelası kıstım gıtmıstır ınsallahda..normall sartlar altında calısrım klomensızzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yenı adet tarıhım 26 temmuzzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
temmuz ayında banda yer acın..bende gelcem tam gaz...dogum kontrol hapınada sonnnn..omur boyu kullanmıyacam bırdaha lanet olası dogum kontrol hapınısositosositosositosositosositososito
dr yasak verdı..kanım daha cok pıhtılastırıyormuszemuszemus
sağlık olsun canım..
tedavin hayırlısıyla başlasın sonunda da bebek olsun inş..
çok geçmiş olsun canım..
Allah başımızdan eksik etmesin babalarımızı.. annelerimizi..
uyumuşum
Uyu canım uyu sana uyku serbes
bebişin dinlenmesi lazım:1hug:
rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evylatlar nasip etsin inşşşş cümlemizee en kısa zamanda..
inşş sende meyveni toplarsın bu ay canım..o kadar çalışmadan sonra bir tanecik sperm yarışmayı kazansınnnnnnnnnnn
kazanan sperme lolipop alacammm :hooray:
tuliny amin canm amin....hiç kimseyi annesiz babasız koymasın..
rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evylatlar nasip etsin inşşşş cümlemizee en kısa zamanda..
inşş sende meyveni toplarsın bu ay canım..o kadar çalışmadan sonra bir tanecik sperm yarışmayı kazansınnnnnnnnnnn
kazanan sperme lolipop alacammm :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?