Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim eşimde keçi boynuzu kürünü ameliyat sonrası kullanmaya başladı..
ama kürlerden yalnızca biri yapılmalı..
çakşır otunu bence ertele canım..
ameliyat sonrası spermler genelde hemen iyileşme göstermiyor zaten..
düşerse sebebi kürler olmayabilir de..

saranda16 hoşgeldin canım..
o ne demekmiş ki..
inş kısa zamanda bebeğin olur..

saranda16 hareket sorunuymuş canım..
hareket için havuç kürü uygulayabilirsiniz..
ama eşin sigara içmiyorsa..
doktorunuz ne dedi.
ilaç verdi mi..

Bak Asi ile ben kadın doğum doktoruzz:jeyyar:

Bir kerede bize gell muayneye bakk hiç acıtmıyozz diyim aklında olsunn:jeyyar:

Bize bırak kendinikaydirigubbakcemile3
:roflol:

Banada yapın banada
nolurrrrrrrrrr benide hamiş bırakın kıslarkaydirigubbakcemile3
:roflol: ay koptum öldüm gülmekten :roflol:

canım çok kafaya sarıp kendimizi yıpratıyoruz bende böle yapıyorum..hayırlısıyla beynini vücudunu oyalıycak bu düşünceden uzaklaştırıcak bişiler bulursun inşş ben resim yapıyorum mesela 3 yıl bitti kursa gidiyorum acayip terapi oluyor tavsiye ederima.s

Kimsecikler kalmadı bende gidiyorum herkese iyi akşamlar diliyorum yarın görüşmek üzereopuyorumnanaktan

gitme canım ben geldim:1hug:

kızlar bakın ne buldum bebeğimiz kime benzeyecek acaba diyorsanız işte size bir fikir
RoutanBabymaker3000
ben yaptım rabbim eğer nasip ederse çooookkk tatlı bir bebişim olacak :1rolleyes:

melony inşallah hamişsindir. Hadi hayırlısı canım.

canım yaa ilk hamilelğimde silikte olsa bu vakitlerde çıkmıştı ben bugun sabah ilk idrarla yaptım yok bişe burda bi topkite okudum beklenen gün öncesinden bile belli oluyomuş genelde eşim eczaneden kit alırken varsa çıkar demişler ilk günden o yüzden pek bi ümidim yok bide ben şu hassas olanlardan da aldım yaptım adetimin gününde onda da yoktu ama yine hayırlısı:sm_confused:

kızlar bakın ne buldum bebeğimiz kime benzeyecek acaba diyorsanız işte size bir fikir
RoutanBabymaker3000
ben yaptım rabbim eğer nasip ederse çooookkk tatlı bir bebişim olacak :1rolleyes:

ben yaptım çook tatlı bi bebiş bu yaa banane bi tane bundan istiyom ben akşam meşgulum arkadşalrrrkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…