günaydın kızlaaar nasılsınız, nevrooom canım hoşgeldin nasılsın???
Dünkü anatolia maceramız 6 aylık dinlenme süreci ile sonuçlandı kızlar, doktor büyük bir sorunun olmadığını bi 6 ay daha beklersek kendiliğinden olabileceğini söyledi, evliliğimizde çok yeni olduğu için acele etmeyin dedi bizde teşekkür edip geldik, bakalım bu 6 ay içinde neler olacak !!!
Slm kıslar bugün rötarlı olarak anca gelebildim nasılsınızopuyorumnanaktan
hoşgeldin tatlımm:))a.s.
kızlar az önce gebelik böl. de okudum 4üz doğurmuş bir bayan maşallah hala hayretler içindeyim ALLAHIM hayırlısıyla bizede nasip etsin inşş 1-2 yeterli ama dimi kızlar
Günaydın osetya bende Trabzon luyum ve trabzonda yaşıyorum
derlerya kız sen Trabzon un neresindensin
laledusunceli
slm arkadaslar oncelikle sizden fikirlerinizi paylasmanizi yardimci olmanizi istiyorum,benim esimde sperm hareketsizligi var ,buyuzden cocumuz olmuyo,keci boynuzu kurunu demek istiyoruz insallah canaballah bizede bi mucize gonderir,size sorum su,keci boynuzunun kullanisi,vede onu yesil haliylemi yoksa kurutulmus haliylemi uygulamamiz gerekiyo acil cevaplariniz.
günaydınnnn kk nın en güzel bayanlarıııı
günaydın kızlaaar nasılsınız, nevrooom canım hoşgeldin nasılsın???
dünkü anatolia maceramız 6 aylık dinlenme süreci ile sonuçlandı kızlar, doktor büyük bir sorunun olmadığını bi 6 ay daha beklersek kendiliğinden olabileceğini söyledi, evliliğimizde çok yeni olduğu için acele etmeyin dedi bizde teşekkür edip geldik, bakalım bu 6 ay içinde neler olacak !!!
1 Temmuz Denizcilik ve kabotaj bayramı olsun....
Kocacımmm seninnn deeeeekaydirigubbakcemile5
Slm kıslar bugün rötarlı olarak anca gelebildim nasılsınızopuyorumnanaktan
ben bişeylermi kaçırdım acep fisfisfis
Hoşbulduk canım
sabah hatlarımızda problem vardı bi türlü giremedim
deli oldum ama düzelir düzelmez hemen daldım
bu arada gece maşallah ne güzel kaynatmışsınız öyle
maşallah sizeopuyorumnanaktan
nevrom eskisi gibi paylaşımda bulunman ne güzel özlemişiz vallahi opuyorumnanaktan
tünaydın arkadaşlarrrrrrr
kızlar az önce gebelik böl. de okudum 4üz doğurmuş bir bayan maşallah hala hayretler içindeyim ALLAHIM hayırlısıyla bizede nasip etsin inşş 1-2 yeterli ama dimi kızlar
kıs sen trabzonun neresindensin :uhm:soruyum bari..
trabzon lu değilim ama akçaabatta yaşıyorum bennn kaydirigubbakcemile3
bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?
tüp bebek rapor evrakları için acil yardımmmm - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU:uhm:
Canım Trabzon Merkezdeyim
Bence sen Trabzon un en güzel ilçesinde yaşıyorsun
Hem sen artık buralı olmuşsun bak balık tutmayı da öğrenmişsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?