Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlısı olsun canım vardır bi hayır herşeyde preesed kullan bu süre içinde bakalım

merhaba kızlar nurcuğumun dediği gibi yeni ay yeni umutlar getiri inşallah bize :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

nevrom eskisi gibi paylaşımda bulunman ne güzel özlemişiz vallahi opuyorumnanaktan

can-iso canım pek probleminiz yokmuş inşallah kendiliğinden gelecek bebişin az sabır canım yerimseniben

pembişgülüm test sonuçların inşallah güzel çıkar rabbim bir an önce kurtarsın senide bizide bebiş hasretliğinden :Saruboceq:

becun,osetya bende trabzonluyum kızlar ama hiç göremedim oraları :umursamaz:

nesrincim kocişinin ve tüm denizcilerin bayramı kutlu olsun,rabbim onaları her türlü kötülükten korusun inşallah :Saruboceq:

kızlar az önce gebelik böl. de okudum 4üz doğurmuş bir bayan maşallah hala hayretler içindeyim ALLAHIM hayırlısıyla bizede nasip etsin inşş 1-2 yeterli ama dimi kızlar

laledusunceli
slm arkadaslar oncelikle sizden fikirlerinizi paylasmanizi yardimci olmanizi istiyorum,benim esimde sperm hareketsizligi var ,buyuzden cocumuz olmuyo,keci boynuzu kurunu demek istiyoruz insallah canaballah bizede bi mucize gonderir,size sorum su,keci boynuzunun kullanisi,vede onu yesil haliylemi yoksa kurutulmus haliylemi uygulamamiz gerekiyo acil cevaplariniz.

yeşil halini hiç görmedim ben açıkcası.kurutulmuş halini kullanıyorum eşime ..yani koyu renkli olandan..iki aydır kullanıyoruz henüz ama gelişme olmuş şimdiden..tabi herkeste aynı sürede kısa etki yapmıyor bir yıl süreyle düzenli kulanmanızı tavsiye ederim

günaydınnnn kk nın en güzel bayanlarıııı

Günaydın bitanemmm. Şeniz

Sağol canım. İyiyiz çok şükür , sen nasılsın? Doktorun bu söyledikleri olumlu şeyler bence. Tedaviye gerek kalmadan hamile kalabileceğinizi düşünüyor. İnşallah tez zamanda gerçekleşir bitanem. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

1 Temmuz Denizcilik ve kabotaj bayramı olsun....
Kocacımmm seninnn deeeeekaydirigubbakcemile5

Canım eşinin ve tüm denizcilerin bayramı kutlu olsun. :lepi:

Slm kıslar bugün rötarlı olarak anca gelebildim nasılsınızopuyorumnanaktan

Hoşgeldinn güzelimmm. :1hug: :asigim: a.s.

ben bişeylermi kaçırdım acep fisfisfis

Ne gibi tatlışımmm? zemuszemus

Hoşbulduk canım
sabah hatlarımızda problem vardı bi türlü giremedim
deli oldum ama düzelir düzelmez hemen daldım

bu arada gece maşallah ne güzel kaynatmışsınız öyle
maşallah sizeopuyorumnanaktan

İvit eccük kaynattıkkkk. zemuszemus zemuszemus

nevrom eskisi gibi paylaşımda bulunman ne güzel özlemişiz vallahi opuyorumnanaktan

Ben de özlemişim hem sizleri hem buraları. :asigim: :asigim: :asigim:

tünaydın arkadaşlarrrrrrr

Tünaydın tatlımm. Hoşgeldinn. Şeniz

kızlar az önce gebelik böl. de okudum 4üz doğurmuş bir bayan maşallah hala hayretler içindeyim ALLAHIM hayırlısıyla bizede nasip etsin inşş 1-2 yeterli ama dimi kızlar

Maşallahhh. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Allah kolaylık versin doğrusu. :1rolleyes:

kıs sen trabzonun neresindensin :uhm:soruyum bari..

trabzon lu değilim ama akçaabatta yaşıyorum bennn kaydirigubbakcemile3

Canım Trabzon Merkezdeyim

Bence sen Trabzon un en güzel ilçesinde yaşıyorsun
Hem sen artık buralı olmuşsun bak balık tutmayı da öğrenmişsin :)

Canım Trabzon Merkezdeyim

Bence sen Trabzon un en güzel ilçesinde yaşıyorsun
Hem sen artık buralı olmuşsun bak balık tutmayı da öğrenmişsin :)

öğrenmek mi balıkçı oldum çıkma sorma ya..eşimden çok balık tutuyorum kızıyor bana ..seni bir daha getirmiycem diyor balık tutmaya..ama bensizde gitimiyor nasılsa..canı sıkılıyormuş tek başına ..:roflol::roflol:

tanışırız inşş bir gün kısmet olursa..

akçabat ı bende çok seviyorum güzel bir yer gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…