- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
Tatlım ben rapor çıkarırken böyle bir durum yoktu. Ben Emekli Sandığı olduğum için mi acaba? Bilgi sahibi olmadığımdan yardımcı olamadım. a.s.
bizde emekli sandığına bağlıyız o zaman istemiycekler mi yaa
kızlar az önce gebelik böl. de okudum 4üz doğurmuş bir bayan maşallah hala hayretler içindeyim ALLAHIM hayırlısıyla bizede nasip etsin inşş 1-2 yeterli ama dimi kızlar
Canım ben kendi üzerimden sağlık karnemle başvurdum. Benden buna dair bişi istemediler. Şubat ayında çıkmıştı raporum.
canım emekli sandığından böyle bi evrak istemiyolar şahsen bizde emekli sandığı kurumuyuz hiç böyle bi evrak istemediler
Jeyannd canım sİz ÇalıŞan memur statÜsÜnde 4b kadrolu deĞİlmİsİnİz?
Sgk vermez eĞer Öyle İsen kurum verecek dİye bİlİyorum bende...
öğrenmek mi balıkçı oldum çıkma sorma ya..eşimden çok balık tutuyorum kızıyor bana ..seni bir daha getirmiycem diyor balık tutmaya..ama bensizde gitimiyor nasılsa..canı sıkılıyormuş tek başına ..:roflol::roflol:
tanışırız inşş bir gün kısmet olursa..
akçabat ı bende çok seviyorum güzel bir yer gerçekten
Çok isterim tanışmayı
vereliniortakvereliniortaka.s.a.s.
evet canım çalışan memur statüsündeyiz ..ama o 4b ne anlamadım valla
oyyy boncuğum benim amin işallah.rabbim hepimize nasip etsin sanada işallah..opuyorumnanaktan:Saruboceq:amin inşallah herkesin gönlüne göre versin allah yabangülünün bademin daha kim varsa isteyen gönlüne göre inş............
Günaydın osetya bende Trabzon luyum ve trabzonda yaşıyorum
derlerya kız sen Trabzon un neresindensin
kızlar bademin sonucu negatifmiş...mafoldumben
günaydın kızlar çok şükür eşime bişey olmadı akşam uyuyup uyanınca iyi oldu ama ben biraz evham yaptım akşam ne güzel kaynatmışsınız burda yeni bir ay yeni umutlar inşallah buay herkes hamiş kalır
laluz buayda listeleri güncelle istersen uğurlu geldi beya güzel bir gün olması dileğiyle
rahimiçinde polip vardı canım..tüp bebekten önce onu aldı doktor..canım sen ne için histereskopi oldunki bence ne için oldun ona bağlı eğer bi operasyon geçirdiysen olmuş olabilir ama yapışıklık olsada tp bebek yapılırken problem olmuyo diye biliyorum
inşallah kendiliğinden olur da güzel bir sürpriz yapar sana meleğin..günaydın kızlaaar nasılsınız, nevrooom canım hoşgeldin nasılsın???
dünkü anatolia maceramız 6 aylık dinlenme süreci ile sonuçlandı kızlar, doktor büyük bir sorunun olmadığını bi 6 ay daha beklersek kendiliğinden olabileceğini söyledi, evliliğimizde çok yeni olduğu için acele etmeyin dedi bizde teşekkür edip geldik, bakalım bu 6 ay içinde neler olacak !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?