• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar birsey sorucam
hani yumurtlama gununde yumurta aki gibi akinti oluyor ya
onun yaninda su gibi akintida olurmu
benim bu gun adetten sonra 18. gunum galiba bu gun yumurtluyorum:kedi:
dunden beri yumurta aki kivamli akintim ve kasik agrilarim vardi
biraz once su gibi akintida olmus normalmi bu
vede ilk defa olmuyor daha oncede olmustu iki adet arasinda
boyle birsey yasayan var miopuyorumnanaktan

canım o yumurta akı gibi akıntı normal..
ama diğeri nedir bilmiyorum..

kızlar ya bu gün benimde adtiğmin 11 günü
sabahtan beri benimde yumurta akına benzer akıntım var çektikçe uzuyo
en son dün değil ondan önce ki gün ilişkiye girdim
bu akşamda girmeyi düşünüyorum ama geç mi kaldım acaba ya
dün mu girmeliydim
bu akşam girsem etkili olur mu yani ya
bilginiz varmı

sen kaçırma dene şansını canım.
ne olduğunu bilemeyiz..
bugün doktora gittim henüz yeni çatlayacak olabilir dedi..
bugün 15. günüm..

tesekkurler arkadaslar benı bılgılendırdıgınız ıcn ama malesef kı esım doktora gıtmeyı hıc dusunmuyor zaten o hıc cocuk dusunmuyordu kı hep ben ıstedım hep kendım gıttım doktorlara sonradan ogrendıkkı sperm hareketsızlıgı varmıs macunlar kecı boynuzu pekmezı verdım bılemıyomkı sayıda yukselme varmı sorun ne onuda bılmıyoz beklıcem galıba ıcım ıcımı yesede kendımı tesellı edıp durucam ne kadar zor seymıs bu beklemek :gitme:ılk cocugumda hıcbır duyguyu tadamamıstım hep ıkıncı cocukta yapamadıgım seylerı planlamıstım ama bıraz zor galıba yada hıc gıbı gorunuyor ben yıne huzunlendım hıc boyle olmamıstım sagolun bılgıler ıcın:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

inş dilediğin şey gerçekleşir..
inat olmasa ne var seni dinlese gitse ne var ama yok inatlaşacaklar..

evet sonucum negatif....

bademcim sağlık olsun..
hayırlısıyla o gün tekrar gelicek..

Kızlar idrarımda yanma var diye dün ve bugun idrar tahlili verdim sonucunu aldım biraz kan görünüyor. . ailem de var böbrek rahatsızlığı:gitme:
hemoglabin ++ çıkmış
epitel 13
eritrosit 23
Lökosit 65 çıkmış

doktoruma gösterdiim böbrek usg istedi. . ailem de var böbrek rahatsızlığı:gitme:sabah onu çektiricem. bi kurtulamadım şu idrar yolu enfeksiyonundan. o kadar da hassas davrandığım halde. demekki davranmasam yanmışımmafoldumben

nesrincim çok geçmiş olsun..
inş birşeyin yoktur..

arkadaşlar yarın sabah doktor randevum var,geçen hafta keseyi görmüştük çok şükür,içinde de nokta kadardı ufaklığım her şey güzel görünüyordu ancak rahimde bir yerde kanama başladığı için doktorum 1 hafta yatak istharati vermişti,elimden geldiğince uyguladım bunu ve verdiği progestan ilacını da içtim,çok şükür kanamam falan hiç olmadı olursa hemen gel demişti,ne olur benim ve miniğim için dua edin,her şey yolunda olsun,çok heyecanlıyım,yarın sabahı düşünüp duruyorum,hamile kalmakla bitmiyor hiç birşey asıl o zaman başlıyor ,kese göründü mü,kalp atışlarını duyar mıyım,testleri nasıl çıkar diye insan kendini yiyip bitiriyor,o yüzden her zaman sağlıklı,hayırlı hamilelikler diliyorum hepimiz için,dualarınızı eksik etmeyin olur mu,ben her zaman hepimiz için dua ediyorum,Allah kabul eder inşallah :Saruboceq:

bengüü rahat ol stres yapma..
bebeğin seninle Allah'ın izniyle..
hayırlısıyla dünyaya gelicek minik melek..

merhaba kizlar nasilsiniz
bu gun benim migdem kotu sanki cok yemisimde patliyorum sadece kahvaltimi yaptim o kadar
boynum vede sirtim agriyo
bu gun dokuk dolasiyorum kalkip is yapasim bile yok ya

geçmiş olsun canım..
bugünde salla işleri boşver..
her gün yapıyoruz da noluyor..
hayırlı günler canlara.s.

ben bugün dr a gittim....
düzenli olan adetim yaklaşık son 6 aydır çok düzensiz....
ilaçsız adet hiç olamıyorum....
geçen aylarda 2 kere farlutal kullanarak adet oldum....
hormon testlerimde normal çıkmıştı....
dr tedavi amaçlı 3 ay cyclo-progynova diye bir ilaç vermişti...
düzenli olarak kullandım...
bu ay hiç bir ilaç kullanmadım ve 2 ay oldu adet olmayalı....
dr a gitmesem acaba geçte olsa adet olurmuyum diye bu kadar bekledim...
ama olmadım...
dr rahimde bir problem olmadığını yumurtalıkların normal olduğunu söyledi...
adet olmadığıma göre yumurtlame olmamış dedi....
adet olmam için 10 gün boyunca 3 tane primolut-N isimli ilacı kullanmamı söyledi...
çocuk istediğimi söyledim...
yumurta takibi yapmaya karar verdi...adetin 3. günü gel klomene başlayalım dedi....
ama sperm testlerini gösterince.biraz vazgeçti...
10 milyon çok düşük dedi hatta sen bu değerlerle daha önce nasıl hamile kalmışsınCADIARZU(16 milyonla kalmıştım birde bizim topikdeki mucizeleri bilse)
birde testleri pek güvenilir bulmadı...bu yüzden bir tüp bebbek merkezinde yeni bir test vermemizi istedi...
ve son olarak eğer testiniz yine düşük çıkarsa seninle uğraşmaya hiç gerek yok dedi......

anladığım kadarıyla bu değerlerde hiç bir dr yumurta takibi yapmaz...
yumurtlamam da olmuyorki doğal yoladan çalışayım:çok üzgünüm:
aşılamaya geçmeden biraz doğal yoldan denemek istiyorum....
çünkü eşimin değerleri ml de 10 milyon ama toplamda 50 milyon bence çok düşük değil...
ne yapacağımı şaşırdım...
için dışım hormon ilacı oldu:çok üzgünüm:
kızlar ben size birşey sormak istiyorum....
adet olmak için ilaç değilde bitkisel birşeyler alsam acaba işe yararmı...
çünkü adet olmak için yumurta olması lazım bende yokki....
geçenlerde başka bir topikte zencefil duydum kaynatıp hergün içiyormuşsun içen kişi her içtiği zaman 5 gün içinde adet olduğunu yazıyor....
sizce bitkisel birşeyler denesemmi....
yoksa vakit kaybetmeden ilacamı başlasam....
birde adet olmak için bitkisel birşeyler biliyorsanız yazarmısınız...
adet düzensizliği olanların topiğine bir göz attım ama hiç aktif değil pek birşey öğrenemedim...

fadiğim sen doktora bakma..
dediğin gibi 50 milyon az rakam değil..
sanki her seferinde 1 ml çıkarıyor diye değerlendiriyorlar :mymeka:
eşine ilaçlar şifa olsun daha da artsın inş..
sende peşini bırakma canım..
adeti yoluna koy..
sonra da hormona başla..
Allah yüzünü güldürsün inş kısa zamanda..

kızlar bu arada biliyosunuz yarın 12.günüm,yani test günümdü..ben 10.gün kanda baktırmıştım..ve negatifti..yarın tekrarlayacaktım ya testi..
gerek kalmadı..
çünkü bugün adet oldum:lepi:
adetin 3.günü doktora gidicez ve rahim zarına bakacakmış..uygunsa buay tekrar denicez..
yoksa ağustosa kalacak bizim iş..
Allahımdan hayırlısı..
listeyi güncellerken beni de unutmayın
yeni tarihim 29 temmuz..
inşallah bu ay hepimize şans getirir de en hayırlı zamanda hamiş kalırız..:Saruboceq::dance:

hayırlısı canım..
sağlık olsun ne diyelim..
sizin için en uygun zamanı bulsun gelsin bebeğiniz inş.

evet canim banada yumutlama olmadigi icin adet olmamissin dediler:bbo:
demek ki bir baglantisi var adetle bende o zaman ogrendim

eşim almadan hızlıdan yazayım
FADıK 50 milyon az mı
salak mı doktorlar ben anlamıyorum ki laf olsun diye mi konusuyorlar
bunlara insan kendini emanet etse bi dert etmese bir dert
hayret yani

Bademcim negatif olmasına üzüldüm bakarsın doğal yoldan gelir hayırlısıyla. Sağlık olsun gerisi halledilir.

evet canim banada yumutlama olmadigi icin adet olmamissin dediler:bbo:
demek ki bir baglantisi var adetle bende o zaman ogrendim
Allah Allah
bende yumurta olsada olmasad adet olunur
adetle hamilelik için hazırlanan tabaka atılır diye biliyorum
bende düzensizim ya
galiba yumurtlamıyorum
eskiden her ay yumurtlama belirtilerim olurdu
şimdi ise bir ay varsa 3 ay yok

merhaba kızlar badem ve osetya canım ikiniz içinde üzüldüm ama nasip değilmiş kendinizi çok üzmeyin demekki zamanı var.rabbim çok bekletmeden hepimizin bebeğini gönderiri işallah

Osetyacığım 2 deneme arası en az 2-3 siklus değil mi ? Ertesi ay da deneme yapılabiliyormuymuş ?fisfisfis

nesrinsavaş canım hemoglobin ++ ne demek ? ben ilk kez duydum...Hemoglobin değeri karşısında rakam olur benim bildiğim sonra da referans değerleri...Hemoglobinin karşısında rakam falan yok mu ? Eşime sordum,hiç öyle bir şey duymadım diyor??:bbo:

Arkadaşlar aşılama için en az kaç olmalı sperm sayısı ? Doktor eşime aşılama için (eşimin şu an ki sperm sayısı 9 ,600.000 -varikosel ameliyatı sonrası ) 9.600.000 gayet iyi demiş..Ama 50 milyon sperm hayli iyi değilmidir ? Anlamadım bu işi ?:bbo:

Osetyacığım 2 deneme arası en az 2-3 siklus değil mi ? Ertesi ay da deneme yapılabiliyormuymuş ?fisfisfis

nesrinsavaş canım hemoglobin ++ ne demek ? ben ilk kez duydum...Hemoglobin değeri karşısında rakam olur benim bildiğim sonra da referans değerleri...Hemoglobinin karşısında rakam falan yok mu ? Eşime sordum,hiç öyle bir şey duymadım diyor??:bbo:

badem canım bu hemoglabin kansayımındaki (hemogram) değil. idrar daki hemoglabin... o da pozitif anlamında. muhtemelen kan görüldü idrar da o yüzden böbreklerden şüphelendi drum. çünkü kardeşim böbrek hastası

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim..Bebeklerimin acısı ile kıyaslanmayacak bir durum olduğu için atlatıcam bu durumu kolayca....

badem canım bu hemoglabin kansayımındaki (hemogram) değil. idrar daki hemoglabin... o da pozitif anlamında. muhtemelen kan görüldü idrar da o yüzden böbreklerden şüphelendi drum. çünkü kardeşim böbrek hastası

Hımm anladım canım şimdi..Hematuri yani..Çok geçmiş olsun..Belki üroloji dr antibiyotik falan verir..Çok bilgim yok bu konuda..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakem......ben bir kaçgün tatil yaptım geldim ama tatili benmi yaptım yoksa tatilmi beni yaptı bilmiyorum yorgunluktan başka birşey yok bir kaç gün denize girdim o kadar krem sürmeme rağmen vucudum aşırı derecede yandı en çokta omuz başlarım nasıl acıyor anlatamam anca yüz üstü yatıyorum omuzlarıma birşey deyirmemeye çalışıyorum.....eşim oh iyi oldu diyor... o anca denize girdi çıktı hemen şemsiyenin altına girdi birşey yok tur onda... ama ben yiğenimle beraber deniz kabuğu topladık güneşin altında 20 dakika kadar tabi acayip güneş vardı biz aldırmadık birşey olmaz dedik kremlere güvendik olan oldu siz şükredin bu halinize beyniniz buhar olup uçmadı hazırkı aklınızda giderdi diyo.....bakalım neler olmuş topikte bendeki durum bu okuyayım bir çırpıda

Back
X