• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar adetin ikinci günü hormon tahlili yaptıran varmı hepsi normal estroidol 371,8 çıkmış yüksekmi nasıl?

adetin ikinci gününe göre baya yüksek çıkmış canımm genelde çatlama günlerine yakın bu kadar çıkıyorr ..yarın doktorun ne diyecek bakalım acaba ..bende merak ettim şimdiii

pinkim innnnşallaaaaahhhhh çok güzel haberlerle moralin bomba gibi dönersin inşallah canım hayırlı yolculuklar........
AdaEge cim yeni nikin hayırlı olsun canım.........

Kislar ya esimle isten donerken trafik kazasi olmus gorduk yolda yatarken adam olmustu kotuyum ya gozumun onunden gitmiyo alkolluydu herhal disco cikisiydi cunku of ya

inşş güzel haberlerle gelirsin canımm..dualarım seninleee :Saruboceq::Saruboceq:
sağol canım inş:Saruboceq:
Pinkimmm canımm benımopuyorumnanaktan

Hayırlıı olsun inşallahhhhh:Saruboceq:Güzel haberler alıcaksın Şahinn beydenn.DUlarımızz seninleeee:Saruboceq:hihoyyyt
inş ttatlişim hayırlısyla inş:Saruboceq:
canim hersey yolunda gider insallah
guzel haberlerle gela.s.
amin canım tek istediğim bu :Saruboceq:
dualarımız seninle canım hakkında herşeyin hayırlısını diliyorum allahtan :Saruboceq:
Şeniz sağol canımŞeniz
adetin ikinci gününe göre baya yüksek çıkmış canımm genelde çatlama günlerine yakın bu kadar çıkıyorr ..yarın doktorun ne diyecek bakalım acaba ..bende merak ettim şimdiii
:sm_confused: iyi der inş:Saruboceq:
inşallah herşey olumlu gelişir canım dualarımız seninlee
sağol cnmŞeniz
Pinkim canım
haydi bismillah
sonu güzel olsun inş
:Saruboceq::Saruboceq: amin inş canım:Saruboceq:
pinkim innnnşallaaaaahhhhh çok güzel haberlerle moralin bomba gibi dönersin inşallah canım hayırlı yolculuklar........
AdaEge cim yeni nikin hayırlı olsun canım.........
Şeniz inş canım:Saruboceq:
kızım ve oğlum...opuyorumnanaktan

Şeniz kızlar hepinize teşekkür ediyorum kahvaltı edip yola çıkarız o kadar çok dr a gittimki sil baştan aynı heyecanla gidicez bakalım hayırlısı

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim..Bebeklerimin acısı ile kıyaslanmayacak bir durum olduğu için atlatıcam bu durumu kolayca....

Canım hayranım sana valla
ben bu kadar olgun karşılayamazdım bu durumu
en güzelini yapıyorun bu arada nickinde değişmiş
bebeklerinin adı olmuş istediğin gibi çokta yakışmış sanakaydirigubbakcemile5

Ben hastalanıyorum galiba:çok üzgünüm:
ateşim düşmeye başladı:çok üzgünüm:
tatilde pre seed de bi işe yaramadı
olmuyo olmuyo işte mafoldumben mafoldumben mafoldumben

günaydınlarr
kızlarrr ya ne zamandır su içiyorum hala sıkışamadım ulttrason çektirmek için
bu kadar inat olur yaaa

Herkese Günaydın ;

Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle ;

Dün akşam bir misafirliğe gittim orada konu konuyu açtı derken bana bir şurup önerdiler hücre yenilme ajanı dediler adını geldiğim sabah sabah onu araştrmaya başladım. Adı VİTİS VİNİFERA ( Çekirdekli Kırmızı Üzüm Ekstresi ) bu şurubun sayısı düşük spermleri yükselttiği ve hareketliliği arttırdığını söylediler bende sitesinden okudum nerdeyse herşeye faydası varmış sizlerde okuyun arkadaşlar
Ana Sayfa - Çekirdekli Üzüm Suyu

günaydın kızlar badem ve osetya hakkınızda hayırlısı olsun demkki daha zamanı varmış kısmet rabbim en kısa zamanda doğal yoldan göndersin inşLLAH
yeni nickin hayırlı olsun bademcim
aymesim üzülme tatlım ya biz istesek de istemesekte takjdiri ilahi seni çok iyi anlıyorum ama elden bişey gelmiyorki
fadikim canım biran önce tedaviye başla herşeyde vardır hayır bitkisel de dene tabiki ama sonuc alman geç olur bitkiselllerde rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
kızlar aslında moralim çok bozuk çok yakın bir arkdaşımın dün akşam annemden hamiş olduğunu öğrendim çok üzüldüm üzüldüğüm hamiş olması değil bana neden haber vermediğydi biray bile olmamıştı konuşalı hatta özellikle sordum hamişmisin diye yok dedi gerçi annmede annesi söylemiş kimseye söylemiyor diye biliyorumki bana söylememesinin nedeni benim üzülmemem çünkü benim sorunum olduğunu biliyor 2aylıkmış hemde rabbim tamamına erdirsin ama neden böyle ya ne hayaller kurardık birbirmize haber vericez böle böyle olcak diye şimdi başkasındna duydum bu haber üzdü

günaydın arkadaşlar,
az önce doktordan geldim çok şükür rahimdeki kanama durmuş ve geçen hafta ufacık nokta olan miniğim bu hafta kocaman olmuş hatta kalbi nasıl hızlı atıyordu bir görseniz,eşimle dinledik çok tuhaf olduk,Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla bu mutluluğu versin,ben her zaman hepimize dua ediyorum,her zamanda edeceğim,sevincimi sizlerle paylaşmak istedim,hepinizden Allah razı olsun :Saruboceq:

günaydın kızlar badem ve osetya hakkınızda hayırlısı olsun demkki daha zamanı varmış kısmet rabbim en kısa zamanda doğal yoldan göndersin inşLLAH
yeni nickin hayırlı olsun bademcim
aymesim üzülme tatlım ya biz istesek de istemesekte takjdiri ilahi seni çok iyi anlıyorum ama elden bişey gelmiyorki
fadikim canım biran önce tedaviye başla herşeyde vardır hayır bitkisel de dene tabiki ama sonuc alman geç olur bitkiselllerde rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
kızlar aslında moralim çok bozuk çok yakın bir arkdaşımın dün akşam annemden hamiş olduğunu öğrendim çok üzüldüm üzüldüğüm hamiş olması değil bana neden haber vermediğydi biray bile olmamıştı konuşalı hatta özellikle sordum hamişmisin diye yok dedi gerçi annmede annesi söylemiş kimseye söylemiyor diye biliyorumki bana söylememesinin nedeni benim üzülmemem çünkü benim sorunum olduğunu biliyor 2aylıkmış hemde rabbim tamamına erdirsin ama neden böyle ya ne hayaller kurardık birbirmize haber vericez böle böyle olcak diye şimdi başkasındna duydum bu haber üzdü

Canım biliyorum ama her ay yeni bi ümitle başlıyorum
ve her ay tekrar tekrar yıkılıyorum zaman geçtikçe
sabrımda tükenmeye başlıyo mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Back
X