- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
Ne kadar kötüsünüz ya
benim hiç aklıma öyle kötü şey gelmemişti
güldürdünüz belli vallakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ver kız ver bana iki kere ver ne olcakki:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Canım şimdi bana verdinya diyelim
tekrar bana verebilmen için
20 kişiye vermen gerekiyo
sonra tekrar bana verebilirsin
anlatabildim inşallah
aymes alemsin kız
yani canım sırayla herkese vereceksin :roflol:
ama aymese 2 kere ver kaydirigubbakcemile3
repi yani :jeyyar:
bu bölüme vedaya geldim kızlar
Artık aranızda olamayacağım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=7793395#post7793395
Canım bazen içiyom bazen bırakıyom
belli olmuyo yani genelde hastalandığım yada
hastalanacağım zamanlarda içiyomkaydirigubbakcemile3
sanki kurtarıyomuş gibi napıyım can sıkıntısı işte:kedi:
artık paket almayada başladım ama:kedi:
eskiden arkadaşlardan otlanırdım sadece
şimcik paket kullanıyom:sinifsinif:
Bende bende :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
sağol tatlım..avatarına bayıldım yaaaa:roflol::roflol:....hayat felsefenmi canım??sırnaşık şey
olmadı şimdi bu..lmaz:
bende içiyordum ama bıraktım..
her ay bebek için uğraşıyoruz belki olmuştur diyoruz..
kendimizi zehirlememizin yanında bir de neden bebeğe zarar verelim dimi ama..
bırakın valla bak işin şakası bir yana..
çok kötü bir illet yaa..
Paket filan taşımıyom nan yanlış alıntı yapmıssın kaydirigubbakcemile3
biliimm biliiimm çaktırmaaaa kaydirigubbakcemile3
Benim mesai saatim doldu arkadaşlar
çıkmak zorundayım herkese hayırlı akşamlar
kendinize ii bakın
Kızlar deliricem ben yaaaaaaaaaaaaaa 37gün oldu
çok sıkıntı veriyo farlutal mi içsem acabaaaaa yaaaaaaaaaa offffffff
canım emin olmadan içme derimm yinede sen bilirsin
ah canım sendemi omadın...ne kadar can sıkıcı birşey olduğunu çok iyi bilirim....Kızlar deliricem ben yaaaaaaaaaaaaaa 37gün oldu
çok sıkıntı veriyo farlutal mi içsem acabaaaaa yaaaaaaaaaa offffffff
canım hakkaında hayırlısı olsun....kızlar iyi dilekleriniz için desteğiniz için çok teşekkür ediyorum..
bugün doktora gittik,bir de karşıdaydı..köprüde helak olduk valla..köprüyü biliyorsunuz,çalışma var..bir de kaza olmuş..1,5 saat boyunca inanırmısınz milim ilerlemedik..arabayı durdurup ölee bakledik yanii..
haliyel randevuya geçkaldık biraz..meğer doktorcuğumda aynı trafikteymiş..sorun olmadı neyse..
rahim kalınlığına baktı..10 mm miş..kalın ,bu ay başlayamayız dedi..daha ince olması gerekiyormuş..yaaaaaaa...ama zamanım geçiyor dedim..:çok üzgünüm:zaten doğru olanı da bu ay sizin ve vücudunuzun dinlenmesiydi ,olsun ağustosta başlarız ,tabii yine rahim kalınlığı böyle olursa başlayamayız dedi..ve bu ay doğum kontrol hapı verdi,doğum kontrol hapı rahim zarı kalınlığını da düzenliyormuş ,hem de içerisini temizliyormuş..ağustosa kaldık yani kızlaaarr..ümitlenmiştim ama hayırlısı buymuş demekki..:sm_confused:
hakkında hayırlısı olsun canım...bu bölüme vedaya geldim kızlar
bencede....nevro kızcak bize :icecream:
geyik bölümünü boşuna mı açtım diyecek kaydirigubbakcemile3
Y rabbim bu mübarek cuma günü hürmetine:Saruboceq:Eyy rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına ve kendi adıma istiyorum. O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim,selim,alim,hayalı,imanlı,edepli,ta kvalı,sana kul,habibine ümmet,üstadlarımıza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü.gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda olan herşeyiyle rızanı kazanan,her yönüyle.....Hayırlarla dopdulu olan evlatlar nasib eyle tüm evladını kaybedenlere sabır ver ve evlatlarına cenneti a'la yı nasib et.
Amin AMinn Aminn
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.
EY Alemlerin rabbi olan yüce allahım
EY Kaninatın bir tek yaratıcısı olan yüce rabbim
EY yaradılmışların bir tek yaradanı
EY kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesi EY bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı yüce Allahım sonsuz şükür ve sonsuz hamd sanadır....
Rabbim hertürlü sıkıntı ve mısibetten sana sığınırız.....Sen herşeyi hakkıyla bilen duyansın....Sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme rabbim
Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v)yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyor ve sadece senden istiyoruz rabbim....Sen herşeye kadir olansın...Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara ve bana yardım eyle...Ol emrini bizlerede sun rabbim
Senden başka gidecek yerimiz senden başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim......
Senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi....
Bizim dualarımızı kattında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi.....ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?