Çok olmuş canım ya :sinifsinif:
böylede kötü bişey yok ve gelmiyo
offf anasını satıyım gelse bi dert gelmese bidert
bebiş olmadığına eminsen iç ama değilsenlmaz:
tatlış ben sana neden rep gönderemiyorum yaaa bi yardımcı olurmusun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Bende biraz önce sıkıntıdan yalmıştım
gel beraber tüttürelim
duman altı olmuş burası söndürün çabuk şu sigaraları yakarım çıranızı :mymeka:
hey siz aşağıdakiler görüyorum hepinizi :dilcikar: hiç bir şey yazmıyorsunuz uyuya mı kaldınız benim gibi pc başında kaydirigubbakcemile3
duman altı olmuş burası söndürün çabuk şu sigaraları yakarım çıranızı :mymeka:
Uyudunmu kıs cidden pc başında
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tabiki şeker ne diyo
osetya canım hayırlısı olsun rabbim hepimize bebişlerimizi gönderecek inşallah
hayrılısı inş canımopuyorumnanaktan
canım ya üzme kendini hayırlısı olsun.sakat veya hayırsız olmaktansa buna şükür.işalah herşey yolunda gider bebişin seninle olur en kısa zamanda..
hayırlısı olsun canım...bizde pozitifi görmeni çok isterdik...ama olmadı:çok üzgünüm:
hayırlısı canım..
sağlık olsun ne diyelim..
sizin için en uygun zamanı bulsun gelsin bebeğiniz inş.
merhaba kızlar badem ve osetya canım ikiniz içinde üzüldüm ama nasip değilmiş kendinizi çok üzmeyin demekki zamanı var.rabbim çok bekletmeden hepimizin bebeğini gönderiri işallah
en azından kafanda tereddüt kalmadı canımm..ama yeni bir tedavi için biraz dinlenmeni tavsiye ederim en az üç ay bence..vücudun o kadar hormon aldı biraz dinlenmesi daha iyi olurr
osetya bir dahaki aya tekrar tedavi yapacaklarını sanmıyorum drun mu dedi sana gel tedaviye başlayalım diye benim bildiğim en az 2-3 ay sonra tekrarlanıyor tedavi hayırlısı olsun canım hakkında :Saruboceq:
günaydın kızlar badem ve osetya hakkınızda hayırlısı olsun demkki daha zamanı varmış kısmet rabbim en kısa zamanda doğal yoldan göndersin inşLLAH
osetyacım ; inşallah bir sorun yoktur da hemen tedavinize start verip meleğinize kavuşursunuz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
FONT]
Çıramızı değil sigaramızı yak bi zahmet
Kıs sabo ben bu tülinden korkuyom
atalım döver bizi bu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet aymescim ya çok uykum geliyor benim kaydirigubbakcemile3
tüliny o ne kız avatardaki söz nasıl bir şey hayat kısa çıplak yaşa kaydirigubbakcemile3
gaz çıkaran veletten sonra bunu mu buldun kaydirigubbakcemile3 ne kaaa eğlencelisin sen :lepi:
Arkadaşlar ben hamileliğimden önce mikro tedavisine başlamadan civan perçemi,aslan pençesi oturma banyoları yapmıştım..İşe yaradımı bilmiyorum ama sonuçta hamile kalmıştım..Ama bu denememde yapmadım..
Şimdi tekrar yapmayı düşünüyorum..Ayrıca maydonoz suyu buharına oturma banyoları da iltihap sökücüymüş..Ancak yumurtlama dönemlerinden önce yapılması gerekiyormuş...
Sanada hayırlı cumalar canım nasılsınız?
herşey yolundadır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?