ayyy..canım innnnşallllaahhhh hamişsindir..Kızlar buarada benim bugün 39.günümdü :1shok: hala adet yok :1shok:
Bugün kocişle gebelik testi aldık yarın sabah öylesine deneyeceğim kaydirigubbakcemile3
yarın evlilik yıldönümümüz :asigim: çift çizgi çıkarsa güzel bi sürpriz olucAK :asigim:
dua edin rabbim bu mutluluğu yaşatsın nolur :lepi:
eğer tek çizgi çıkarsada doktorumdan randevu alıp hemen muayene olucam yarın
bakalım rabbim neler nasip edicek
dualarınızı esirgemeyin hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan
hosbulduk canim gecen ay ordaydim 5 hafta kaldim
cok guzeldi canim stress attik dusunce de yoktu bol bol gezdik dinlendik cok iyidi
fadiğim linke baktım..
bana da çok pahalı geldi..
bir kutu 15 günlükmüş..
hem henüz yaygınlaşmamış ve kullanan da yok sanırım..
gerçekten işe yarayacaksa bir şekilde alınıp kullanılacak ama çok pahalı geldi bana yaa.. :1shok:
Canım benim keşke öyle bi şansım olsaydıAllah kabul etsin aymesim.
fazla yorma kendini
belki bebek vardır
ben geldim kızlar gidemiyorum kastamonuya. yerime bakan arkadaşın eşi bugun şile de boğulmuş. sabah 10 da haber geldi... allah rahmet eylesin. ne zor birşeydir bu acı yarabbim... allah sabır versin...
günaydın kızlar beni hatırlıyormusunuz bilmem eşimde varikosel başlangıcı ve iltihap vardı ama ben dün hamile olduğumu öğrendim ben hamileyim bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim darısı bu topicteki arkadaşlarımın başına....
Canım inşallah umudunu hiç kaybetmessinBelki sana teselli olur şeker kız 13 yıldır bekliyoruz sabırla yaşım 35 ama hala umutluyum :teselli:
Kızlar buarada benim bugün 39.günümdü :1shok: hala adet yok :1shok:
Bugün kocişle gebelik testi aldık yarın sabah öylesine deneyeceğim kaydirigubbakcemile3
yarın evlilik yıldönümümüz :asigim: çift çizgi çıkarsa güzel bi sürpriz olucAK :asigim:
dua edin rabbim bu mutluluğu yaşatsın nolur :lepi:
eğer tek çizgi çıkarsada doktorumdan randevu alıp hemen muayene olucam yarın
bakalım rabbim neler nasip edicek
dualarınızı esirgemeyin hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
Günaydın canım
bende hafta sonu neler olmuş diye bi baktım
maşallah hamişimizde çıkmış çok sevindim
sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?