Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşş tatlım inşşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:evlilik yıl dönümünüzün hediyesi çift çizgi olur inşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet şeker bende şimdi onu okuyordum süper bir haber inş bu hafta hep bu tarz haberler alırız......iyidir canım iş güç işte aynı bir yaramaz durum yok yani ya sen nasılsın

Bende iyiyim çok şükür canım ya
bende çok yorucu bi hafta sonu geçirdim
full time temizlik vardı çok yoruldum

amin canım benim inşşşşşşşş buradan halaylar çekeceğiz hepimiz için inşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar güzel haberler alacağımız bir hafta olur inşallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nevrocum yeni adet tarihim 6 ağustos mafoldumben

inşş tatlım inşşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:evlilik yıl dönümünüzün hediyesi çift çizgi olur inşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyy..canım innnnşallllaahhhh hamişsindir..
inşallah çift çizgiyi görürsün yarın sabah da süper bir hediye olur size..
biz de çekeriz halayları ....:lepi::lepi:

Çok sağolun kızlar ama testim malesef negatif çıktı CADIARZU
doktorumu aradım cepten durumu anlattım
pcoslularda normal bir durum dedi mafoldumben
Farlutal kullanamamı söyledi bitince gel başlarız tedaviye dedi mirmirmirmir
durumlar böyle
:sinifsinif:

Son düzenleme:

günaydın kızlar iyi haftalarrr armus, aymes, aşk_meleği+, canzi3445, ozlem82do+, sidelya01+, ^^sabirsiz^^+ ve burda olmayan tüm arkaşlarım

sabırsızım ne diyim herşeyin hayırlısı demek oluyormuş böyle (
silik falandamı çıkmadı
hayırlısı olsun tez zamanda inşallah bulur senide meleğin

Hayırlısı olsun canım
inşallah tedavin olumlu sonuç verir

canım olsun inşallah allahın izniyle bizlerde birgün anne olacağız önemli olan hayırlı zamanın gelmesini sabırla beklemek canım en kısa zamanda rabbim ol desin bizlerinde hayırlı sağlıklı bebişleri gelsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Hayırlısı olsun canım
inşallah tedavin olumlu sonuç verir

Sağolun şekerler
üzülmedim yıkılmadım hayat devam ediyor
:lepi:

tatlım hoş geşdin nerelerdesin sen bakalım yazdıklarını okudum ama sen nasıl unutulacaksın ya HERŞEY ÇOCUK İÇİN değilmi rabbim yardımcın olsun canım
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Sağolun şekerler
üzülmedim yıkılmadım hayat devam ediyor
:lepi:

canım ya rabbim inş bir gün bizlerede gönderecek meleklerini :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canlarım iyi haftalar. Nasılsınız bakalım? Umarım hepiniz iyisinizdir. Şeniz

Son mesajdan anladığım kadarıyla ^^sabirsiz^^ arkadaşımızın testi pozitif çıkmamış. Sağlık olsun. Allah hakkında hayırlısını versin. Dualarımız herkes gibi onunla da. Allahım elbet bir gün bağışlayacaktır. Geçen yıl bu zamanlar ben de bu yollarda yürüyordum. Çok şükür ki şimdi bebeğim göbüşümde. Allah hepinize yaşatacak hayırlısıyla inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inş şeker ya o kadar çok ihtiyacımız varki onun varlığını hissetmeye rabbim inş çok bekletmez bizleri de
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım hoşgeldin iyiyiz allaha şükürler olsun ki sen nasılsın canım evet çok haklısın sırası gelen hamileliğe terfi ediyor bizim bebekler çok saygıcı önce arkadaşlarına yol veriyorlar önce onları gönderiyorlar sonra kendileri gelecekler canım sıramız gelince bizde anne olacağız inşallah allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar dünyaya getirmek nasip etsin canımm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sabomm canımm Tedavinn hayırlııı olsunn inşallahh.Rabbimmm bu seferr emekleriin karşılığındaa çifterliii bebişlerini göndericek.Dualarım seninle canım arkadaşım:asigim:

Hayırlı haftalar bitanemopuyorumnanaktan
seni burda görmek çok güzel:1hug:
kendi adıma çok şükür iyiyim
Allah bugünlerimi aratmasın diyorum
ama baya yorgunum maşallah sizde iyiymişsiniz
çok sevindim yiğenimiz baya büyümüş maşallah

Sabomm canımm Tedavinn hayırlııı olsunn inşallahh.Rabbimmm bu seferr emekleriin karşılığındaa çifterliii bebişlerini göndericek.Dualarım seninle canım arkadaşım:asigim:

Sağol bebemmmm içten mesajın için :asigim:
Ta burdan hissettim sıcaklığını :asigim: :roflol:Bu adet gelmemekte ısrarlı :roflol: teşrif ederlerse başlıcaz :roflol:
Rabbim bu yolda yürüyen herkese bağışlasın emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
:Saruboceq:

günaydın kızlar haftaya bomba gibi başlamak istiyorum bu hafta sonu tatile çkıyorum ailemin yanına inşallah o yüsaden moralimi yüksek tutup günlerimi harcamak istiyorum umarım bol hamişli bir gün olur
sabırsızım kısmet değilmiş güzelim üzülmek yok
bende bir günlük geçikmeyle skoru açtım umarım en kısa zamanda olurum yada 9ay hiç olmam kısmet herkese iyi günler

Canım hoşgeldinn. :1hug: :asigim: a.s. Güzel geçmiş anladığım kadarıyla tatilin. Allah içine sindirsin. Şeniz Tarihi güncelleyeceğim bitanem. zemuszemus

günaydın kızlar güzel haberler alacağımız bir hafta olur inşallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nevrocum yeni adet tarihim 6 ağustos mafoldumben

Günaydın bitanem. Şeniz Üzülme lütfen. :teselli: İnşallah Temmuz uğurlu gelir de adetin Ağustos'ta gelmez. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…