• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın kızlarrr.
aşk meleği doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara,Rabbim gönlündeki tüm dileklerini gerçekleştirsin.
Kızlar bugün dr. randevum vardı saat 14.00 da.Kese görmek için ilk randevumdu. sabah 7 de bir uyandım ki kanamam olmuş ve hala da oluyordu. Panikle dr.mu aradım hemen gel dedi. Allahıma şükürler olsun bebeğim benimle. İğne yaptılar. 4.aya kadar kanamaların olabilir. Panik yapma dedi. Kesemizi gördük. Düşük riski var sürekli dinlen dedi. Allahım sen yardımcımız ol. İsteyen herkese de evlat sevgisini tattır Ya Rabbim.

canım çok geçmiş olsun
senin kendine daha çok dikkat etmen gerekiyor artık :olmaz:
Allah yavrunu sana bağışlasın:Saruboceq:
opuyorumnanaktan

aik meleğim seninde doğum günün kutlu olsun
tüm dileklerinin gerçekleşeceği bir yıl olsun

Günaydın kızlarrr.
aşk meleği doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara,Rabbim gönlündeki tüm dileklerini gerçekleştirsin.
Kızlar bugün dr. randevum vardı saat 14.00 da.Kese görmek için ilk randevumdu. sabah 7 de bir uyandım ki kanamam olmuş ve hala da oluyordu. Panikle dr.mu aradım hemen gel dedi. Allahıma şükürler olsun bebeğim benimle. İğne yaptılar. 4.aya kadar kanamaların olabilir. Panik yapma dedi. Kesemizi gördük. Düşük riski var sürekli dinlen dedi. Allahım sen yardımcımız ol. İsteyen herkese de evlat sevgisini tattır Ya Rabbim.

Canım keseyi görmenize ve bebişininde iyi olmasına çok sevindim çok dikkatli ol bol bol dinlen canım bebişin rahat etsin

sağolun kızlar Allah razı olsun. Şimdi yatıp dinleneceğim biraz. Dua edin bize. Allaha emanet olun

kızlar bugün benim doğum günüm bir yaş dha gidiyor bugün bugünki dileğim ve hep sölediğim rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
AMİN AMİN AMİN

GÜNAYDIIINNN kızlar canım doğum günün kutlu olsun allah dualarını kabul eder inşallah

Günaydın kızlarrr.

geçmiş olsun canım çok dikkat et genelde yat ve böyle durumlarda ayağının altına yastık koyup yat derler ablam ın da düşüğünde öle yapmıştık ayakta banyo yapma tekrar geçmiş olsunopuyorumnanaktan

GÜNAYDIIINNN kızlar canım doğum günün kutlu olsun allah dualarını kabul eder inşallah

geçmiş olsun canım çok dikkat et genelde yat ve böyle durumlarda ayağının altına yastık koyup yat derler ablam ın da düşüğünde öle yapmıştık ayakta banyo yapma tekrar geçmiş olsunopuyorumnanaktan

haa bu arada ablam çocuğunu doğurmuştuuu haberin olsun şuan kocaman kız oldu

kızlar gunaydın..
benguden haber yokmu ya hıc aklımdan cıkmıyor...
kıyamıyorum bebısının gıtmesıne...
ask melegı dogum gunun kutlu olsun canım.nıce senelere...

kızlar gunaydın..
benguden haber yokmu ya hıc aklımdan cıkmıyor...
kıyamıyorum bebısının gıtmesıne...
ask melegı dogum gunun kutlu olsun canım.nıce senelere...

Canım dün aldıramamış bebeği
rahim açılmamış dedi bugün için sabah erkenden aldırıcaktı
ama ne olduğunu bende bilmiyorum bu saatlerde
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kızlar bugün benim doğum günüm bir yaş dha gidiyor bugün bugünki dileğim ve hep sölediğim rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
AMİN AMİN AMİN

nice mutlu senelere canım..
bir daha ki yaşında inş bebeğin seninle olur.. opuyorumnanaktan

Günaydın kızlarrr.

iyice dinlenmeye bak canım..
annende yanındaydı zaten.. yat dinlen..
Allah yardımcın olsun..
bebeğin seninle kalsın inş..

aşk meleği doğumgünün kutlu olsun canım..nice yıllara
elitu dikkat et tatlım kedine
bol bol yat dinlet
bebeğin hep seninle olur inşallah

AMİN AMİN AMİN

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ŞenizŞeniz
:asigim:

Günaydın kızlarrr.
canım aman dikkat etkendine....
bol bol dinlen...
bu arada keseyi görmenede çok sevindim canım:1hug:Şeniz

kıslar bişi sorcam bu yumurtlama günün anlamak için yapılan ateş ölçümünü nezaman başlıyoruz yapmaya (adet bitimi veya başlangıcı mı) bide günün hangi saatindeve sadece 1 kere mi ve nezamana kadar devam ediyoruz

kıslar bişi sorcam bu yumurtlama günün anlamak için yapılan ateş ölçümünü nezaman başlıyoruz yapmaya (adet bitimi veya başlangıcı mı) bide günün hangi saatindeve sadece 1 kere mi ve nezamana kadar devam ediyoruz

Canım adetin ilk günü başlanıyo
bende çok tecrübeli değilim ilk defa geçen ay denedim ama
hergün aynı saatte yataktan kalkamadan günde bir kere yani

slm kizlar
ask melegi dogum gunun kutlu olsun insallah bi daha ki yasinda bebisinde seninle olur
elitu gecmis olsun canim allahim bebegini korusun bol bol dinlen rabbim yardimcin olsun dikkat et kendine

Canım adetin ilk günü başlanıyo
bende çok tecrübeli değilim ilk defa geçen ay denedim ama
hergün aynı saatte yataktan kalkamadan günde bir kere yani

sabah kalkınca unutuyorum evi toparlayıp oturunca aklıma gelio ozamanda ölçüyorum genelde hep 35.8 ila 35.9 çıkıyo ozaman yanlışmı oluur sonuçlar

sabah kalkınca unutuyorum evi toparlayıp oturunca aklıma gelio ozamanda ölçüyorum genelde hep 35.8 ila 35.9 çıkıyo ozaman yanlışmı oluur sonuçlar

Canım tam bilgim yok ama arkadaşlar yataktan kalkmadan demişlerdi bana bende öyle yapıtorum yastığının yanına koy dereceyi ben orda tutuyorum kalkarken görürsün o zaman

Canım tam bilgim yok ama arkadaşlar yataktan kalkmadan demişlerdi bana bende öyle yapıtorum yastığının yanına koy dereceyi ben orda tutuyorum kalkarken görürsün o zaman

gece koyarsam sabah bulamam ki ben onu mirmirmirmir çok deli yatıyorum neyse artık yapcaz bişiler saol canım yaa pekii son kez soruyorum değerler 35.9 normalmi fazlamı yumurtlama döneminde kaça kadar çıkyo saol ayemscim bu aradaa.s.

gece koyarsam sabah bulamam ki ben onu mirmirmirmir çok deli yatıyorum neyse artık yapcaz bişiler saol canım yaa pekii son kez soruyorum değerler 35.9 normalmi fazlamı yumurtlama döneminde kaça kadar çıkyo saol ayemscim bu aradaa.s.

Canım herkesin ısısı farklı seyrediyo
benim adet günlerimde 36,3 oluyodu normalde 36,5 ve 36,6
bu günlerdede hep böyle hamiş olmam için 36,8 ve yukarsı olmalıymış
yumurtlama günümdede 36,7 olmuştu mesela
çok karışık tatlım ya ben hala beceremiyorum tam
bende yazıyorum arkadaşlara

Back
X