• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım dün aldıramamış bebeği
rahim açılmamış dedi bugün için sabah erkenden aldırıcaktı
ama ne olduğunu bende bilmiyorum bu saatlerde
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Aymescim merhaba,

Bengusu nun bebegine ne oldu? Neden bebegi aldiriyor anlamadim??? Dusukmu yapti :( Eger oyleyse gercekten cok uzuldum canim benim. Hakkinda hayirlisi olsun bu bebegi ne kadar istedigini biliyorum. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhaba kızlar nasılsnız bakem buralar çok sıcak çok püüüffff kafamçokkarıştı

tülişim canım değerler inişli çıkışlı oluyor biliyorsun ama eşin bıraksın artık şu sigarayı zarardan başka birşey değil bizde 6 ayı geçti test yaptırmadık öylece duruyoruz yaş geçiyor yaş geçtikçe değerler düşüyor allah yardımcımız olsun :çok üzgünüm:

aşk meleği nic emutlu senelere canım inşallah önümüzdeki yaşını 3 kişi olarak kutlarsınız :1hug:

Aymescim merhaba,

Bengusu nun bebegine ne oldu? Neden bebegi aldiriyor anlamadim??? Dusukmu yapti :( Eger oyleyse gercekten cok uzuldum canim benim. Hakkinda hayirlisi olsun bu bebegi ne kadar istedigini biliyorum. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

http://www.kadinlarkulubu.com/acisi...osaniyoruz-bebege-ragmen-olmadiyapamadik.html

:gitme::gitme:

sabah kalkınca unutuyorum evi toparlayıp oturunca aklıma gelio ozamanda ölçüyorum genelde hep 35.8 ila 35.9 çıkıyo ozaman yanlışmı oluur sonuçlar

canım hergün aynı saatte yataktan hiç kalkmadan olacak...
sonradan olmaz....

İiyiyim tatlım ya napalım işte
hafta sonu kısmetse evde mevlüt okutucam onun hazırlıkları var
akşamları koşturup duruyorum ay şunu alıyım ay bunu alıyım
unıtmıyım diye ama tatlı telaşlar bunlar adetimde hala gelmedi
tam mevlüt zamanı gelmez inşallah ben öyle bi ayarlamıştım
mevlüdümde temiz olucaktım bitmiş olucaktı ama evdeki hesap çarşıya uymadı
neyse çok anlattım sen nasılsın canım:uhm:
allah şimdiden kabul etsin mevlüdünüzü aymesim dualar kabul olur inşallah :Saruboceq:
sen test yaptınmı canım bir test yapsana,bu ay herkeste bir dengesiz adet dönemi var benimkide erken gelmişti kesilmişti sonra tam gününde hücuma geçti :çok üzgünüm:

Günaydın kızlarrr.
aşk meleği doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara,Rabbim gönlündeki tüm dileklerini gerçekleştirsin.
Kızlar bugün dr. randevum vardı saat 14.00 da.Kese görmek için ilk randevumdu. sabah 7 de bir uyandım ki kanamam olmuş ve hala da oluyordu. Panikle dr.mu aradım hemen gel dedi. Allahıma şükürler olsun bebeğim benimle. İğne yaptılar. 4.aya kadar kanamaların olabilir. Panik yapma dedi. Kesemizi gördük. Düşük riski var sürekli dinlen dedi. Allahım sen yardımcımız ol. İsteyen herkese de evlat sevgisini tattır Ya Rabbim.

elitucum rabbim meleğini senden hiç ayırmasın ilk aylarda düşük tehlikesi her hamis için geçerli bolbol dinlen pozitif düşün dualarımız sizinle canım :Saruboceq:

kızlar ya farkındamısınız bu aralarda ne kadar kötü haberler alıyoruz ...............inş temmuz ayının devamında en az 10 tane hamişimiz çıkarda bizde bu üzüntüleri bir nebze olsun azaltırız

merhaba kızlar nasılsnız bakem buralar çok sıcak çok püüüffff kafamçokkarıştı

tülişim canım değerler inişli çıkışlı oluyor biliyorsun ama eşin bıraksın artık şu sigarayı zarardan başka birşey değil bizde 6 ayı geçti test yaptırmadık öylece duruyoruz yaş geçiyor yaş geçtikçe değerler düşüyor allah yardımcımız olsun :çok üzgünüm:

tatlım rabbim ol desin yeterki o bir taneciki bile yeter.onun için ltf üzülmek yok umutsuz olmak yok hem degerei süper olan kişilerde bile bir sürü problem çıkıyor biliyosunuz öyle değil mi onun için ltf canlar sloganımız
HER ŞEY ÇOCUK İÇİN
BİZİM DERDİMİZDEN DE BÜYÜK RABBİMİZ VAR

Günaydın kızlarrr.
aşk meleği doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara,Rabbim gönlündeki tüm dileklerini gerçekleştirsin.
Kızlar bugün dr. randevum vardı saat 14.00 da.Kese görmek için ilk randevumdu. sabah 7 de bir uyandım ki kanamam olmuş ve hala da oluyordu. Panikle dr.mu aradım hemen gel dedi. Allahıma şükürler olsun bebeğim benimle. İğne yaptılar. 4.aya kadar kanamaların olabilir. Panik yapma dedi. Kesemizi gördük. Düşük riski var sürekli dinlen dedi. Allahım sen yardımcımız ol. İsteyen herkese de evlat sevgisini tattır Ya Rabbim.

Çok geçmiş olsun canım.
Allahım bebeklerimizi bizlere bağışlasın.:Saruboceq:

merhaba kızlar, nasılsınız???

slm canım şuan tedavide değilim anatoliaya gitmiştik doktorum 6 ay daha bekleyin kendiliğinden olabilir çok büyük bi sorun yok dedi beklicez bakalım 6 aya kadar olmazsa tüpbebek için gelin dedi ona göre bişiler yapıcaz işte, rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
sen neler yapıyosun varmı tekrar aşılama falan?

selam kızlar kac gundur yokdum. salı gunu geldım...
sımdıde ıslerle ugrastıgım ıcın.yazamadım...
tulıncım burda cok guzel mucıızeler var bılıyosun sende.neden ugramasın sanada bu mucızee:1hug::1hug:
elıtu canım.keseyı gormusun ınsallah bundan sonrada guzel haberler verırısın...
bol bol dınlen kanamn gecene kadr..
rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın....
ecmıs okudum aklımda bunlar kaldı...

ama bugunlerde uzuldugum ıkı konu oldu..
bengu ve dıptıs arkadasımzı hayatları hep guzellıklerle dolsun gelcek hayatlarındda:1hug::1hug::1hug::1hug:

slm canım şuan tedavide değilim anatoliaya gitmiştik doktorum 6 ay daha bekleyin kendiliğinden olabilir çok büyük bi sorun yok dedi beklicez bakalım 6 aya kadar olmazsa tüpbebek için gelin dedi ona göre bişiler yapıcaz işte, rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
sen neler yapıyosun varmı tekrar aşılama falan?

yok canım aşılamayla artık ugrasamam yani aşılama için yoruldum biraz ara verdik aslında agustosta düşünüyoruz tüp bebeği ama bakalım bi 2-3 hafta daha geçsin bakıcaz. ama preseed aldık onu bi bitireyim diyorum bu arada yani eylül gibi yapalım diyorum tüp bebeği kısmet bakalım ne olucak

Aymescim merhaba,

Merhaba canım geç gördüm kusura bakma
fadik sana yazmış gördün sanırım
eşiyle boşanıyo ne yazıkki düşük değil aldırıyo bebişini:çok üzgünüm:

allah şimdiden kabul etsin mevlüdünüzü aymesim dualar kabul olur inşallah :Saruboceq:
sen test yaptınmı canım bir test yapsana,bu ay herkeste bir dengesiz adet dönemi var benimkide erken gelmişti kesilmişti sonra tam gününde hücuma geçti :çok üzgünüm:

Amin canım sağol
ben test yaptım canım dün sabah
ne yazıkki negatif sonucum:sinifsinif:

elitucum rabbim meleğini senden hiç ayırmasın ilk aylarda düşük tehlikesi her hamis için geçerli bolbol dinlen pozitif düşün dualarımız sizinle canım :Saruboceq:

kızlar ya farkındamısınız bu aralarda ne kadar kötü haberler alıyoruz ...............inş temmuz ayının devamında en az 10 tane hamişimiz çıkarda bizde bu üzüntüleri bir nebze olsun azaltırız

İnşallah canım ya gerçekten kötü başladık bu ayamafoldumben

kızlar merhaba
uzun süredir topiğe yazmıyordum. ama ilk zamanlardan beri takip ediyordum.
bizde de erkek inf. var. topikte önerilen herşeyi vee doktorun tavsiye ettiği tüm ilaçları kullanmışsakta malesef eşimde ileri hareketli hiç artmadı ve morfoloji% 1 den hiç değişmedi.yaklaşık birbuçuk yıldır en çok korktuğum için sonrasında da topiğimizde olan mucizeler belki bana da uğrar diye mikroenjeksiyon tedavisine de başlamamıştım. ama en sonunda gözümü kararttım ve başladım. bugün tedavimin 8. günü. zaman hem geçmiyor (özellikle iğneleri vuruluken ve ultrason kontrolünde)hem de çok çabuk geçiyor.
ama ben bile bu tedaviyi yaptırabiliyorsam kesinlikle herkes yaptırır.tabi inş. siz de tedaviye gerek kalmaz.
dualarınız lütfen benden de esirgemeyin. dilerim rabbim isteyen her kadına annelik duygusunu tattırır.

merhaba kizlar...uzun zamandir giremiyorum..
aldigim bikac haberle cok cok üzüldüm...
bengüsu canim benim Rabbim hakkinda en hayirli olani versin insallah...
tülinim bitanem,konusmustuk seninle uzun uzun..
hersey güzel olacak,herseyde bir hayir var ben sadece buna inaniyorum
tedavideki arkadaslarim,insallah güzel haberler aliriz sizlerden..
bu gece Türkiye yolcusuyuz Allah izin verirse...
gelecek ayki tedavim öncesi biraz moral depolucam insallah..
hepiniz Allaha emanet olun,sizi cok seviyorumm :gitme:

kızlar benden de can sıkıcı bir haber..
her ihtimale karşı testlere devam ediyorduk..
3 ay doldu yine sperm verdi eşim bugün..
sonucu alınca şok oldum..
sayı toplamda 73 milyondan 9 milyona düşmüş..
ileri hızlı hiç yok..
yavaş hareketle yerinde hareket toplamı %55..
morfoloji %6 dan %1 e düşmüş..
%85 baş anomalisi var..
sperm yok denecek kadar az yani..
bundan sonrası nasıl olur bilmiyorum şimdilik..
düzeldi diye ilaçları ihmal etti pek içmedi..
ve sigarasına devam etti..
doktor 100 defa daha ameliyat olsa sigarayı bırakmadığı sürece bunlar olur dedi..
mafoldumben mafoldumben mafoldumben :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
canımm çokk üzüldüm ama elden gelen birşey yok canım allah büyük inşallah sigarayı bırakır ve değerler tekrardan tavan yapar canım hakkınızda hayırlısı olsun belkide bebişin bu değerlerle bile gelicek süpriz yapacak size allahtan ümidimizi kesmeyelim zamanı gelince gelecekler canım :Saruboceq: :Saruboceq::delphin:
kızlar bugün benim doğum günüm bir yaş dha gidiyor bugün bugünki dileğim ve hep sölediğim rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
AMİN AMİN AMİN
canım doğum günün kutlu olsun inşallah bir dahaki yaşına hayatının en büyük hediyesine kavuşmuş olarak girersin canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan
Günaydın kızlarrr.
canım çok geçmiş olsun kendine çok çok dikkat et hiç kalkmadan yat dinlen canım allahım bebeğini sana bağaşlasın canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
yok canım aşılamayla artık ugrasamam yani aşılama için yoruldum biraz ara verdik aslında agustosta düşünüyoruz tüp bebeği ama bakalım bi 2-3 hafta daha geçsin bakıcaz. ama preseed aldık onu bi bitireyim diyorum bu arada yani eylül gibi yapalım diyorum tüp bebeği kısmet bakalım ne olucak

canım zaten sen iki aşılama yaptırdın her ilerki aşılamada şans biraz daha düşüyor canım allahım inşallah doğal yoldan gönderir ama olmazsada tüp bebeğe geçersin inşallah ilk denemende hamiş olursun tatlım :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar merhaba
bizde de erkek inf. var. topikte önerilen herşeyi vee doktorun tavsiye ettiği tüm ilaçları kullanmışsakta malesef eşimde ileri hareketli hiç artmadı ve morfoloji% 1 den hiç değişmedi.yaklaşık birbuçuk yıldır en çok korktuğum için sonrasında da topiğimizde olan mucizeler belki bana da uğrar diye mikroenjeksiyon tedavisine de başlamamıştım. ama en sonunda gözümü kararttım ve başladım. bugün tedavimin 8. günü. zaman hem geçmiyor (özellikle iğneleri vuruluken ve ultrason kontrolünde)hem de çok çabuk geçiyor.
ama ben bile bu tedaviyi yaptırabiliyorsam kesinlikle herkes yaptırır.tabi inş. siz de tedaviye gerek kalmaz.
dualarınız lütfen benden de esirgemeyin. dilerim rabbim isteyen her kadına annelik duygusunu tattırır.

hayırlısı olsun canım..
sonu güzel olsun inş..

kızlar merhaba

Canım hoşgeldin bende bugün msnden yazıcaktım
ne aşamadasın diye gelmişsin yumoşlar ne zaman toplanıcak
bellimi tatlım bak 8 gün geçmiş bile nasıl yaparım deyip duruyodun
aferin sana kaydirigubbakcemile5 iyiki başladın canım arkadaşım
benim dualarım zaten biliyosun herzaman seninle
sonunda güzel haberi alıcaz inşallahopuyorumnanaktan

TÜLıNcim canım arkadasım
yol tüp bebekte biterse bitsin sükür ki bu seçenek var
sükür ki sperm var
sana bunları söylememe hiç gerek yok biliyorum
sen zaten olumlu düşünen hayatı olamsı gereken yerden bakan birisin
Allah hepimizin yardımcısı olsun