• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın canım bende topikte göremeyince nerde bu kıs dedim
eksikliğiniz çok hissediliyo valla saboda yoktu
oh ne güzel pikniklerede gitmiş iyi vallazemuszemus
arada birde gelip duman altı yapmışsın buraları bide benden olsun
:delphin: :delphin: :delphin: :delphin: :delphin:
tülin görmesin döver bizi bak:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3Ben duman altımı yaktımm ohhh misler gibi:delphin:

günaydın şekerleropuyorumnanaktan

içmeyin nan şu veleti:mymeka:
ortalık duman altı olmuş:olmaz:

günaydın kızlar hepinize teşekkürler rabbim güzel günler yaşatsın bol bol bebiş göndersin evlat hasretiyle yananlara doğum günü dileğim buydu

tuluny canım sanada çok üzüldüm ama rabbim vericek biras daha sabır bunlar bizim sınavımız ilacı zaman işte o birs kötü ama zamanla düzelecek herşey ben ne yapayım yarın tatile gişdiyorum hala gelmedi kırmızılar ya orda gelirse tatilim yanacak bende buna takmış duurumdayım napalım kısmet temmzu ayı bereketli olur inşallah

hayır başka topitede içemessin:mymeka:
hatta evinde sokakata kısacası heryerde....
yasak tamama mı:mymeka:
aldırmayın zopamı elime:oklava:

Balllll ben sana dedim dimi
bunlar bizi döver die ben tülinden korkuyodum
ama baksana fadikte fena çıktıkaydirigubbakcemile3

Rahim ağzının görülebilmesi için önce vajinal spekulum yerleştirilir.Vagina ve rahim ağzı özel bir solüsyonla silinir.Rahim tek dişli olarak isimlendirilen bir alet ile tutulup çekilir ve düz hale getirilir.Lokal anestezi uygulanacak ise bu işlemden sonra lokal anestezik ilaç yapılır. Genel anestezi uygulanan hastalar bu prosedürü başından itibaren hiç hissetmezler ve görmezler.

Buji(dilatasyon) olarak isimlendirilen aletler yardımı ile gebelik haftasının büyüklüğüne göre rahim ağzı genişletilir
kurtas.jpg

Dilatasyon işlemi tamamlandıktan sonra plastik (karmen) kanüller rahim ağzından geçirilerek, rahim boşluğuna ulaşılır...

Kızlar kendi görüşümüü söylüyorum.Ben bengusun söylediklerine dün inanmadım.Kim ne derse desin kıssın isterse..:delphin:Biraz mantıklı düşünürsenizzz bu kürtajın gerçekleşmemesinin saçmalıgını yukardaki yazıdan anlarsınız.rahim ağzı nasıl olurda açılmazmış .Pehhh:delphin:

evet kızlar ya mantıklı düşünürsek kürtaj olmak istiyosan doktora gider bebeği aldırırsın bu kadar basit
doktorlar için çok kolay bi işlem bu
ama bengusunun doktoru nasıl yapamamış kürtajı anlayamadım ben
çok tecrübesiz bi doktor sanırım
ayrıca bi gün bebeğimi aldırıyorum, sonraki gün bebeğimi alamadı doktor, sonraki gün bebeğimi aldırmaktan vazgeçtim falan
bunlar bu topiğe hiç yakışmıyo
burda evlat hasretiyle yanıp tutuşan insanların duygularıyla oynanıyo,duyguları sömürülüyo bence

tecrübesiz bir doktor oldugu kesin
bir spektluma bakıyor kürtaj
rahim agzı neden acılsınki kendi kendine
neyse neyse neyse

Herkese sealm kızlar
buara misafirim çok fazla hep üst üste oldu hatta yarında var kafamçokkarıştı laelaelaelaelae
Hepinizi çok özledimmm aymesim adet oldun mu şekerrrrrr
mirmirmirmir

Herkese sealm kızlar
buara misafirim çok fazla hep üst üste oldu hatta yarında var kafamçokkarıştı laelaelaelaelae
Hepinizi çok özledimmm aymesim adet oldun mu şekerrrrrr
mirmirmirmir

Hoşgeldin tatlımmmŞeniz
henüz olmadım ama bugün kesin olurum
aşırı derece kasık ağrım var ateşim de düştü
bugün kesin gelir vereliniortak
Sen oldunmu?

Hoşgeldin tatlımmmŞeniz
henüz olmadım ama bugün kesin olurum
aşırı derece kasık ağrım var ateşim de düştü
bugün kesin gelir vereliniortak
Sen oldunmu?