Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dedin dedin sende içtin efferin sana :mymeka:
bu arada kızlar yeni evlenenleri ve evlenicek olanları bilinçlendirmek adına konu açtım..
bizler sonradan öğrenerek pişman olduk..
keşke korunmasaydık dedik..
aynı keşkeyi onlar demesin diye ufak bir çaba gösterdim..
inş boşver demezlerde biraz olsun düşünürler.
linki bu iştebu
kızlar bugün 14. günüm.akşam kan testi yaptırıcam...
yarın haber vericem kızlar..hepimiz istediğimiz sonucu alırız inşallah...
aaa...bilmiyodum yaa..Osetya ikiside birbirinden güzeldikaydirigubbakcemile3 canım ama
nevro burda bunları yazdığını görmesinlmaz:
merhabalar arkadaşlar ben yarın izine çıkıyorum 15 gün aranızda olmıyacağım inşallah bu arada hepiniz hamiş kalırsınız gelince mutlu olurum tedavide olan arkadaşların hepsine hayırlı olsun allahım emeklerini boşa çıkarmaz inşallah hepinizi çok çok öpüyorum arada girmeye çalışırım inşallahopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım çok guzel burrdaki arkadaslara yolladım bayıldılar amam bende limdi fark ettim bede buraya yollamıştım bişeyler amam bunları biz geyik topiğinde yayınlıyoruzya o yuzden yasak burda sadece sağlıkla ilgili konusuyoruz o yuzden
Çocuk dua eder........
Allah'ım lütfen yarın babaannem ölsün....
Bunu babası işitir ama seslenmez ve ertesi gün babaannesi ölür.......
Çocuk yine yarın dedem ölsün der.....
Aynen babası tekrar duyar ve ertesi gün ölür.......
Çocuk bu seferde babam ölsün diye dua eder.....
Adam bunu da duyar ve bir korku sarar sabaha kadar uyuyamaz..
Ertesi günde ölümü bekler fakat ölmez...
Akşam eve geldiğinde hanımını ağlamaklı bulur hanım ne oldu.
Ne olacak bey bizim kapıcı ölmüş........:)
merhabalar arkadaşlar ben yarın izine çıkıyorum 15 gün aranızda olmıyacağım inşallah bu arada hepiniz hamiş kalırsınız gelince mutlu olurum tedavide olan arkadaşların hepsine hayırlı olsun allahım emeklerini boşa çıkarmaz inşallah hepinizi çok çok öpüyorum arada girmeye çalışırım inşallahopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan