Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hayırlı yolculuklar canım
bol bol gez ve eğlen bomba gibi gel
bizde senden güzel haberler alırız inşallah

aaa...bilmiyodum yaa..
yasak mı ki burda???kafamçokkarıştı

Canım sayfalar çok kalabalık oluyo diye
nevro geyik bölümünü açtı burda sadece sağlıkla ilgili
konular olsun dedi gerçi biz buna pek uymuyoz ama arada bi kaçırıyoz iştekaydirigubbakcemile3

iyi tatiller canım
tadını cıkar bizlere dua et emi
teşekkürler canım hep aklımdasınız her zaman dualrımdasınız canlarım inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bebişlerinize kavuşacaksınız allahın izniyle canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canımbneim bol bol dinlen amam sakın kiloları geri alma süper vermişsin çünkü çok öptüm çabuk gel

sağol canım evet güzel kilo verdim tatilde de almaya hiçççççç niyetim yok rejime devam veremem belki ama kesinlikle almıcam kendime söz verdim denize girmekte en iyi spor olduğu için oda işime yarıcak inşallah canım zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Hayırlı yolculuklar canım
bol bol gez ve eğlen bomba gibi gel
bizde senden güzel haberler alırız inşallah

teşekkürler canım inşallah bende sizlere güzel haberler veriririm allahım ol demişse olur olmazsada ne yapalım zamanını bekleriz artık canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

off zaman geçmiyo...6 olsada çıksam test yaptırsam yaaa...kızlar bu benim ilk tedavi heyecanım...umarım son olur

slm kızlar nix hayırlı haberler alırsın inşallah emeklerinin karşılığını alırsın :Saruboceq: osetya fıkralar güzeldi gerçektensırnaşık şey

merhaba kizlaropuyorumnanaktan
nasilsiniz bakayim
bu gun 27. gunum gecen gun kanamam olmustu ama durdu
insallah bu sefer zamaninda gelir doktorlardanda haber cikmadi
bir dahaki tedavi icin bilgi vericeklerdi mektup yollamalari lazimdi ama ses yok hala
gelen olmazsa haftaya telefon ederiz artik onlara kalsa daha coook uzar

Benim bugün hastalanmam gerekiyodu
inanılmaz bi kasık ağrısı başlamıştı
ateşim de çok düşüktü ama gelen yok hala
çok ağrıyo diye ağrı kesici içtim dayanamadımda
omu kesti acaba ya hala gelmedi
ne yapıcağımı şaşırdım iyice:uhm:

Aymesim :jeyyar:
hadi inşallahhhhhhhh Allahım inşallah içimizden geçen olur
opuyorumnanaktan

iyi tatiller canım..
bol bol gez az az ye.. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

canzı ıyı tatıller canım.bende pazar gunu gıdıyorum..
nıx hayırlı olsun canım.ınsallah pozıtıf sonuc alırsın.hıc belırtın varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…