Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar eşim teseye girdi geçen cuma ama malesef sperm bulunamadı çok üzgünüm çokkk

canım benim yaaa ilk okuduğumda çok üzüldüm ama bi daha bakılamaz mı sonuçta sperm değerleri değişkenlik gösteriyor eşin çok üzülmüştür ona destek olmalısın bi de bişi söyleyeyim sana benim eşim çok hassas sperm testi verirken çok zorluk çekiyor stres çok etkili oluyor mesela normal ilişkide volum gayet iyiyken testte çok az çıkıyor hiç bir şey son değil ALLAH ım sağlık versin eşin ilaç kullanıyor mu evicap falan ha bi de hişi daha yaz aylarında spermler sıcaktan etkileniyormuş o yüzden de bulunamamış olabilir

slm kızlar eşim teseye girdi geçen cuma ama malesef sperm bulunamadı çok üzgünüm çokkk

Canım ya çok üzüldüm
gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun:çok üzgünüm:
ne diyimki hiç bi kelime seni teselli etmez biliyorum ama
Allah büyük üzülme derdi veren Rabbim dermanınıda verir elbet

merhaba kizlar ne var ne yok
benimkiler gelmedi henuz temmuz ayi benim dogdugum ay keske olmus olsa
ama adet sancilarim vardi yani gelicekler galiba
nasil yattiysan boynum tutulmus ya simdi iki uc gun cekerim bunu offf

bu arada gününüz aydın olsun nasılsınız bakeem gadasını aldıklarım kaydirigubbakcemile5

buda günün sporu olsun kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Canım hadi hayırlısı bakalım
inşallah hamişsindir doğduğun ay sana uğur getirir.

saolun kızlar ama öle kötüyümki iş yerindeyim şuanda evde eşime hep güleç kalmaya çalışıyorum ama işyerinde dokunsan ağlayacak haldeyim şimdi hem sağ hemde sol testisten alınan parçaları patolojiye verdik onun sonucna göre ilaç verir heralde doktor biz çıkmama sebebini tıkanıklığa bağlıyorduk ama demekki tıkanıklık yokmuş ... neyapalım kısmet değilmişşş:a015:

Minos canım sen hiç test yaptın mı belki yerleşme kanaması yaşadın yerimseniben

hayırlı günler kızlar....sultancım allah sabırlık versin size canım inşallah bu zor günleri en kısa zamanda atlatırsınız güzelim seni en iyi anlayanlar bizler oluruz herhalde yani azolular olarak ben alıştım takmıyorum artık inşallah sende alışırsın canım ....bizimde sınavımız bu rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin inşallahh

allah sabır versin canım........
inşallah bir gün kendiliğinden çıkış olurda bebişlerine kavuşursun........
allah büyüktür.........

ya kızlar bu yumurta takibi yaptırırken illa ilaç kullanılmak zorundamı bende kist yaptı kullandım fazla çalıştırmış sadece çatlatma iğnesi vursalar olmuyomu

gız bal valla alemsin sen tam bir fıkra gibi olmuş senin olay baya güldüm yane...allahta seni güldürsün inşallahhh..........yok gız tuliny bu sefer kaynanamgilde değildim annemlerdeydim 9 gün orda kaldık eşimle aramızdaki mesafe sadece 10 dakika yürüyerek çok komik aslında ayrı şehirlerde olsak neyse bu kadar uzun kalma...eşim gece vardiyasında gündüz gelip evde kalıyor akşam işe gidiyordu bizim apartmanda üst komşum tadilat yaptırıyor evine gürültü acayip var eşimde yatamıyordu annemde yanlız zaten evide baya serin malum akdeniz bölgesindeyiz buralar tek kelimeyle yanıyor alev atıyor sanki benim evde bütün gün güneş alıyor doğal sauna yani sıcaktanda yatamıyordu bizde anneme taşındık ordaydım eşimin vardiyası değişiyor bugünden sonra sıcakta olsa evimdeyim zati eşimde gelmeyecek bir kaçgün işyerinde kalacak bol bol pc başında olurum ....tam anlamadım ama eşinin değerleri kötümü çıktı kız sanırım düzelmişti en son tahlilinizde inşallahhh canım bu ay hamiş kalırsın sende şaşırıp kalırsın emi bu sonuçlarla nasıl hamile kaldım diye ....rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz sizi sevindirir umarım

Canım hadi hayırlısı bakalım
inşallah hamişsindir doğduğun ay sana uğur getirir.

keske olsa canim hayirlisi diyip bekliyoruz iste

Minos canım sen hiç test yaptın mı belki yerleşme kanaması yaşadın yerimseniben

yok sabirsizim yapmadim aslinda yapsam iyi olur aklimda kalmaz en azindan
bilmiyorum ki canim ustune gormek olurmu benim oncedende ara kanamam oluyordu ama akintiyla karisik damar seklinde iplik gibi kan oluyordu ve yumurtlama gunlerimde oluyordu
bu sefer ki 24. gunumdu ve acik pembeydi ilk kez oldu boyle ama ne bileyim iste
keske olsa ama insana o mucize benim bulmaz gibi geliyor
insallah hepimizi bulsun mucizelerimiz

inşşşşş hamişsindir :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:kocaman karnın olur güzeler güzeli:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:çocukların olur inşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ALLAH SABIR VERSİN AMA HAYAT MUCİZELERLE DOLUDUR İNŞŞŞ BU MUCİZELERDEN BİR TANESİDE SENİ BULUR İNŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…