:roflol: :roflol: sayın dr hanım hade bakalım cevapla :roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeyKızlarr bir üyeden özel msj geldi bana aynen kopyalıyorumm ..Asimm burda olacaktınkii kopacaktıkkksırnaşık şey
merhaba arkadaşım. öncelikle seni rahatsız ettiğim için özür dilerim. forumda yazılanları okurken doktor olduğunuz için size sormak istedim. nette kızlık zarı vajina girişinden 1-2 cm içerde olduğu yazıyor. bu giriş dışardan gördüğümüz dış dudaklardan itibaren 1-2 cm sonramı oluyor yoksa idrar yaptığımız yerin altında bir açıklık var onun 1-2 cm gerisindemi oluyor kızlık zarı?. lütfen kusura bakma biraz açık oldu. iyi akşamlar.
:roflol::roflol::roflol:
:gitme:ÖZLEDIMMMMMMM msnde de yoktunmafoldumben
selam canım hoşgeldin
arkadaşlar vitaminlerle filan artıyo galiba morfoloji tavsiye ettiğiniz topikte yazıyo siz de artan var mıııı eşimn total 150 milyon ,1 cc 21 milyon ama lökosit 200.000 ve morfoloji %1 hızlı ileri %6mafoldumbenmafoldumben
BENGUSUDAN ALINTI
ne yazacağımı nasıl yazacağımı bilmiyorum.............
bebeğim artık benimle değil.............
dayanamadı minicik kalbi ve dün durmuş....
kontrole gitmiştim............
o zaman öğrendim.............
perişanım..........
mahvoldum............
artık yok,yapayalnız kaldım...........
o yoksa ben nasıl yaşarım.......
babası olacak o şerefsizin haberi olmuş,hemen arayıp gelmek istemiş,hem bizi istemedi,hemde şimdi yanımda olmak istiyormuş,ben ne yapacağım,Allahım benimde al canımı.........
koruyamadım yavrumu.........
of.........
of.......
merhaba kizlar
kimsecikler kalmamis ya
dun doktordan bekledigimiz mektup geldi sonunda
agustosta 3. asilamami olucam Allah'in izniyle
bu gunde folik asite basliycam adetimin 20. gunude burundan bir fisfisa basliycam
benden haberler bu kadar
sizler nasilsiniz
günaydın arkadaşlarrrr
ben geri geldim
bebişim beni terk ediyor
şu anda 9+3 günlük ve gelişmiyor geçen hafta cumartesi günü progestanı kestik kendiliğinden düşsün diye ama kanamam olmadı pazartesi ye kadar olmazsa doktorum kendisi alacak bebeğimi
yani binbir emek zahmet acı dan sonra yine ellerim bom boş
nevro arkadaşım listedeki yerimi değiştir canım
kısmet başka zamanaymış
kendinize iyi bakınnnnn
kızlar yaa..
bişey soracam..
şimdi monarosa nın yazdıklarını görünce ben de eşimin son spermiyogram testine baktım..
bizimkinde de lökosit sayısı 800 000 görünüyor..
ama yanında da ml de 1000 000 dan aşağı olması normal gösterilmiş..
bu ne demek şimdi??kafamçokkarıştı
kafam karıştı yaaa...
şimdi yani eşimde enfeksiyonmu var demek oluyor?
ama o zaman neden 1000 000 nun altını normal göstermiş??kafamçokkarıştı
minoş hakkında hayırlısı olsun canım inşallah doğal olarak hamiş kalırsın canım aşılamaya gerek kalmaz......tulinyden balsurattan ne haber kızlar tuttu inşallah bebişleri ...bu arad liste yapılıyormu yapılıyosa kaçıncı sayfada.........yeter senide görmek güzel kız buralarda yoksam pc mi aldın eve gızzz
selam kızlar ,umarım hepiniz iyisinizdir,benim eşim geçen cmt ameliyat oldu sol 2. derece sağ1. derece varikoselden,mikrocerrahi yöntemiyle oldu,bugünde kontrolü vardı,dr gayet başarılı geçtiğini söylemiş,ama biz ne zaman ilişkiye başlayabiliriz soramadık vede 3 ay sonra çocuk olmazsa gel dedi,nasıl yani hemen olabilirmiki???
2 gündür hastanede nöbetteyim.... bunalıyorum sıcaktannnkafamçokkarıştı
slm arkadaslar nasilsiniz?
ben pek,iyi degilim bebek krizim tuttu yine!!!!
hatirlayanlar olur belki kiz kardesimin kactigini soylemistim 3-4ay filan oluyo dun gece diger kiz kardesimden ogrendim hamileymis, kactigindan beri gorusmuyoruz onun adina çok sevindim ama kendi adima yine cok uzuldum, bebek için omrumden giden tam 5sene var ve daha ne kadar gidecek bilemiyorum ama yoruldum.allahima isyan etmek istemiyorum ama neden bize bu zorluk ben hep ruyalarimdami opup koklayacam bebegimi!!!!!
slm arkadaslarvereliniortak ben yeniyim neyi nasıl yapıcam tam bilmiyorum aslındaçok karısık geldı bana insaallah çözerimkaydirigubbakcemile3
tuliny tatlım sizin de sonuçlar beklenmedik bir şekilde çıkmış. Çok şaşırdım. Ama eşinin acilen sigarayı bırakması lazım.klava:
kızlar merhaba ben geldim bir bakınıp kaçıcam hemen...güç bela bir internet buldum bir yerden.....
nasılsınız bakalım....hepinizi çok özledim.....benim de tatil geçiyor işte ...2 hafta sonra rabbim kısmet ederse aranızda olurum...
yine ara ara gelmeye çalışıcam.....opuyorumnanaktan
slm arkadaşlar birkaç gündür yoktum şehir dışındaydık. Yeğenimin düğününü yaptık Allah mesut etsin.
Evimize döndük ama yarın bakalım eşim Üroogda randevusu var bakalım ne diyecek dua edin ne olur umutsuz vaka olmasın ben tüp bebeğede razıyım Allahım ne olur sperm bulunsun . Allahım sizinle birlikte banada anne olmayı nasip etsin...
sırnaşık şeysırnaşık şeyKızlarr bir üyeden özel msj geldi bana aynen kopyalıyorumm ..Asimm burda olacaktınkii kopacaktıkkksırnaşık şey
merhaba arkadaşım. öncelikle seni rahatsız ettiğim için özür dilerim. forumda yazılanları okurken doktor olduğunuz için size sormak istedim. nette kızlık zarı vajina girişinden 1-2 cm içerde olduğu yazıyor. bu giriş dışardan gördüğümüz dış dudaklardan itibaren 1-2 cm sonramı oluyor yoksa idrar yaptığımız yerin altında bir açıklık var onun 1-2 cm gerisindemi oluyor kızlık zarı?. lütfen kusura bakma biraz açık oldu. iyi akşamlar.
sırnaşık şeysırnaşık şeyKızlarr bir üyeden özel msj geldi bana aynen kopyalıyorumm ..Asimm burda olacaktınkii kopacaktıkkksırnaşık şey
şirinem ii geceler..
zulalin listeyi yapman iyi oldu..
gitti kaldı diyordum bende bakıcaktım nerdeydi liste diye..
öptüm seni ciciş..
günaydın kızlar HADİ DÖKÜLÜN TOPĞE ÇOK YALNIZ BIRAKIYRSUNUZ BURAYI
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
geldım ama cıkacam bırazdan acııktım kahvaltı yapmadım..
günaydın kızlar bende tatildeyim annemlerde geldiğim gün denize girdim bitek şimdi felaket yağmur yağıyor ayrıca nzardanmıdır bilmem ama gözüm şişti bugün doktora gidicem onun için hala adet olmadım olmakta istemiyorum geri kalan günlerimi adet yüzünden harcamak istemiyorum listede benimde adım var ama kısmet bakalım hepinize iyi günler güzel haberler almak dileğiyle
:roflol: :roflol: sayın dr hanım hade bakalım cevapla :roflol:
yoktum evet tatlım hala doktorda takılıp kaldım ben:roflol::roflol:
eğitim lise yazıyor ya .. kaydirigubbakcemile3
hey yarabbim yaaa birşey demiyeyim en iyisi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
cadı yine tüttürmüşsünüz rapunzelle yakacam canınızı heeeeklava:
iyi doktor olduğunu hadi görmüş bu kıss kadın doğumcu olduğunu nerden anlamışşşşş :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
gunyadın sıtenın en guzel bayanlarıııııııŞenizŞenizŞeniz
gece gece dokturmmusnuz..
ben gelemıycem 3-4 gun gecelerı malum durum bellı:jeyyar::jeyyar:
ballo cevapladınmı hadı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ust dudak alt dudak...zar derkennn:kedi::kedi:
cevabını merakl ettımkaydirigubbakcemile3
kımsecıkler yokduı sen nerden gordun duman altı oldugunu temızlemıstık aslında ama gıderkennn..
ryaı hosgeldın...
uykucusırıne lısten cok guzel olmusss.laluzda yok nerelerde lıstede yapılmıyor dıyordum sen geldın..
bakalım tewmmuz ayından kımler cıkacak:Saruboceq::Saruboceq:
ealsnas canım senı burda gormek cok guzel yazını okudum..ınan bızlerde mutlu oluyoruz..zaten burayı terketmeyen bır kac arkadsmız var...opcem sızlerıŞeniz/FONT]
kız bal kafa
:roflol: :roflol: :roflol:
sonunda olacağı buydu
ayol belkide erkektir heee :mymeka:
sen cevap verdinmi kuzum
aymes, aşk_meleği+, Balsurat+, neser, ozlem82do+, rapunzell_82+, seherbayer, KK Pro Üyeyeteeeeer günaydın kızlarrr
herkese iyi haftalar diliyorummmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?