- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sırnaşık şeysırnaşık şeyKızlarr bir üyeden özel msj geldi bana aynen kopyalıyorumm ..Asimm burda olacaktınkii kopacaktıkkksırnaşık şey
merhaba arkadaşım. öncelikle seni rahatsız ettiğim için özür dilerim. forumda yazılanları okurken doktor olduğunuz için size sormak istedim. nette kızlık zarı vajina girişinden 1-2 cm içerde olduğu yazıyor. bu giriş dışardan gördüğümüz dış dudaklardan itibaren 1-2 cm sonramı oluyor yoksa idrar yaptığımız yerin altında bir açıklık var onun 1-2 cm gerisindemi oluyor kızlık zarı?. lütfen kusura bakma biraz açık oldu. iyi akşamlar.
:roflol::roflol::roflol:
bebeğinin gelişimi devam etmiyormuş canım..maalesef kürtajla alcaklarr:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sevcan ım dünden itaberen ben yapmaya başladım umarım lazuzun listesi kadar uğurlu gelir..lazuz tatildeee
[ı]ben sera ya çok üzüldüm
cevap yazamamıştım
allah sabır versin
[/ı]
neymişş bu taktik merak ettim şimdi..:uhm:
pamuk muu yoksammdelikafadulden
ooffff yaa bebişin olmaması çok zor bir DURUM ama bu daha kötü halimize şükretmeliyiz HAMıŞ OLAAMIYORSAKTA hiç değilse BEBıŞıMıZı KAYBETMENıN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞAMDIK RABıM YARDIMCILARI OLSUN ıNŞŞŞ ÇABUCAK HAMıŞ KALIP BU ACIYI UNUTUR:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ay canım inşallah uğurlu gelir
bu ay bi sürü hamiş çıkar:CüvCüv:
kızlar akşamları erkenden sızmak yok ona göre:jeyyar:
Bende küsüm spermlere yeterüm mafoldumben
bitanesi yumoşu delemedi ya :mymeka: :mymeka:
evet şekerim pamuga cesaretim yok ama tahriş etsede tuvalet kagıdı deniyorum bende napayım herşeyi denemek lazım :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Ben sana demiştim dimi
yetercim belli et kendini arad bir
gözden kaçırıyoz sonra seni kaydirigubbakcemile3
acaba tıkaç mı tıkasakkkkk :roflol::roflol::roflol:
acaba tıkaç mı tıkasakkkkk :roflol::roflol::roflol:
maaleseff bende yaşadımm bu acıyı :çok üzgünüm:
çokk zorr rabbim sabırlar versinn :Saruboceq:
EVET CANIM ÇOK ZORDUR HERHALDE DÜŞÜNÜCE BİLE KENDİMİ KÖTÜ HİSEDİYORUM RABİM YARDIMCIMIZ OLSUN
:Saruboceq::Saruboceq:inşş canım uğurlu gelir topiğimize..bu listenin şimdiki gözüken en güçlü hamiş adayı minoş bence ..kendisi aklına getirmesede bu durumu
[sıze="2"]ay canım inşallah uğurlu gelir
Bu ay bi sürü hamiş çıkar:cüvcüv:
Kızlar akşamları erkenden sızmak yok ona göre:jeyyar:[/sıze]
:roflol::roflol::roflol:delikafadulden delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool::sm_cool:UYKUCU BİZE TIKAÇ FALAN BİR ŞEY YAPMAZ KIZ BİZ UMUTSUZ VAKKAYIZ delikafadulden delikafaduldendelikafadulden :roflol: :roflol::roflol: :sm_cool::sm_cool:
EVET YAlmaz:
lmaz:
lmaz: AMA BİZİ YALVARTMAK İÇİN BÖLE YAPIYOR :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: O SPERMLER HAİN VAFASIZLAR mafoldumben mafoldumben mafoldumben BEN ONLARI VİTAMİNLARLE ÇEREZLERLE İLAÇLARLA BESLİYORUM buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnnAMA ONLAR BANA VEFASIZLIK YAPIYORLAR :1shok::1shok::1shok:HİÇ UMRUMDA DEĞİLLER ARTIK :uhm: :uhm: :uhm: ÖLSELER CENAZELERİNE BİLE GİTMEYECEM
klava:
klava:
klava: