• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sırnaşık şeysırnaşık şeyKızlarr bir üyeden özel msj geldi bana aynen kopyalıyorumm ..Asimm burda olacaktınkii kopacaktıkkksırnaşık şey

merhaba arkadaşım. öncelikle seni rahatsız ettiğim için özür dilerim. forumda yazılanları okurken doktor olduğunuz için size sormak istedim. nette kızlık zarı vajina girişinden 1-2 cm içerde olduğu yazıyor. bu giriş dışardan gördüğümüz dış dudaklardan itibaren 1-2 cm sonramı oluyor yoksa idrar yaptığımız yerin altında bir açıklık var onun 1-2 cm gerisindemi oluyor kızlık zarı?. lütfen kusura bakma biraz açık oldu. iyi akşamlar.
:roflol::roflol::roflol:

bu mesajın aynısı bana da geldi balım
gönderen kişinin nicki ferd.......(tamamen yazmıyorum)
dimi?

bebeğinin gelişimi devam etmiyormuş canım..maalesef kürtajla alcaklarr:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ooffff yaa bebişin olmaması çok zor bir DURUM ama bu daha kötü halimize şükretmeliyiz HAMİŞ OLAAMIYORSAKTA hiç değilse BEBİŞİMİZİ KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞAMDIK RABİM YARDIMCILARI OLSUN İNŞŞŞ ÇABUCAK HAMİŞ KALIP BU ACIYI UNUTUR:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam canlar ne var ne yok son lıste nerelerde
bu arada kız bal duzgunce cvp verseydın o kadarda bılgımız var
kaydirigubbakcemile3

ooffff yaa bebişin olmaması çok zor bir DURUM ama bu daha kötü halimize şükretmeliyiz HAMıŞ OLAAMIYORSAKTA hiç değilse BEBıŞıMıZı KAYBETMENıN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞAMDIK RABıM YARDIMCILARI OLSUN ıNŞŞŞ ÇABUCAK HAMıŞ KALIP BU ACIYI UNUTUR:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

maaleseff bende yaşadımm bu acıyı :çok üzgünüm:

çokk zorr rabbim sabırlar versinn :Saruboceq:

ay canım inşallah uğurlu gelir:nazar:
bu ay bi sürü hamiş çıkar:CüvCüv:
kızlar akşamları erkenden sızmak yok ona göre:jeyyar:

:Saruboceq::Saruboceq:inşş canım uğurlu gelir topiğimize..bu listenin şimdiki gözüken en güçlü hamiş adayı minoş bence ..kendisi aklına getirmesede bu durumu

Bende küsüm spermlere yeterüm mafoldumben
bitanesi yumoşu delemedi
ya :mymeka: :mymeka:

EVET YA :olmaz: :olmaz: :olmaz: AMA BİZİ YALVARTMAK İÇİN BÖLE YAPIYOR :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: O SPERMLER HAİN VAFASIZLAR mafoldumben mafoldumben mafoldumben BEN ONLARI VİTAMİNLARLE ÇEREZLERLE İLAÇLARLA BESLİYORUM buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnnAMA ONLAR BANA VEFASIZLIK YAPIYORLAR :1shok::1shok::1shok:HİÇ UMRUMDA DEĞİLLER ARTIK :uhm: :uhm: :uhm: ÖLSELER CENAZELERİNE BİLE GİTMEYECEM :oklava::oklava::oklava:

Ben sana demiştim dimi
yetercim belli et kendini arad bir
gözden kaçırıyoz sonra seni kaydirigubbakcemile3

turkbayragi turkbayragi turkbayragi SENMERAK ETME BAYRAK SALARIM SİZE turkbayragiturkbayragiturkbayragi

acaba tıkaç mı tıkasakkkkk :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:delikafadulden delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool::sm_cool:UYKUCU BİZE TIKAÇ FALAN BİR ŞEY YAPMAZ KIZ BİZ UMUTSUZ VAKKAYIZ delikafadulden delikafaduldendelikafadulden :roflol: :roflol::roflol: :sm_cool::sm_cool:

maaleseff bende yaşadımm bu acıyı :çok üzgünüm:

çokk zorr rabbim sabırlar versinn :Saruboceq:

EVET CANIM ÇOK ZORDUR HERHALDE DÜŞÜNÜCE BİLE KENDİMİ KÖTÜ HİSEDİYORUM RABİM YARDIMCIMIZ OLSUN

:Saruboceq::Saruboceq:inşş canım uğurlu gelir topiğimize..bu listenin şimdiki gözüken en güçlü hamiş adayı minoş bence ..kendisi aklına getirmesede bu durumu

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HAMİŞTİR MİNOŞ YIKARIZ BURALARI :teytey::teytey::teytey::teytey:

[sıze="2"]ay canım inşallah uğurlu gelir:nazar:
Bu ay bi sürü hamiş çıkar:cüvcüv:
Kızlar akşamları erkenden sızmak yok ona göre:jeyyar:
[/sıze]

inşşş sevcanım inşşşşş bol hamişler olsun listelere sığmasın inşşşşş

:roflol::roflol::roflol:delikafadulden delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool::sm_cool:UYKUCU BİZE TIKAÇ FALAN BİR ŞEY YAPMAZ KIZ BİZ UMUTSUZ VAKKAYIZ delikafadulden delikafaduldendelikafadulden :roflol: :roflol::roflol: :sm_cool::sm_cool:

öylemi kıss yaa..benim kendi koruma kalkanımm var zatennnnnnnnnnnn:roflol::roflol:

hani şu şişeye taktıkları şampanya şişelerine falan takıyorlar ya ondan mı alsakk yavvvv :roflol::roflol:

EVET YA :olmaz: :olmaz: :olmaz: AMA BİZİ YALVARTMAK İÇİN BÖLE YAPIYOR :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: O SPERMLER HAİN VAFASIZLAR mafoldumben mafoldumben mafoldumben BEN ONLARI VİTAMİNLARLE ÇEREZLERLE İLAÇLARLA BESLİYORUM buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnnAMA ONLAR BANA VEFASIZLIK YAPIYORLAR :1shok::1shok::1shok:HİÇ UMRUMDA DEĞİLLER ARTIK :uhm: :uhm: :uhm: ÖLSELER CENAZELERİNE BİLE GİTMEYECEM :oklava::oklava::oklava:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X