Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yeterimm benimki bir düdüklü oldu..sarmayı duyan gelmiş zaten ancakk yeter kıslaraaaadelikafaduldendelikafadulden[/QUOTE]

bu ne hız kız ne zaman yaptın o kadar sarmayı ELLERİNE SAĞLIK AFİYET OLSUN zemuszemus zemuszemus zemuszemus TATLIM KALİTELİ YUMOŞLAR OLLSUN SANA O SARMALARalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar bugün eşim doktora gitti ve ultrason yapmışlar boyut vs normal demiş şimdiden kafana takma demiş . Senin gibi gelenlerin % 95 ine çözüm var artık teknoloji gelişti demiş . Bir ara tekrar sperm tahlili ve hormon tahlili istemiş Belkide sperm kanalarında bişi olabilir tabi ben bunu tercih ederim çünkü eğer öyleyse doğal yollada bebeğimiz olabilir şimdilik bilmiyoruz tekrar tahliller yapılınca anlaşılacak Bakalım 0 olan sonuçta hiç değişiklik olucakmı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
Bu arada kızlar sıcak diyorsunuz ben ne yapayım söylermisiniz ben Riyad-Suudi Arabistanda yaşıyorum gündüz en az sıcaklık 40-45 seyrediyor ((( Yanıyoruzzzz

bu ne hız kız ne zaman yaptın o kadar sarmayı ELLERİNE SAĞLIK AFİYET OLSUN zemuszemus zemuszemus zemuszemus TATLIM KALİTELİ YUMOŞLAR OLLSUN SANA O SARMALARalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis[/QUOTE]

ana sarma yumoş yapıyormuuuu [/Bdelikafadulden]..o zaman başlayım ben hemen yemeye..misafirlerde yemesin bananeeeee :roflol::roflol:

çok sağol yetercim kısmet tabi herşey ama..
değerler çok düşük nasip tüp bebede sanırım..
canım mrb inş tüp bebeğe gerek kalmaz rabbim gönderir sana meleğini canım bide dr a gidicektin gene naptın gittinmi inş değerler dahada yükselir
Tulinimm ikimize vurdu kırmızı kartttt lmaz:
balum adet oldun gene hee neyse be biz biraz daha çekicez galiba bebek nazını
selam kızlar........
mrb canım kız nerelerdesin beesen hiç gelmiyon topiğee
bu ne hız kız ne zaman yaptın o kadar sarmayı ELLERİNE SAĞLIK AFİYET OLSUN zemuszemus zemuszemus zemuszemus TATLIM KALİTELİ YUMOŞLAR OLLSUN SANA O SARMALARalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ana sarma yumoş yapıyormuuuu [/Bdelikafadulden]..o zaman başlayım ben hemen yemeye..misafirlerde yemesin bananeeeee :roflol::roflol:[/QUOTE]

kız uykucu jeyand naber yaa bizim hatunlar hep burda vallaa :)
bu arada diğer kızlara mrb demedim hepinize mrb kızlar benim eşimdede sperm hareket sorunu var bide mofoloji düşük umarım bigün bizde anne oluruz kısmet eder rabbim

kızlar iyi gecler nasılsınız bakalım ben iyi sayılırım işteeee bnm listede adet tarıhım 17 temmzu yazıo ama benım 9temmuz olması gerekıyor fakt ne gelen var ne giden delircem..

maşallah ne güzel dr...soruna hep pozitif bakmış...zaten hep böyle olmak lazım....
canım tahlilleri yaptırın bakalım....inşallah sperm bulunur...inşallah çok önemli bir sorun çıkmaz...
allah yardımcınız olsun...
aaaa sizin ora çok daha sıcakkafamçokkarıştı
bu arada diğer kızlara mrb demedim hepinize mrb kızlar benim eşimdede sperm hareket sorunu var bide mofoloji düşük umarım bigün bizde anne oluruz kısmet eder rabbim
merhaba canıma.s. hoşgeldin...
inşallah bizde birgün anne olacağız canım....

hoşbul:1hug:duk canım inşş rabbim o günleri bizede yaşatır hayırlısı ile canım

Canim benim çok saol bence sizlerin sayesinde sizlerden gelen pozitif enerjiyle ben tüm zorlukları aşacağımıza ve burdaki tüm bebek bekleyen anne adaylarımızında en kısa zamanda rahimlerine Rabbimden bir parça ineceğini biliyorum yeterki sabırlı olalım birbirimize dua edelim ben çok inanıyorum
Sıcakların prem sayısını etkilediğini yazıyorsunuz o zaman bizim spermcikler tabi kavruluyordur burda ne yapsınlar laelaelaelaelae

kız uykucu jeyand naber yaa bizim hatunlar hep burda vallaa :)
bu arada diğer kızlara mrb demedim hepinize mrb kızlar benim eşimdede sperm hareket sorunu var bide mofoloji düşük umarım bigün bizde anne oluruz kısmet eder rabbim[/QUOTE]

CANIM İNŞŞŞ RABİM BİZLEREDE O MUKDES DUYGUYU YAŞATIR İNŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba barbie oncelikle gecmis olsun
esinde sperm bulunamamismiydi
doktorunuz turkiyedemi yoksa ordami

Allah yardımcın olsun canım
inşallah herşey yoluna girer:çok üzgünüm:

Nerdeyse bir saattir yazan kimse yok
Sidelya tatildemi arkadaşlar
sabahları o buralarda olurdu genelde
dünden beri yok:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…