selamün aleyküm iyisiniz inşallah barbiem amin cnm amin sağlıkla ve hayırlısıyla inşallah..........
opuyorumnanaktanh.g canım..umarım topiğimiz uğurlu gelir sanada.buraya adımını atım o ay hamiş kalanlardan olursunn inşşş:Saruboceq::Saruboceq:
tamam canım düzeltim listedeki tarihini..ama sen bilirsin yinede bir test yapsaydın canım yaa:1rolleyes:
yok cnm benım perşembeye kadar bekleyecem ztn perşmebe hastanede işim var onuda yaptırırımm
merhaba kizlar naber nasilsinizopuyorumnanaktan
ben bu gun adet oldum napalim kismet
demek ki ara kanamaydi
neyse bu ayi boyle gecirdik
yinede cok sukur zamaninda geldi sayilir
32. gunumdu bana gore normal zamandi
artik onumuzdeki maclara bakicazkaydirigubbakcemile3
geçmişolsun canıma.s.opuyorumnanaktangunaydin hatunlar nasilsiniz?
ben iyim simdi disciden geldim, cuma aksamindan beri acilarin çocugunu oynuyodum
inşallah faydasını görürüsün canım....neyse kizlar ben kactim, fizik tedaviye gidiyorum dizim agriyo 3hafta oldu baslayali...
gorusuruz opuldunuz bye
inşalalh bize bir süpriz yaparsın canım...yok cnm benım perşembeye kadar bekleyecem ztn perşmebe hastanede işim var onuda yaptırırımm
hayırlııs olsun canım...merhaba kizlar naber nasilsinizopuyorumnanaktan
demek ki ara kanamaydi
tşk cnm bende iyiyim yuvarlanıyorum işte zemuszemusAleyküm selam çok şükür
iyiyiz sen nasılsın
sidelya nerelerdesin
sabah sabah göremeyince merak ettik
merhaba kizlar naber nasilsinizopuyorumnanaktan
demek ki ara kanamaydi
merhaba arkadaşlar
7 ay önce bende listeye girmiştim eşim askere gidince ara ara girip baktım sizlere çünkü.umutsuz beklemek çok kötü bişeydi.eşim 2 ay önce askerden geldi ve ben şu anda 7+4 HAMİLEYİM çok şükür ALLAHıma hemen oldu ama çok inanmıştım olacağına
eşimde morfoloji sorunu var morfolojisi %2 bendede prolaktin sorunu var hamile kaldığım zaman bile göğsümden süt gelmeye devam ediyordu.tüpbebek merkezi eşimle bana folik asit ve çinko verdi eşimde içti bunları rabbim ol dedi tüpbebeğe gerek kalmadan doğal yolla oldu darısı tüm isteyenlerin başına ümidinizi yitirmeyin sadece inanın
bu arada listeleri hala nevroskimi düzenliyor arkadaşlar
merhaba arkadaşlar
7 ay önce bende listeye girmiştim eşim askere gidince ara ara girip baktım sizlere çünkü.umutsuz beklemek çok kötü bişeydi.eşim 2 ay önce askerden geldi ve ben şu anda 7+4 HAMİLEYİM çok şükür ALLAHıma hemen oldu ama çok inanmıştım olacağına
eşimde morfoloji sorunu var morfolojisi %2 bendede prolaktin sorunu var hamile kaldığım zaman bile göğsümden süt gelmeye devam ediyordu.tüpbebek merkezi eşimle bana folik asit ve çinko verdi eşimde içti bunları rabbim ol dedi tüpbebeğe gerek kalmadan doğal yolla oldu darısı tüm isteyenlerin başına ümidinizi yitirmeyin sadece inanın
bu arada listeleri hala nevroskimi düzenliyor arkadaşlar
tam çıkıyordum açtığım topikteki mesajı gördüm canım sıkıldı yiine..
kendini bilmez gerizekalının birinin ettiği lakırdı işte..
sersem şey nolacak..
Yeni evlilerin dikkatine Lütfen bakın!!!!! - Sayfa 5 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
hiç mi terbiye almadı acaba o kadın?Canım hiç canını sıkma böyle gerizekalılar için
kendini bilmezin teki işte kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?