Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bencede çok sıkıcı

sabom canım doktorum geldimi
konuşabildinmi tedaviye başlıyomusunŞeniz

evet aymesim başladık
rahim içinin hamileliğe hazırlanması için bi hap verdi doktorum
onu içicem ve ğnelere geçicez bakalım
opuyorumnanaktan

allah yardimcin olsun insallah iyi sonuc alirsin

bilmiyorum canım ya çok canım sıkkın.eşimlede limoniyiz.perşembe annemgilin bahçesindeydim kardeşim canımı sıktı gittiğime pişman etti.neyse dün akşam ne hevesle eve geldim eşimi özledim eve geldiğimde iyiydi taaaa kuzenim beni arayana kadar.eşim tel.numaranı kimseye verme dedi bana.kuzenimde kaydetti almada diyemedim eşim dünden beri söylenip durdu.hast.gelirken bile eve gelene kadar konuştu.şimdide kaynanama gidecem oda sen eşini burda bıraktında 3 gün annenlerde kaldın diye söylenecek.eşim bişey demiyo kaynanam bana küsüyor.anlayacağın 4 bir yandan geliyorlar.

Geçmiş olsun kuşum:teselli:

geçmiş olsun yabangülü bazen herşey üst üste geliyor ama olsun birden sonra herşey değişiverip yoluna giriyor sabret

sabırsızcımmm ayyy hadi bakalım heycan varmıı canım

geçmiş olsun yabangülüm inşallah iyi çıkacak sonucun canım allah yardımcın olsun.....

Yabanımmm canım benimmm inşallahh tahlili sonuçlarınn iyi çıkıcakkk.Rabbim yardımcın olsunn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…