güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlar ya iyi ki varsınız
göğüslerime dokunamıyorum çok ağrıyo
fazla ümitlenmek istemiyorum aslında ama işte elimde değil
her an adet olucak gibiyim
hamile kaldığım ay hiç hatırlamıyorum göğüslerim bukadar hassasmıy dı diye
acaba yolda geliyomu adetim
çok değişik bi ruh hali içerisindeyim
bu gün gidip bi test alıp yapsam mı diye düşünüyorum aslında ama tek çizgiyi görmekten korkuyorum açıkçası
rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
eşimin sperm değerleri şöyle;
miktar 1.5 cc
sıvılaşma zamanı 20'
renk sarımtırak
ph 8
viskozite normal
1cc de 66 milyon
normal hareketli %60
anormal hareketli %15
hareketsiz % 25
normal görünümlü %75
anormal görünümlü %25
renkli doopler sonucu sol epididimde milimetrik boyutlu 3.5mm bir adet epididim kisti
her iki hemiskrotumda minimal sıvı birikimi
bilateral varikosel
benim kan testi sonuçum şöyle;
tsh 3.08
lh 4.14
fsh 10.00
e2 41.49
prl 20.86
hcg <0.100
yumurtalıklarımda hiçbir problem yok 28 günde bir adet oluyorum sadece rahim küçüklüğü var ama gebeliğe engel değil.
kızlar troid sonucum iyi çıktı :teytey: :teytey: :sm_cool: delikafadulden :dance: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 zemuszemus:hooray: a.s.duarınız için teşekür ederim.rabbimde sizin gönlünüzde ne geçiyorsa nasip etsin..:Saruboceq: :Saruboceq:doktorum tatildeydi başka doktora gösterdik oda burnunun ucuyla baktı. dedim sintigrafi sonucu nasıl ameliyata gerek varmı?beklediğimiz gibi hipo ameliyatlık bişey yok ilacına böyle devam et yavaş yavaş kesmeye çalışacaz dedi.çok şükür rabbime.ama yinede doktorum gelince bi daha ona gösteririm..
kızlar troid sonucum iyi çıktı :teytey: :teytey: :sm_cool: delikafadulden :dance: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 zemuszemus:hooray: a.s.duarınız için teşekür ederim.rabbimde sizin gönlünüzde ne geçiyorsa nasip etsin..:Saruboceq: :Saruboceq:doktorum tatildeydi başka doktora gösterdik oda burnunun ucuyla baktı. dedim sintigrafi sonucu nasıl ameliyata gerek varmı?beklediğimiz gibi hipo ameliyatlık bişey yok ilacına böyle devam et yavaş yavaş kesmeye çalışacaz dedi.çok şükür rabbime.ama yinede doktorum gelince bi daha ona gösteririm..
kızlar test yaptım
allahıma binlerce şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inanamıyorum ya şoktayım
rabbime binlerce kez şükürler olsun
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
kızlar test yaptım
inanamıyorum ya şoktayım
eşimin sperm değerleri şöyle;
miktar 1.5 cc
sıvılaşma zamanı 20'
renk sarımtırak
ph 8
viskozite normal
1cc de 66 milyon
normal hareketli %60
anormal hareketli %15
hareketsiz % 25
normal görünümlü %75
anormal görünümlü %25
renkli doopler sonucu sol epididimde milimetrik boyutlu 3.5mm bir adet epididim kisti
her iki hemiskrotumda minimal sıvı birikimi
bilateral varikosel
benim kan testi sonuçum şöyle;
tsh 3.08
lh 4.14
fsh 10.00
e2 41.49
prl 20.86
hcg <0.100
yumurtalıklarımda hiçbir problem yok 28 günde bir adet oluyorum sadece rahim küçüklüğü var ama gebeliğe engel değil.
kızlar test yaptım
inanamıyorum ya şoktayım
kızlar test yaptım
inanamıyorum ya şoktayım
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah[/QUOT
tebrikler canım ALLAH kucağına sağlıkla almayı nasip etsin :teytey::teytey::teytey:
Gunaydın kızlar bugun galiba ben once geldim. Dun gece arkadasima ziyarete gitmistik. Donuste arabanın teki kırmızı işikta bizim arabaya arkadan çarptı. Arabada bebek vardı apar topar indik arabadan. Esim adamın üzerine yürüyordu zor durdurdum. Dedim genc yasta dulmu bırakcan beni. Neyse çarpan adam binlercekez ozur diledi filan sonra beraber kaza raporu tuttuk durduğumuz yer yolun ortası olduğu için gelen giden bize el kol hareketi yapıyor ne duruyorsunuz kenara cekin diye. Ben zaten acemiyim ne yapılacak bilmiyorum. Tam bir kesmekes yani. Bizim oğlan arabada horul horul uyudu olan bitenden habersiz. Bize arkadan carpan adam doktormus esim şok oldu eğitimliniz bunu yapıyor inanmıyorum dedi. Bende ona büyütme eğitimsizimizde otobanda piknik yapıyor dedim (tatil dönüsü otobanda arabanın biri durmus yolun kenarına sermisler bezi yemek yiyorlardı esimin gözleri yerinden fırlamıştı) dedim olay kapandı Eve dönmemiz 11 i buldu nerdeyse. Sonrada uyku tutmadı. Çunku eşim bütün gece söylendi.
Herkese selamlar,umarım herkes iyidir, ben böyle ara verip verip topiğe geliyorum,şehir dışında olduğum için internete girme fırsatım olmadı,bir tane daha yiğenim oldu,kardeşim doğum yaparken yanında ben kaldım,hastane doğum hastanesiydi,sağıma bakıyorum hamile soluma bakıyorum hamile Allah hepsinin bebeğini kucağına almayı nasip etsin,onlar için ve bizler için hep dua ettim,kafama takmadığımı düşünüyordum ama gel görelim ki farkında olmadan içime atmışım doğumdan sonra ikinci gün odada biri emziriyor biri bebeğini seviyor dayanamadım tuvalete gidip hüngür hüngür ağladım kendimi bir türlü tutamadım,geçti gitti işte şimdi yine iyiyim kafama takmıyorum diyorum ama sanırım içimde birikiyor sanırım bir şekilde üstünü örtmeye çalışıyorum,bugün yine malesef adet oldum.Dua etmekten başka yapacak hiç bir şeyimiz yok tüp bebekte denedim ama olmadı onuda verecek olan Allah,ne diyelim Allah hepimizin hakkına hayırlısını versin.
bende hastaneye gidince öyle oluyorum canım..
üzme kendini..
bizlerinde günü gelicek inş..
bazen çok uzakmış gibi görünüyor ama hiç belli olmaz..
olmaz dediğimizde çıkıp gelirler belki ha ne dersin.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?