inşallah hamişsindir canım..:CüvCüv:slm kızlar nasılsınız
ealnas çok geçmiş olsun canım allah korumuş
kızlar ya ayın 20 sinde adet olmam gerekiyodu hala olmadım
bakalım bu günde olmassam yarın test yapıcam
dua edin benim için olur mu
inşallah çift çizgiyi görürüm
sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim canım..:1hug:kızlar troid sonucum iyi çıktı :teytey: :teytey: :sm_cool: delikafadulden :dance: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 zemuszemus:hooray: a.s.duarınız için teşekür ederim.rabbimde sizin gönlünüzde ne geçiyorsa nasip etsin..:Saruboceq: :Saruboceq:doktorum tatildeydi başka doktora gösterdik oda burnunun ucuyla baktı. dedim sintigrafi sonucu nasıl ameliyata gerek varmı?beklediğimiz gibi hipo ameliyatlık bişey yok ilacına böyle devam et yavaş yavaş kesmeye çalışacaz dedi.çok şükür rabbime.ama yinede doktorum gelince bi daha ona gösteririm..
kızlar troid sonucum iyi çıktı :teytey: :teytey: :sm_cool: delikafadulden :dance: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 zemuszemus:hooray: a.s.duarınız için teşekür ederim.rabbimde sizin gönlünüzde ne geçiyorsa nasip etsin..:Saruboceq: :Saruboceq:doktorum tatildeydi başka doktora gösterdik oda burnunun ucuyla baktı. dedim sintigrafi sonucu nasıl ameliyata gerek varmı?beklediğimiz gibi hipo ameliyatlık bişey yok ilacına böyle devam et yavaş yavaş kesmeye çalışacaz dedi.çok şükür rabbime.ama yinede doktorum gelince bi daha ona gösteririm..
kızlar test yaptım
allahıma binlerce şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inanamıyorum ya şoktayım
rabbime binlerce kez şükürler olsun
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
kızlar troid sonucum iyi çıktı :teytey: :teytey: :sm_cool: delikafadulden :dance: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 zemuszemus:hooray: a.s.duarınız için teşekür ederim.rabbimde sizin gönlünüzde ne geçiyorsa nasip etsin..:Saruboceq: :Saruboceq:doktorum tatildeydi başka doktora gösterdik oda burnunun ucuyla baktı. dedim sintigrafi sonucu nasıl ameliyata gerek varmı?beklediğimiz gibi hipo ameliyatlık bişey yok ilacına böyle devam et yavaş yavaş kesmeye çalışacaz dedi.çok şükür rabbime.ama yinede doktorum gelince bi daha ona gösteririm..
kızlar test yaptım
allahıma binlerce şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inanamıyorum ya şoktayım
rabbime binlerce kez şükürler olsun
offff..benim de çok sancım var..
adetim geliyor ya...
güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlar
inanın hala şoktayım
ne diyeceğimi bilemiyorum
bu ay incir kürünü uygulamıştım işe yarıdı demek ki
uykucusirine evet banada yüksek geldi ama doktorum 12 ye kadar normal yolla gebelik olur bunun için tedaviye şimdilik gerek yok dedi bakalım yine yaptırcam test o zaman yükselmişmi düşmüşmü anlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?