Preseed kullananlar ve kullanacaklara sesleniyorum bende adet gecikmesi yaptı
ayrıca söylemeyi unuttum drum bu ay değişik bişey kullanıp kullanmadığımı sordu
rahim duvarına yapışıp kalan bişey var atılamamış dedi bak şimdi geldi aklıma
sanırım duphastonuda o yüzden verdi rahim duvarını temizlemek ve hazırlamak için
paylaşmak istedim sadece...
kullanmayın demiyorum ama bana faydasından çok zararı oldu
bilginize...
CADIARZU CADIARZU CADIARZU
geçtiğimiz 2 aydır preseed almaya çalışıyorum ama bir türlü alamadım engeller çıktı hep ilk ay günlerimi kaçırmıştım bu ayda netteki hiçbir siteden alamadım satışta değildi,sanki ilahi bir güç bu şeyi kullanmamı istemiyor :1closedeyes:
sanada geçmiş olsun sabo şekeri opuyorumnanaktan
bu arada şu ciaarayı icad edenin biiiippppppp................kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
valla kızlar herkesi bunalıma soktum haklısın tuliyncim :))
bebiş sağlıkla gelsinde elinizde kalayım valla
ahh birde benim içime sorun ::))
canım gözün aydın...çok çok sevindim...kızlar troid sonucum iyi çıktı :teytey: :teytey: :sm_cool: delikafadulden :dance: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 zemuszemus:hooray: a.s.duarınız için teşekür ederim.rabbimde sizin gönlünüzde ne geçiyorsa nasip etsin..:Saruboceq: :Saruboceq:doktorum tatildeydi başka doktora gösterdik oda burnunun ucuyla baktı. dedim sintigrafi sonucu nasıl ameliyata gerek varmı?beklediğimiz gibi hipo ameliyatlık bişey yok ilacına böyle devam et yavaş yavaş kesmeye çalışacaz dedi.çok şükür rabbime.ama yinede doktorum gelince bi daha ona gösteririm..
aaaaa hamiş var:teytey::teytey::teytey:kızlar test yaptım
allahıma binlerce şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inanamıyorum ya şoktayım
rabbime binlerce kez şükürler olsun
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
hoşgeldin canım...,geçmiş olsun...,allah yardımcınız olsun...slm kızlar bende aranıza yeni katıldım benimde aynen sorunum sizin gibi eşimde varikosel var ameliyat oldu ama soruç değişmedi bu ay da aşılama denedik malesef olmadı yıkıldım çok kökü oldum rabbim yardımcımız olsun en kısa zamanda bu güzel duyguyu tattırsın bizlerede.rica etsem benide eklermisinz tekrar görüşmek üzere.
stresini anlıyorum canım...selam kızlarr umarım herkesler iyidir
ben dün kasılma hisettim bi kaç kez dr aradım dedi nst çektir çok şükür ki birşey çıkmadı şuanda iyiyiz Allah inşallah sonuna kadar böyle nasip eder
Darısıı darıısıı buradakii tüm teyzoşlarımızın başınaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?