Preseed kullananlar ve kullanacaklara sesleniyorum bende adet gecikmesi yaptı
ayrıca söylemeyi unuttum drum bu ay değişik bişey kullanıp kullanmadığımı sordu
rahim duvarına yapışıp kalan bişey var atılamamış dedi bak şimdi geldi aklıma
sanırım duphastonuda o yüzden verdi rahim duvarını temizlemek ve hazırlamak için
paylaşmak istedim sadece...
kullanmayın demiyorum ama bana faydasından çok zararı oldu
bilginize...
amin canım. inşalah isteyen herkese Allah en kısa zamanda nasip eder. evdeyim canım sıkılıyor. kk ya girip kafayı yiyorum bazen. öğretmenim ama şimdi tatil. eşim çalışıyor. o yüzden dualara sarıldım ben de. sıkıldığımda giriyorum buraya.
belirtiler okuyunca da isan piskolojik etkileniyor. geçen ay çok umutluydum. kasık ağrılarım vardı, çok şiddetliydi. mide bulantım vardı. kesin hamileyim sanıyordum. daha önce hiç öyle kasık batması yaşamamıştım. uykudan uyandım kaç kez. adet bittikten sonra da bir kaç gün devam etti. geçmeseydi doktora gidecektim. diyorum acaba hamile kaldım da düşük falan mı oldu?bilmiyorum nasıl bişey. ufak bi kaza yaşamıştım. bir araba bizim olduğumuz arabaya arkadan burdu acaba o zaman mı bişeyler oldu diyorum. ama tuvalette dikkat ettim çıkan bişey olmadı. hepsi piskololikmiş. sonra eşim doktora gitti ve bu haberi aldık. yıkıldık. bu yüzden bu ay hiç umudum yok. belirtim de yok.öyle yani moral bozuk.
Preseed kullananlar ve kullanacaklara sesleniyorum bende adet gecikmesi yaptı
ayrıca söylemeyi unuttum drum bu ay değişik bişey kullanıp kullanmadığımı sordu
rahim duvarına yapışıp kalan bişey var atılamamış dedi bak şimdi geldi aklıma
sanırım duphastonuda o yüzden verdi rahim duvarını temizlemek ve hazırlamak için
paylaşmak istedim sadece...
kullanmayın demiyorum ama bana faydasından çok zararı oldu
bilginize...
[ı]burası canımcım..[/ı]
[ı]sende sık gelemiyorsun bak..[/ı]
[ı]eskiler gitti zaten..[/ı]
[ı]geyik burda da olsa olmuyor..[/ı]
[ı]nerdeeee sayfalarca yazılmışı okumak..[/ı]
:mymeka:O kadar dedim sana kullanma diye.pressed diye tutturdun:1hug:
boşver moralini bozma..
bu durum bizlerden kolay kolay gitmeyecek..
aynı şeyi ikinci bebeklerimizde de yaşayacaz belki..
belirtilere inanmıyorum artık ben..
hepsi kandırmaca kendimiz de yapıyoruz biraz..
vücudu dinlememek lazım..
geçmiş olsun canım.. kolay atlatmışsınız şükür ki..
Allah dualarını kabul etsin inş..
hımm şaşırdım canım ya inş. olmaz...ben ibrahim saraçoğlunun verdiği incir kürüyle beraber kullandım geçen ay adetim erken geldi aksine bu ay bakalım ne olacak incir kürüyle kullanıyorum gene..
yapma canım ya bendede adet gecikmesi yaptı biliyosun
içime kurt düştü şimdi Allaha çok şükür bende sorun yoktu
bide herşeyi düzelticem derken kendimi mahfetmiyim:çok üzgünüm:
sabom bu arada tickerin çok şeker olmuş,
benim okadar zamanım yok biraz iş yapıyorum
biraz buraya uğruyorum ikisini bi idare etmeye çalışıyorum
ama her ikisinede yetişiyom allahtan
çok işim olduğunda gelemiyom tabiki kdv ssk v.s zamanlarında
kızlar preseed den memnun değilsiniz galiba doğru mu anladım (
furma uleyn kıza.. :mymeka: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Valla aymesim ben doktorun söylediklerini yazdım ne eksik ne fazla yerimseniben ama herkeste etkisi farklı olabilir .. demekki benim vücut hassas :uhm: ben sadece yaşadığımı paylaştım amacım preseedi kötülemek değil asla süprizzzzz biliyosun nasıl istekle almıştık beraber kaydirigubbakcemile
Doğru diyosun balkuşum ama işte preseed topiğindeki hamişşleri görünce dayanamadım :kedi:[/QUOTE][QUOTE=Balsurat;8110659]:mymeka:O kadar dedim sana kullanma diye.pressed diye tutturdun:1hug:
laaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kuşum ben vazgeçirmek için yazmadımki sadece bana faydası olmadı dedim siz kullanın ama doktorunuza da sorun bence yerimseniben tekrar yazıyorum amacım preseed i kötülemek değil yerimseniben preseed kullanarak hamile kalan çok insan var
sabo sendede pko vardi dimi?
belki pkolulara yaramiyodur?!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?