kızlar teşekkür ederim. gerçekten mi iyi?aptallaştım valla...sevinemiyorum..diğer testlerden falan bahsedince dr...ilk denememdi çok tecrübesizimm.
inş. darısı başınıza...rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...
slm canlar nasilsiniz?
ben çok iyiyim, bugun ikinci kez teyze olmanin mutlulugunu yasadim.
kiz kardesim sabah saat6.30 siralarinda dogum yapti ve dunyalar guzeli zerdamiz hayatimiza girdi, çok guzel abisi daha 3yasinda oldugu için biraz soguk davranip kiskandi ama o sirin seye yakinda o'da alisir ve sever....
diger kiz kardesimde hamile ama o daha çok yeni 2aylik,
ben ikisininde ablasi olarak hala sabirla bekliyorum :)))
ama suda bi gercek teyze olanlar bana katilacaktir herhalde, teyze olmak gercekten anne yarisi gibi, anneligin ne oldugunu ilk yegenim canim husom sayesinde ogrendim simdi bide zilli kizimiz var.....
3.5kg ve 50santim dogdu sapsari gozleride gri degil baya bi mavis abisine benzemis.....
rabbim bu duyguyu insallah yakin zamanda içi evlat hasretiyle yanan herkese tattirir....
sagol meryemcim insanin ilk bakista kani kayniyo cok guzel...
simdilik diger yegenimde annesi hastaneden cikana kadar biraz bende biraz annemde kalacak, benim için cok iyi olacakkaydirigubbakcemile2
aman tüliny boşver yıka sonra kaynanan laf eder valla.benimkiler bize gelince evin her yeri inceleme altına alınıyor.hatta görümcem bi kez tuvalete gidicem dedi girmesiyle çıkması bir oldu.kontrol edildi o kadar.çiş miş bahane:roflol::roflol:
kızla çok mutluyum tarfi edilemez bir mutluluk bu rabbim dualarımzı kabul etti inşalalh bi aksilk olmaz inşallah eltimin sonucunu aldık ama kanaması var lütfen sizlerde dua edin inşallah bişey olmaz çok mutluyum çok rabbim herkese nasip etsin
iyi haftalar kıslarrrr umarım çok sağlıklı bol hamileli haftalar geçiririz.
size kötü haberle geldim şimdi yeterin alıntılarını okuyunca söleyeyim dedim . evet troıd hormonlarım birden yukselmiş ve bu şekilde tüp bebek tedavisine başlamamın mumkun olmadıgını söledi doktor. bayramıda atlattık yani 3-4 ay baslayamayacağım sanırım zaten ondan sonrada rahimdeki septum için ameliyat olucam ameliyat olmaya karar verdim yani bu senede çocuksuz bir hayat yasayacağım.herşeyin hayırlısı hepimiz için
kızlar merhaba
biliyorsunuz tüp bebek tedavisindeydim. biraz önce drum aradı....sesinde mutluluk duyayım değerin 109 dedi....henüz tam anlamadım..değer şimdilik iyi ama çba ve cuma tekrarlayalım dedi...sonucu sizlerle paylaşmak istedimm..ama hamiş miyim değil miyim anlamadım??
slm canlar nasilsiniz?
kiz kardesim sabah saat6.30 siralarinda dogum yapti ve dunyalar guzeli zerdamiz hayatimiza girdi, çok guzel abisi daha 3yasinda oldugu için biraz soguk davranip kiskandi ama o sirin seye yakinda o'da alisir ve sever....
ama suda bi gercek teyze olanlar bana katilacaktir herhalde, teyze olmak gercekten anne yarisi gibi, anneligin ne oldugunu ilk yegenim canim husom sayesinde ogrendim simdi bide zilli kizimiz var.....
3.5kg ve 50santim dogdu sapsari gozleride gri degil baya bi mavis abisine benzemis.....
rabbim bu duyguyu insallah yakin zamanda içi evlat hasretiyle yanan herkese tattirir....
hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin insallah
kızlar merhaba
biliyorsunuz tüp bebek tedavisindeydim. biraz önce drum aradı....sesinde mutluluk duyayım değerin 109 dedi....henüz tam anlamadım..değer şimdilik iyi ama çba ve cuma tekrarlayalım dedi...sonucu sizlerle paylaşmak istedimm..ama hamiş miyim değil miyim anlamadım??
canım tebrikler gayet güzel degerin hamilesin bal gibi HA-Mİ-LEkızlar teşekkür ederim. gerçekten mi iyi?aptallaştım valla...sevinemiyorum..diğer testlerden falan bahsedince dr...ilk denememdi çok tecrübesizimm.
inş. darısı başınıza...rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...
slm canlar nasilsiniz?
slm canlar nasilsiniz?
canım tebrikler gayet güzel degerin hamilesin bal gibi HA-Mİ-LE
:teytey::teytey::teytey:
ayşecim Allah analı babalı büyütsün
darısı sana olsun canım
ben teyze olamoycam kız kardeşim yok
hala oldum daha yegenimi görmedim
sadece resimlerinden bile çok baglandım anlatamam
bilmem teyzelik belki hala olmaktan daha farklıdır
dünyada bir insana kendi çocugundan sonra en yakın yegenidir sanırım
ben onu bir kucagıma alsam nasıl olacak hayal bile edemiyorum:asigim:
aman tüliny boşver yıka sonra kaynanan laf eder valla.benimkiler bize gelince evin her yeri inceleme altına alınıyor.hatta görümcem bi kez tuvalete gidicem dedi girmesiyle çıkması bir oldu.kontrol edildi o kadar.çiş miş bahane:roflol::roflol:
canım çok sevindim....bol bol dinlensin...inşallah kanamasıda geçer...kızla çok mutluyum tarfi edilemez bir mutluluk bu rabbim dualarımzı kabul etti inşalalh bi aksilk olmaz inşallah eltimin sonucunu aldık ama kanaması var lütfen sizlerde dua edin inşallah bişey olmaz çok mutluyum çok rabbim herkese nasip etsin
canım çok geçmiş olsunopuyorumnanaktaniyi haftalar kıslarrrr umarım çok sağlıklı bol hamileli haftalar geçiririz.
size kötü haberle geldim şimdi yeterin alıntılarını okuyunca söleyeyim dedim . evet troıd hormonlarım birden yukselmiş ve bu şekilde tüp bebek tedavisine başlamamın mumkun olmadıgını söledi doktor. bayramıda atlattık yani 3-4 ay baslayamayacağım sanırım zaten ondan sonrada rahimdeki septum için ameliyat olucam ameliyat olmaya karar verdim yani bu senede çocuksuz bir hayat yasayacağım.herşeyin hayırlısı hepimiz için
canım bende tam bilmiyorum ama sabah aç karına olabilir....slm arkadaslar ben keciboynuzu pekmezi aldım esime uygulucam acaba nasıl kullanıcaz bilgisi olan varmı?
tebrikler canım:teytey::teytey::teytey:kızlar merhaba
gözün aydın canımopuyorumnanaktanrabbim analı babalı büyütsün....slm canlar nasilsiniz?
hoşgeldin şekeropuyorumnanaktanözledik seniŞenizslm kızlar çook şükür eve dödüm......
hepinizi çok özledim....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?