Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
özlemcim çok geçmiş olsun canım:1hug:
üzülme kısmet böyleymiş biran önce sağlığın düzelir inşallah
yok bitanem hayıurlısı neyse o olsun deneyipte negatif olucana beklerim daha iyi
özlem çok geçmiş olsun
sağol canım
ayyy umarım darısı benim başıma olur canım ilk denemede tüp bebiş ALLAH sağlıkla kucagına aldırsın
aysecimm canım umarım tez zamanada gelir senin bebişinde onlara arkadas olur canım

evet canım benim bende istihareye hep öle dedim yattım hayırlıoysa olsun hayırsızsa uzak olsun dedim demek buymuş hayırlısı

Özlemcim tebrik ederim valla seni
ne kadar oldun karşılamışsın bu durumu
ben bu kadar cesaretli olamazdım
ne yalan söyliyim zır zır ağlardım kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin aymesim ozman sana
aymese katılıyorum özlemcim çok olgnlukla karşılamışsın ama takdiri ilahi değilmi elbet geçiçek
nesrinncim sanada günaydın
kızlar bende bu alttaki tickerimi değiştirmek istiyorum ama nasıl bilen varmı

sağol canım aramaya evlilik takvimi yaz
nevronun açtığı konu var orda ona bakarak yaparsın

günaydın aşk meleği... eltine de çok sevindim. darısı başımıza inşallah...:Saruboceq:
eşinin atakları nasıl... biliyorsun dimi benim annem de epilepsi. ilaç kullanıyor heyet raporu ile...

bu arada balkafa iyi anlıyor o işlerden... ona söyle halleder:lepi:

Özlemcim tebrik ederim valla seni
ne kadar oldun karşılamışsın bu durumu
ben bu kadar cesaretli olamazdım
ne yalan söyliyim zır zır ağlardım kaydirigubbakcemile3

sağolun arkadaslar ama ne gelir elden verende o alanda o RABBİME sığınıyorum kucağımı boş bırakmasın RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın evet ağladım ama troıd hormonlarım için değil araştırma yaptıgım bir tüp bebek merkezinde bana demezlermi yumurtalık rezervin çok kötü hemen mıcroenjeksiyona geçmemiz lazım ilerki aylarda tedavi olmak için bile zorlanırsın.ben 1 yıldır eşimde problem var diye çırpınırken kadın beni birden kısır yaptı eşimle ilgili hiç birşey sölemedi bile onun problemini saymadı bile .oraya girdiğimde içim sevinç doluydu ama çıtıgımda tam bir enkazdım butun gece hiç uyumadım sesizce agladım babamlar bizde duymasınlar eşim uyanmasın diye ertesi sabah baska dir tüp bebek merkezine gitmeye karar verdim ve ordaki doktor kadının sölediklerini haksız çıkardı hemde bana göstererek ultrason ekranından şuan çok rahatım yaa o kadının dediklerine inanıp o tedaviye başlasaydım kesinlikle negatif olurdu tabii ALLAH bilir ama şuan çok rahatım doktorum septumu almamız gerektiğini söledi bu artık arguarttan çıkmış septum olmuş dedi gebelik elde ederiz ama tasıyamazsın 5-6 aylıkken kaybedersin baslarda olsa belki çok etkilemez seni ama 5 aylıkken kaybetmek zor olur dedi evet ikan oldum hayatında bir kere olup rahat edicegın bu ameliyatı yapıcaz sana dedi başka ihtimal vermedi bile şuan o kadar huzurluyumki eminim geç olsada gelicek bebeğim ve inşallah onu kaybetmek yerine kucağıma alıcam.

canım benim bi nevi kader arkadaşım
tebrikler bitanem
çook sevindim rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah :Saruboceq:
çok heyecanlandım ben yaa

darısı diğer arkadaşlarımın başına :Saruboceq:

özlemcim geçmiş olsun canım. üzülme canım bir an önce düzelirsin. önce sağlık allahım dermansız dert vermesin canım benim. tedaviside var çarçabuk düzeliverirsin. hem sonra bakarsın bebiş için ayrıca bir tedaviye gerek bile kalmaz canım. kendiliğinden geliveriri.

herşeyin bir zamanı var zamanı geldikçe oluyo ne yaparsak yapalım.Şeniz

özlem canım çok geçmiş olsun bitanem
streste etkilimi bu tiroitte
kıyamam sana
herşeyde bi hayır vardır de bitanem

kızlar hamişimiz çıkmış.
esila@mısra canım tebrikler. rabbim tamamına erdirsin. sağlıcakla zamanında kucağına almayı nasip etsin canım.

SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM CANIM... BİLİYORSUN EN BAŞINDAN BERİ OLMANI İSTİYORDUM BU AMELİYATI. ÇÜNKÜ İLERDE ÇOK DAHA ZOR GÜNLER GEÇİREBİLİRDİN... HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN BİTANEM..:Saruboceq:. AMELİYAT OLMADAN BANA DA HABER VER... YANINDA OLMAK İSTİYORUM...opuyorumnanaktan

ayşe57 canım hayırlı olsun yiğenin. eminin allahım bu sabrın sonunda selametinide verecektir. sanada en kısa zamanda bu duyguyu yaşatacaktır canım. en kısa zamanda bizlerede yaşatır inşallah
rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

ameliyat kararına katılıyorum canım.bencede ol olmazsan hamile kalsan her an kaybetmek duygusu bile bebek için olumsuz etki yapardı canım. hakkında hayırlısı olsun bitanem.

önümüzdeki sene bu zamanlar inşallah göbüşündeki bebişini konuşucaz canımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…