uykucu şirinem listeye şöle bi katımda 5. sen olmayasın kıs he ne dersinŞeniz
şirinem ellerine sağlık çok güzel olmuş liste inşallah bu liste sanada uğurlu gelir 5. anniş adayı sen olursun :CüvCüv:
benim belirtiler başladı ha geldi haa gelecek uyyt belkide geldi gidemde bi bakam :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Arkadaşlar merhaba. Listeye beni de dahil edin lütfen...
Bizde de sorun erkek infertilitesi. 2 kez mikroenjeksiyon denedik. Negatif maalesef.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Allaha emanet olun...
evet bitanem ameliyat olucaktım ama olamıyorum troıd tedavisi görmeden olmaz dedi doktor bugun hayılrısı diyelim ne yaoayımözlemcim kusura bakma
ben gözden kaçırdım
sen ameliyat mı olucaksın anlayamadım ben:uhm:
cinsiyet 20 Ağustosta belli olucak kısmetse
hamilelik bulantılarla devam ediyokafamçokkarıştı
daha hiç kilo almadım 3 aydır:bbo:
Arkadaşlar merhaba. Listeye beni de dahil edin lütfen...
Bizde de sorun erkek infertilitesi. 2 kez mikroenjeksiyon denedik. Negatif maalesef.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Allaha emanet olun...
Ana rahmindeki bebeği çaldılar
ABD'nin Massachusetts eyaletinde polis, 8 aylık hamile bir kadını öldürüp, rahmindeki bebeği çalan kişi ya da kişileri bulmaya çalışıyor.
Eyaletin ikinci büyük kenti New England'daki Worcester'de bir apartman dairesinde yaşayan 8 aylı hamile Darlene Haynes'in cesedi, evden gelen kötü kokular üzerine bulundu. Apartman sakinlerinin kokudan şikayeti üzerine ev sahibinin gelmesiyle, 23 yaşındaki Haynes'in cesedinin yatak odasında bir battaniyeye sarılı halde bulunduğu belirtildi.
Yapılan otopside, Haynes'in karnındaki bebeğin alındığı, bebeğin yaşayabileceği, ancak acil tıbbi müdahaleye ihtiyacı olacağı kaydedildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
:1shok::1shok:
bu nasıl bir vicdansızlık nasıll yaa..insan denebilir mi böylelerineeee:çok üzgünüm:
canım şu ana kadar tedavi olarak neler yapıldı tam olarak sorun ne,kullandığınız herhangi bitkisel kürler varmı ..muhtemel son adet tarihini yazarsan nevro gelince genel listeye ekleyecektir seni
Canım sorun sayı, hareket ve morfoloji. Sayı 5-7 milyon. hareket % 14, morfoloji % 0.
2 kez tüp bebek yaptırdık olmadı. Şu anda keçiboynuzu kürü, keçiboynuzu pekmezi, polen-bal-süt karışımı uyguluyoruz. Hayırlısı bakalım....
Canım sorun sayı, hareket ve morfoloji. Sayı 5-7 milyon. hareket % 14, morfoloji % 0.
2 kez tüp bebek yaptırdık olmadı. Şu anda keçiboynuzu kürü, keçiboynuzu pekmezi, polen-bal-süt karışımı uyguluyoruz. Hayırlısı bakalım....
hımmmmmmm :uhm:
ay çok utandım :kedi: kıs casper nerdesin
ben konuşamıyom sen konuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yettim gari.. ne bilgisi olursa verin işte ya biz hepsine açığız dimi aymesim.:jeyyar::jeyyar:
ben de geldim kızlar.nasılsınız bakalım
neyse bakalım şansımıza küselim herkezi ALLAH a emanet ediyorum hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?