Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
baya kalabalığız ha kızlar. bu kalabalığada bir hamiş haberi giderdi yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizemuszemus

valla ne güsel oludu canım ağzın bal yesin, son hamiş taze anne adayımız esila galiba.. bugün tekrar kan verecek inşallah ikiye katlamıştır :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

temmuz ayı hamiş aday listesi

..adet günü listede olmayan arkadaşlar gününü belirtirse eklerim listeye

maviyeshill------ O ARTIK ANNE ADAYI
:CüvCüv::hooray:
birebira-------------O ARTIK ANNE ADAYI:CüvCüv::hooray:

1-neser-----------------11 Temmuz---?:CüvCüv::uhm:
2-sabina----------------20 Temmuz---O ARTIK ANNE ADAYI:CüvCüv::hooray:
3-zelal81---------------20 Temmuz---?:CüvCüv::uhm:
4-can_iso--------------22 Temmuz---?:CüvCüv::uhm:
5-laluz24z--------------23 Temmuz---?:CüvCüv::uhm:
6-asi74------------------23 Temmuz---?:CüvCüv::uhm:
7-mavioje--------------25 Temmuz---?:CüvCüv::uhm:
8-serenay2010-----26 Temmuz---?:CüvCüv::uhm:
9-esila mısra--------27 Temmuz---O ARTIK ANNE ADAYI :CüvCüv::hooray:
10-UykucuSirine ---29 Temmuz---:CüvCüv:
11-yabangülüm.----30 Temmuz---:CüvCüv:
12-melony------------30 Temmuz---:CüvCüv:
13-Ceylin_naz-------31 Temmuz---:CüvCüv:

şimdilik 4 hamişimiz var bu ay hadi sayıyı artıralımmm

bence bu günü geçenlerden en az iki daha hamiş çıkar hadi kıslar test yapın artık ..yada bir haber verinn ..canım halay çekmek istiyorrr
:teytey::teytey:

umudumuzu kaybetmeyilimm..rabbim ol dedikten sonra ..................

BENıM DE KIRMIZILAR GELDı AMA HıÇ ÜZÜLMEDıM NEDEN ACABA?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

baya kalabalığız ha kızlar. bu kalabalığada bir hamiş haberi giderdi yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizemuszemus

BENİM DE KIRMIZILAR GELDİ AMA HİÇ ÜZÜLMEDİM NEDEN ACABA?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kocişş yok ondan olmasın nesrinimm..
aslında varya senin kociş şöye iki ay dursa yanında bence bişeyler olcak ama
hihoyyyt

denememmi canım keçiboynuzuda denedim ondan sonraki teste değerler dahada düşmüştü bizim bilmiyorum ama hiçbişey yaramadı hepsi ters tepti sanki kısmet artık önümüzde ay içinde eşim tekrar test yaptırıcak en son şubatta yaptırmıştı bakalım şimdi nasıl çıkıcak ona göre tekrar bişeyler kullanırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…