- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
ballo bu senin için kuşummm alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
baya kalabalığız ha kızlar. bu kalabalığada bir hamiş haberi giderdi yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizemuszemus
baya kalabalığız ha kızlar. bu kalabalığada bir hamiş haberi giderdi yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizemuszemus
valla ne güsel oludu canım ağzın bal yesin, son hamiş taze anne adayımız esila galiba.. bugün tekrar kan verecek inşallah ikiye katlamıştır :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Nerde yapıyorsun bu mesleği:jeyyar:
Hangi üniversiteden mezunsun çok merak ettim :jeyyar:
Hımm sen şimdi burdan açıklayamam dersin .msnde istersin şimdi:jeyyar:
O numaralara karnımız tokk bizim :jeyyar:
hade
BENİM DE KIRMIZILAR GELDİ AMA HİÇ ÜZÜLMEDİM NEDEN ACABA?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
BENİM DE KIRMIZILAR GELDİ AMA HİÇ ÜZÜLMEDİM NEDEN ACABA?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hayırlısı olsun canım
alışkanlık yapıyo zamanla sırnaşık şey
ben artık hiç heveslenemiyorum bile :çok üzgünüm:
ya kızlar zambak artık hiç uğramıyo dimiiiii haber alanınız varmııııııııııı
aslında bırakmasamıydın ki nasıl erkek sağlığı için yararlı vitaminler gerçi olacağı varsa rabbim ol derse geri kalan herşey aracı..
Balen in internet sitesine gir canım, gıda takviyelerinde bir sürü kapsülü var ben hafta sonu alacağım içer inşallah eşimde
canım sen keçi boynuzu kürü denedin mi benim eşim içmem dedi denemedim hiç pekmezi fayda eder mi ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?