Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sen bilirsin canım..
Allah her zaman hakkımızda hayırlı olanı nasip eder..
senin hakkında hayırlısı bu demekkki...
insanları boşver..
hazır olduğunu hissetmek çok önemli çünkü..

slm arkadaslar,
tozbezi canim bence haklisin, insan bazen uzaklasmak biraz dusuncelerini toparlamak istiyor, icinden gelmedikce bencede rafa kaldir zamani geldiginde kendini hazir hissettiginde baslarsin veya belki kendiliginden olura.s.

papatyacim bu benim 6. transferim, 2taze 4dondurulmus trasnferim oldu su an beklemedeyim, adetimin 3. gununden 7.gunune kadar clomen kullandim, transferden onceki muayenede 2tane yumurtam vardi, trasnferden bi gun once pregnyl vurundum sonrada 18 - 21 - 24 ekimde yarim doz pregnyl vurundum, benim bildigim pregnyl catlatma ignesi neden vurunuyorum bilmiyorum, daha onceki dondurulmus transferlerim boyle olmamisti sadece doktorum bana bu yontemin daha etkili oldugunu ve embriolarin tutunma sansini yukseltigini soylemisti....
ne kadar etkili oldugunu 29ekimde gorecez insallah...

Hele şükür senide aramıza alabilidik:1ninca:Bende diycektimm bu bizim eski topikten rafa kaldırmak isteyen yokmuu diye:1ninca:en iyisi nurum .Herşeyin hayırlısı olsunn...Rabbim herşeyin en iyisini bilir...Dua edip sabredicezz.Tedaviler mucize değil aksine yıpratıyor insanı.ÜÇ günlük dünyada bebek bebek diye üstelememek gerekiyor..Sanki bekarken bebeğimiz varmıydı ..ylede yaşıyoruzz böylede yaşayabilirzz.Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin.Hayırsız olucaksa hiç olmasın...Nurum hakkımızda hayırlısı olsunŞeniz

Herkez dua ett diyorr bebek icin.Artık bebe için içimden azıcıkta olsa dua etmek gelmiyorr..Sağlık istiyorum rabbimden rabbim bana saglık huzur verrr diyeee...Artık bebek bile görmek istemiyorum..senın cocugun yokmu dıyenlerede kocaman bir UFFFFFFFF çekiyorum..Uyuzlarr

MİLET SİZE DİYORUM YYYYYYYAAAAAAAA NERDESİNİZ GELİN ARTIK ŞU TOPİĞE YOKSAMMMMMMMMklava:klava:klava:klava:klava:

bencede hemde çooooooooook uyuzlar bende sinir oluyorum insan içine karışasım yok gene sorcaklar gene dilenci duasına başlıycaklar die inan bende çok yoruldum sağlık en önemlisi bende diom olmasa dünyanın sonu değil diye ama vazgeçemiyorum insanların şu tarihte çocuk yapcaz diye planlamalarına sinir ötesi oluyorum dalga geçermiş gibi havaatıyomuş gibi hergece sessiz sessiz ağlıyorum feryadımı duyan yok eşimde yanımda vapursireni gibi horluyo ya boğasım geliyo sanki beni ağlatan o değil neyse bayaği doluymuşum kusura bakma başini ağrıttım mafoldumben

balım hislerimize tecuman olmuşsun çoookk haklısın dua ve sabırla bekleyeceğiz ama önce sağlık ve huzur

inşşş hayırlı ve güzel haberler veririsin

canım seni nekadar iyi anlıyorum ben hala çok istiyorum bebiş ama bu tedaviler gerçekten insanı çok yıpratıyor rabim yardımcımız olsun inşşşşş

[BAman ne hallleri varsa görsün onaniknanik zavallı insanlarr :umursamaz:Ağlamak yok ama:jeyyar:gülmek var:lepi:[/B]

yyaaaaaa hiç sorma şu tarite yapalımda burcu şu olsun yok ben kız istemem erkek olsun hamileliğim yaza gelsin bende bu insanların nisbet yaptığını düşünüyoruım ama rabim herkesin gönlüne göre versin bazan hayır artık bitti diyorum çocuk falan düşünmeyeceğim ama bir bakıyorum ki bir tarafım eksik çok karış bir duygu bu yaşamayan anlamz

Al benden de o kadar.
Gelmiyor içimden dua etmek. Eskiden hiç atlamaz her fırsatta dua ederdim, araya sıkıştırırdım. Şimdi durumlar değişti. Tadını bilmediğim birşeyi bu kadar arzulamak mantıkszı değil mi?

sen bilirsin canım..
Allah her zaman hakkımızda hayırlı olanı nasip eder..
senin hakkında hayırlısı bu demekkki...
insanları boşver..
hazır olduğunu hissetmek çok önemli çünkü..
slm arkadaslar,
tozbezi canim bence haklisin, insan bazen uzaklasmak biraz dusuncelerini toparlamak istiyor, icinden gelmedikce bencede rafa kaldir zamani geldiginde kendini hazir hissettiginde baslarsin veya belki kendiliginden olura.s.
saolun canlarım.
İnanın o mesajı yazarken huzurla yazdım.
O kadar eminim yani hislerimden.

Valla Balum ben yaşıyorum, mutluyum.
O günlerim geride kaldı.
Tedavi isteyen arkadaşları farklı bir kategoriye koymuyorum yanlış anlaşılmasın.
Herkesin kendini rahatlatma şekli farklıdır.
Ben kaldıramadığıma ve kaldıramayacağıma karar verdim.
Birgün aniden gidip deneyebilirimde.
Ama bunu ben gerçekten istediğimde yapmak istiyorum.
Bu siteye ilk üye olduğuma bitik bir haldeydim.
Acılar içindeydim.
Belki de benimle aynı durumda olan başkaları oduğunu bilmek bana iyi geldi.
Bunu normal karşılamama sebep oldu.
Bilmiyorum.

canım seni nekadar iyi anlıyorum ben hala çok istiyorum bebiş ama bu tedaviler gerçekten insanı çok yıpratıyor rabim yardımcımız olsun inşşşşş
Canım Yetercim,
bu yol zor bir yol...
Allah hepimize güç kuvvet versin inş.

topiğin gülleri ben çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi akşamlar herkese

casper gözünaydın olsun cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Darısı tüm arkaşlarımın başına..

Bu arada kızlar gerçkten haklısın tedavi falan insanı çok yıpratıyor.. Ben tedavimden ve kaybımdan sonra dediğiniz gibi üzüldüğüm anlar çok oldu ama bu ayza kadar bebek olayı rafa kaldırmıştım hem maddi hem manevi açıdan hazır değildik... Kendimi başka şeylere verdim yazın tatil gezme tozma ehliyet kursu yeni bir iş derken kafamın dağıldığı hiç beklemediğim anda hamile kalmıştım umarım sizlerde kafanızdan atıp başka şeylere yönelince sizinde kuzularınız sizi bulur...
Hakkınız da hayırlısı olsun

çok sağol canım.canım akşam yatmadan koyuyodum yağa sabah yiyodum.

ananasada kiviyede transferden 2 gün önce başladım ananası transferin 5. gününden sonra kestim çünkü hamileler için önermiyolar tutunma bitmiş oluyo ya 5. gün .
kiviyi kesmedim hiç yemeye devam ettim halada yiyorum canım. bol bol c vitamini varmış hemde kivide

sağolcanım aminn inşallah canım darısı dediğin gibi tüm arkadaşlarımızın başına

evet insanın kafasının rahat olması takmaması çok önemli ama bunu yapamıyoruz ki bir türlü bunu bir kaç ay yapabilsek inan çoğumuzun doğal yoldan gelecek ama çok zor yapılamaz değil ama zor. bende yapamayanlardanım ne kadar kendimi derse verdim düşünmeyeyeyim dedim ama olmadı. kısmet hakkımızda hayırlısı olsun daima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…