Balsuratın şu ticker da yazan sözü var ya
"gelmezsen gelme nan bebiş çokta tındı"
Sonuna kadar katılıyorum.
Planladığım tedaviye başlamakatn vazgeçtim.
Çünkü içimden gelmiyor, düşününce içim daralıyor,
çünkü istemiyorum.
Bunu insanlara söyleyince bana garip gözlerle bakıyorlar.
Sanki kendimi kandırıyormuşum gibi.
Vallahi öyle değil.
Umudumu asla kesmiyorum ama içimden gelmiyor denemek.
Rafa kaldırıyorum.
Buralardayım ama, gitmem bir yere.
Aynen devam eskisi gibi.
Çabalayan arkadaşlarıma Rabbimden kolaylıklar diliyorum.
Herkez dua ett diyorr bebek icin.Artık bebe için içimden azıcıkta olsa dua etmek gelmiyorr..Sağlık istiyorum rabbimden rabbim bana saglık huzur verrr diyeee...Artık bebek bile görmek istemiyorum..senın cocugun yokmu dıyenlerede kocaman bir UFFFFFFFF çekiyorum..Uyuzlarr
hele şükür senide aramıza alabilidik:1ninca:bende diycektimm bu bizim eski topikten rafa kaldırmak isteyen yokmuu diye:1ninca:en iyisi nurum .herşeyin hayırlısı olsunn...rabbim herşeyin en iyisini bilir...dua edip sabredicezz.tedaviler mucize değil aksine yıpratıyor insanı.üç günlük dünyada bebek bebek diye üstelememek gerekiyor..sanki bekarken bebeğimiz varmıydı ..ylede yaşıyoruzz böylede yaşayabilirzz.rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin.hayırsız olucaksa hiç olmasın...nurum hakkımızda hayırlısı olsunşeniz
slm arkadaslar,
tozbezi canim bence haklisin, insan bazen uzaklasmak biraz dusuncelerini toparlamak istiyor, icinden gelmedikce bencede rafa kaldir zamani geldiginde kendini hazir hissettiginde baslarsin veya belki kendiliginden olura.s.
Papatyacim bu benim 6. Transferim, 2taze 4dondurulmus trasnferim oldu su an beklemedeyim, adetimin 3. Gununden 7.gunune kadar clomen kullandim, transferden onceki muayenede 2tane yumurtam vardi, trasnferden bi gun once pregnyl vurundum sonrada 18 - 21 - 24 ekimde yarim doz pregnyl vurundum, benim bildigim pregnyl catlatma ignesi neden vurunuyorum bilmiyorum, daha onceki dondurulmus transferlerim boyle olmamisti sadece doktorum bana bu yontemin daha etkili oldugunu ve embriolarin tutunma sansini yukseltigini soylemisti....
Ne kadar etkili oldugunu 29ekimde gorecez insallah...
balsuratın şu ticker da yazan sözü var ya
"gelmezsen gelme nan bebiş çokta tındı"
sonuna kadar katılıyorum.
Planladığım tedaviye başlamakatn vazgeçtim.
çünkü içimden gelmiyor, düşününce içim daralıyor,
çünkü istemiyorum.
Bunu insanlara söyleyince bana garip gözlerle bakıyorlar.
Sanki kendimi kandırıyormuşum gibi.
Vallahi öyle değil.
Umudumu asla kesmiyorum ama içimden gelmiyor denemek.
Rafa kaldırıyorum.
Buralardayım ama, gitmem bir yere.
Aynen devam eskisi gibi.
çabalayan arkadaşlarıma rabbimden kolaylıklar diliyorum.
bencede hemde çooooooooook uyuzlar bende sinir oluyorum insan içine karışasım yok gene sorcaklar gene dilenci duasına başlıycaklar die inan bende çok yoruldum sağlık en önemlisi bende diom olmasa dünyanın sonu değil diye ama vazgeçemiyorum insanların şu tarihte çocuk yapcaz diye planlamalarına sinir ötesi oluyorum dalga geçermiş gibi havaatıyomuş gibi hergece sessiz sessiz ağlıyorum feryadımı duyan yok eşimde yanımda vapursireni gibi horluyo ya boğasım geliyo sanki beni ağlatan o değil neyse bayaği doluymuşum kusura bakma başini ağrıttım mafoldumben
bencede hemde çooooooooook uyuzlar bende sinir oluyorum insan içine karışasım yok gene sorcaklar gene dilenci duasına başlıycaklar die inan bende çok yoruldum sağlık en önemlisi bende diom olmasa dünyanın sonu değil diye ama vazgeçemiyorum insanların şu tarihte çocuk yapcaz diye planlamalarına sinir ötesi oluyorum dalga geçermiş gibi havaatıyomuş gibi hergece sessiz sessiz ağlıyorum feryadımı duyan yok eşimde yanımda vapursireni gibi horluyo ya boğasım geliyo sanki beni ağlatan o değil neyse bayaği doluymuşum kusura bakma başini ağrıttım mafoldumben
Al benden de o kadar.Herkez dua ett diyorr bebek icin.Artık bebe için içimden azıcıkta olsa dua etmek gelmiyorr..Sağlık istiyorum rabbimden rabbim bana saglık huzur verrr diyeee...Artık bebek bile görmek istemiyorum..senın cocugun yokmu dıyenlerede kocaman bir UFFFFFFFF çekiyorum..Uyuzlarr
sen bilirsin canım..
Allah her zaman hakkımızda hayırlı olanı nasip eder..
senin hakkında hayırlısı bu demekkki...
insanları boşver..
hazır olduğunu hissetmek çok önemli çünkü..
saolun canlarım.slm arkadaslar,
tozbezi canim bence haklisin, insan bazen uzaklasmak biraz dusuncelerini toparlamak istiyor, icinden gelmedikce bencede rafa kaldir zamani geldiginde kendini hazir hissettiginde baslarsin veya belki kendiliginden olura.s.
Valla Balum ben yaşıyorum, mutluyum.Hele şükür senide aramıza alabilidik:1ninca:Bende diycektimm bu bizim eski topikten rafa kaldırmak isteyen yokmuu diye:1ninca:en iyisi nurum .Herşeyin hayırlısı olsunn...Rabbim herşeyin en iyisini bilir...Dua edip sabredicezz.Tedaviler mucize değil aksine yıpratıyor insanı.ÜÇ günlük dünyada bebek bebek diye üstelememek gerekiyor..Sanki bekarken bebeğimiz varmıydı ..ylede yaşıyoruzz böylede yaşayabilirzz.Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin.Hayırsız olucaksa hiç olmasın...Nurum hakkımızda hayırlısı olsunŞeniz
Canım Yetercim,canım seni nekadar iyi anlıyorum ben hala çok istiyorum bebiş ama bu tedaviler gerçekten insanı çok yıpratıyor rabim yardımcımız olsun inşşşşş
herkese iyi akşamlar kızlar yeteercim nasılsın inş iyisindir
tabi canım anlatayım yaptıklarımı iğnelere başladığım zaman her akşam 1 çay kaşığı ballı çörek otu ve tarçın yedim her sabahda zeytinyağında bekletilmiş incir yedim 1 tane.
transferden 2 gün önce ananas yemeye başladım transferin 5. gününe kadarda hergün 1 yda 2 dilim yedim. günde 2 kivi yedim. akşamları kabak çekirdeği yedim.biri maydonoz ve nane yeme demişti doğrumu bilmiyorum ama yemedim transfr sonucuna kadar.
hiç iş yapmadım ilk 3 günde hiç kalkmadım yemek ve tuvalet dışında.hiç olumsuz düşünmedim moralim hep yerindeydi biliyosun sanada demiştim şimdi üzmiycem kendimi olmazsa zaten olmadığını öğrendiğimde üzülücem demiştim hatırlıyomusun o tedavinin heyecanını yaşadım mutlulukla her iğnemi yaptığımda şükrettim.
casper sende ananas ve kivi yemişsin tedavi oduğun ay
bide tabi zeytin yağında beklemiş incir
bende hamile kaldığım ay ananas ve kivi çok yemiştim
incirde yemiştim zeytin yağında 1 gece bekletip
kızlar sizde deneyin şu inciri bide ananas ve kiviyi de çok yiyin
2009 bitmeden hamileler artar inşallah
evet canım belkide vardır bir keramet denemekten bişikaybetmez kimse ne duyduysak yapdık şimdiye kadar
kızlar merhabaaa...
herkese iyi hafta sonları diliyorummm..
aymescim hadi hayırlısı..kasımda başlıyormuşsun tedaviyee..inşallah bu kez meleğin seni bulur..
yine yücel beye mi gideceksin..ben de artık ona gitmeyi düşünüyorum daa..
caspercım hadi gözünüz aydın..kalb atışlarını da duymuşsunuz bebişinin..sana bişey sormak istiyorum..yazdıklarınla ilgili..hani iğnelere başlayınca her sabah zeytinyağında beklemiş 1 incir yemişsin ya..zeytinyağında ne kadar süre bekletiyorsun inciri?bir de kiviyi de transferden önce ananasla mı beraber yemeye başladın ve kiviyi de transferin 5.gününe kadar mı yedin?şimdiden teşekkür..
ayşecim sana da bişey sormak istiyorum..anladığım kadarıyla sen şu anda dondurulmuşlarla denedin ve 29 ekim test günün..beklemedesin yani..ama mesajında cumartesi günü çatlatma iğnesi vurulacağından bahsetmişsin..hiç anlamadım canım..bekleme döneminde neden çatlatma iğnesi vuruluyorsun?
casper gözünaydın olsun cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Darısı tüm arkaşlarımın başına..
Bu arada kızlar gerçkten haklısın tedavi falan insanı çok yıpratıyor.. Ben tedavimden ve kaybımdan sonra dediğiniz gibi üzüldüğüm anlar çok oldu ama bu ayza kadar bebek olayı rafa kaldırmıştım hem maddi hem manevi açıdan hazır değildik... Kendimi başka şeylere verdim yazın tatil gezme tozma ehliyet kursu yeni bir iş derken kafamın dağıldığı hiç beklemediğim anda hamile kalmıştım umarım sizlerde kafanızdan atıp başka şeylere yönelince sizinde kuzularınız sizi bulur...
Hakkınız da hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?