Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bende hep sinir olmuşumdur. bizler olsunda fark etmez derken hiç unutmam bir arkadaşım 5 sene önce oğal yolla hamile kalıp ikizleri olmuştu genetikmiş ikiz olması. ikiside erkek oldu diy ameliyattan uyanınca ağlamış ikisidemi erkek diye rabbim sen büyüksün bizim böyle bir lüksümüz yok vallaha. sağlıklı olsunda tutsunda diyoruz ne olursa olsun fark etmez diyoruz.

kolay bulunca değerini anlamıyolar bunlar.

aaa..akannehir demek öyle?bilmiyordum bunu..çatlatma iğnesinin içinde de sonuçta bhcg var..doktor yaptığına göre doğrudur..inşallah 29 ekimde güzel haberi alırız..opuyorumnanaktan

evet canım yyyaaaaaaa aynen kıymet bilmiyorlar

kızlar gerçi topik bomboş ama eşimin sperm testi için yorumlarınızı merak ediyorum..

en son mayıs ayında verdiği sperm testi şöylerenk,görünüş vs.normal olduğundan onları yazmadım)
volum 4 ml
ml deki spermatozoid sayısı 40milyon >20milyon
total spermatozoid sayısı 240milyon >40milyon
aglütinasyon yok
viskozite normal
lökosit 800 000 <1milyon

ileri hızlı hareketli &#37;5
yavaş doğrusal olmayan hareketli %45
yerinde hareketli %15
hareketsiz %35

normal morfoloji %60
anormal morfoloji %40 (boyun %15,kuyruk%15,baş%10)

eşime bu arada keçiboynuzu kürü uyguladık.bunun dışında selenyum acplus,çinko, tribulus terrestris ilacı ve sadece 25gün süreyle klomen kullandı.

bugün çıkan sonuçlar da şöylebu testi buradaki bir tüp bebk merkezinde yaptırdık)

volum 3 ml
sperm sayısı 54milyon >20milyon
toplam sperm sayısı 162milyon >40milyon
total motilite %52 >50
ileri hızlı hareketli(+4,a) %10
yavaş ileri hareketli(+3,b) %35 a+b>%25
yerinde hareketli(+2) %7
hareketsiz %48

normal morfoloji %7 >%14 (krugers)
aglütinasyon yok
lökosit <1milyon
total progresif motil sperm sayısı 72.9 milyon

hazırlık sonrasıkızlar bu nedir ya?anlamadım)

volum 1 ml
sperm sayısı 18milyon
toplam sperm sayısı 18milyon
total motilite %100
ileri hareketli %70
yavaş ileri hareketli %30
yerinde hareketli 0
hareketsiz 0
total progresif
normal morfoloji %7
anormal %93

merakla bekliyorum kızlarr..
bu arada tanı olarak da ilk testte bişey yazmıyordu..son yaptırdığımızda normoozospermi yazıyor..

Son düzenleme:
iyi geceler canım benden başka kimse yok galiba

evet yetercim kimsecikler yok bende yatmadan bi bakıyım dedim ama sayfalar yerinde duruyo(

papatyacım ben pek anlamıyoruM fadikcim gelirse o sana daha net bi cevap verir

hepinize iyi geceler kızlar... hoşçakalın....

canım nasıl huzurlu oluyorsan öğle olsunŞeniz
hakkında hayırlısıopuyorumnanaktan
sayı güzel hareket "a" ile "b" nin toplamının 50 olması lazım sizin 45 yani çok az düşük...
yani bunuda normal sayabiliriz...
morfolojide krugere %7 iyi sayılır...
yani pek sorun yokhihoyyyt

Normozoospermi: Spermin sayı , hareket ve morfolojik bakımdan normal olduğu örnektir.

iyi geceler kızlar..........bugün baya yoruldum ama topiğede bakmadan duramadım misafirlerimi yolcu ettim yarım yamalak işleri yaptım şimdi ayaklarımı uzattım pc başındayım yarın sabah erken kalkar eşim gelmeden ev işlerini bitiririm...........öğleden sonra misafirlerim geldi pazarada gittim geldim çöktüm resmen..........gelenlerinde çocuğu vardı 5 tane hepsi kız en küçüğü 7 aylık yemekti şuydu buydu derken ama en çokta çocukların çenesinden yoruldum ya bu kız çocuklarınınmı çenesi çok işliyo bende anlamadım.........önce anneleri h.teyzenize gidiyoruz hazırlanın demiş kızlardan biri ben onlara gitmem onun çocuğu yok ben sıkılırım gitmemde gitmem demiş gönlünü zor avutmuş getirmiş neyseki diğer arkadaşında kendi yaşında kızı vardıda oynadı yoksa burnumuzdan getirirdi oturmanın çok felaket bilmiş yaramaz bi kız 7 yaşında ama 18 likler eline su dökemez.......üçümüzünde kocaları yoktu evde hepsi gece vardiyesindeler kurtulduk onlardan yana rahattık devamlı istek isteyen şikayetlenen erkeklerden yırtmıştık emme onların çocukları yetti arttı bile.............şuna bak beeeeeeeee çocuğum yok diye çocuklarda beğenmiyor beni gelmek istemiyo

Son düzenleme:
harzemcim hayırlısı ya ...boşver gelmesse gelmesinler....

bizim çocuklar (eltimlerin) da bize pc yle oyun oynamaya geliyorlar...
pc olmasa gelmezlerkaydirigubbakcemile3

evet fadikçim bizdede pc olmazsa yiğenlerim gelmek istemiyor..........size bugün en çok güldüğüm olayı paylaşayım.....bize gelen misafirlerden birinin kızı 5 yaşında wc ye girdi çişini yapıyo kapı açık anneside onu bekliyo çişi bitti önce ayaklarımı yıkıcam diye tutturdu tabi bu arada su akıyor girdiğinden beri annesi kızıyo elini yıka çık tamam diyo ama bildiğini yapıyo neyse sonra ellerini yıkamaya başladı annesi yanıma geldi yıkıyoda yıkıyo çık artık su parasını baban vermiyo dedim anneside bağırıyo başladı ağlamaya domuz gribimi olim siz benim ölmemi istiyosunuz ben domuz gribi olmak istemiyom intahar edecem zaten herşeyime karışıyonuz sizin yüzünüzden domuz gribi olup ölecem ben allahhhhhhhh bir dokun bin ah işit dedikleri bu olsa gerek ama ben gülmekten artık çatlicam nerden buluyon bu sözleri tam bir bilmiş ama bu arada halen hem ağlıyo hem ellerinide yıkıyo gülmeyi bıraktım buna bir bağırdım küstü çıktı wc den bıraksak grip olacam diye ne ilacı koyacak nede su koyacak depoda............şu zamane çocukları bir alem yahu

canım kasımda bi doktora gidicem
oda başlayalım derse başlamayı düşünüuorum artık
1 kere daha şansımı deniycem kısmet bakalım
Rabbim inşallah nasip eder bu sefer

evet canım yine yücel beyle devam etmek istiyorum
sen ne zaman başlıycaksın tedaviye karşılaşırız belki ordakaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar iyi pazarlaropuyorumnanaktan

kimse yokmuuuuuu gece kuşlarıı siziiiii geceleri kaynatın şimdide uyuyun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…