yyaaaaaa hiç sorma şu tarite yapalımda burcu şu olsun yok ben kız istemem erkek olsun hamileliğim yaza gelsin bende bu insanların nisbet yaptığını düşünüyoruım ama rabim herkesin gönlüne göre versin bazan hayır artık bitti diyorum çocuk falan düşünmeyeceğim ama bir bakıyorum ki bir tarafım eksik çok karış bir duygu bu yaşamayan anlamz
slm arkadaslar,
tozbezi canim bence haklisin, insan bazen uzaklasmak biraz dusuncelerini toparlamak istiyor, icinden gelmedikce bencede rafa kaldir zamani geldiginde kendini hazir hissettiginde baslarsin veya belki kendiliginden olura.s.
papatyacim bu benim 6. transferim, 2taze 4dondurulmus trasnferim oldu su an beklemedeyim, adetimin 3. gununden 7.gunune kadar clomen kullandim, transferden onceki muayenede 2tane yumurtam vardi, trasnferden bi gun once pregnyl vurundum sonrada 18 - 21 - 24 ekimde yarim doz pregnyl vurundum, benim bildigim pregnyl catlatma ignesi neden vurunuyorum bilmiyorum, daha onceki dondurulmus transferlerim boyle olmamisti sadece doktorum bana bu yontemin daha etkili oldugunu ve embriolarin tutunma sansini yukseltigini soylemisti....
ne kadar etkili oldugunu 29ekimde gorecez insallah...
bende hep sinir olmuşumdur. bizler olsunda fark etmez derken hiç unutmam bir arkadaşım 5 sene önce oğal yolla hamile kalıp ikizleri olmuştu genetikmiş ikiz olması. ikiside erkek oldu diy ameliyattan uyanınca ağlamış ikisidemi erkek diye rabbim sen büyüksün bizim böyle bir lüksümüz yok vallaha. sağlıklı olsunda tutsunda diyoruz ne olursa olsun fark etmez diyoruz.
kolay bulunca değerini anlamıyolar bunlar.
inş gelmez :ecrin_bebek: Bu gelir
iyi geceler kızlar...
iyi geceler canım benden başka kimse yok galiba
canım nasıl huzurlu oluyorsan öğle olsunŞenizBalsuratın şu ticker da yazan sözü var ya
"gelmezsen gelme nan bebiş çokta tındı"
Sonuna kadar katılıyorum.
Planladığım tedaviye başlamakatn vazgeçtim.
Çünkü içimden gelmiyor, düşününce içim daralıyor,
çünkü istemiyorum.
Bunu insanlara söyleyince bana garip gözlerle bakıyorlar.
Sanki kendimi kandırıyormuşum gibi.
Vallahi öyle değil.
Umudumu asla kesmiyorum ama içimden gelmiyor denemek.
Rafa kaldırıyorum.
Buralardayım ama, gitmem bir yere.
Aynen devam eskisi gibi.
Çabalayan arkadaşlarıma Rabbimden kolaylıklar diliyorum.
canim yine bi kirmizi yine hayal kirikligi
saglik olsun baska ne diyelim ki
bu arada canim tedavine tam olarak kasimdami basliyorsun sonunda
ben o mesajini kacirmisim demekki
hadi hayirli olsun tedavin
bu sefer basarirsin insallah allahin izni ile:Saruboceq:
hadi gozun aydin canim hersey boyle sorunsuz devam eder insallah
kızlar merhabaaa...
herkese iyi hafta sonları diliyorummm..
aymescim hadi hayırlısı..kasımda başlıyormuşsun tedaviyee..inşallah bu kez meleğin seni bulur..
yine yücel beye mi gideceksin..ben de artık ona gitmeyi düşünüyorum daa..
caspercım hadi gözünüz aydın..kalb atışlarını da duymuşsunuz bebişinin..sana bişey sormak istiyorum..yazdıklarınla ilgili..hani iğnelere başlayınca her sabah zeytinyağında beklemiş 1 incir yemişsin ya..zeytinyağında ne kadar süre bekletiyorsun inciri?bir de kiviyi de transferden önce ananasla mı beraber yemeye başladın ve kiviyi de transferin 5.gününe kadar mı yedin?şimdiden teşekkür..
ayşecim sana da bişey sormak istiyorum..anladığım kadarıyla sen şu anda dondurulmuşlarla denedin ve 29 ekim test günün..beklemedesin yani..ama mesajında cumartesi günü çatlatma iğnesi vurulacağından bahsetmişsin..hiç anlamadım canım..bekleme döneminde neden çatlatma iğnesi vuruluyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?