Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
üzülme asimiracım dediğin gibi zamanını beklemek lazım üzülme lütfenopuyorumnanaktan

canim benim, herseyde bi hayir vardir elbet, sinavimiz zor basariya giden yol dikenli ama odulu yeryuzundeki en tatli meyve...yilmadan devam etmeliyiz canim uzulme moralini bozma(ne kadar mumkun onuda bilmiyorum)zaten tedavide kullanilan ilaclar bi yana bizi asil bu stres mafediyo...
ben 3-4kez asilamalarda menopur kullandim, puregondan filan daha hafif oldugu kesin...
senin bi ayagin belcikada neden burdada bi doktora gorunmuyosun mesela yucel karamanin brukselde muayene hanesi var..
sabir canim ve bol bol dua, insallah bigun allah bizide mukafatlandiracak

Canım inşallah herşey yolunda gider ama kendini bu kadar üzme oluruna bırak rabbim nasip ettiyse bir şekilde olur ama her şeyde bir hayır vardır ve herşeyin bir zamanı vardır.Vakti gelmeden çiçek bile açmaz derler arkadaşım.Ama bu yol çok zor bir yol sabrıda zor ama birgün gelecek sende anne olacaksın inşallah allahın izniyle ama sadece zamanı var demekki bize düşen o günü sabırla beklemek rabbim her şeyin hayırlısını versin.Ama üzme kendini.Allah yardımcın olsun.

üzülme asimiracım dediğin gibi zamanını beklemek lazım üzülme lütfenopuyorumnanaktan

kizlar cok haklisiniz herseyin zamani var
bazen diyorum tamam birakiyim zamaninda gelecekse zaten gelir diye
ama buda bir baska bakis acisi birde diyorum ki tedavi olmak neden ciksin o zaman
herseye bir sebep gerek
zaten bizimki dogaldan imkansiz gibi nerdeyse
esimde cok dusuk bende de pko cikti
yani ne dusuncem ne yapicam bilemiyorum
bence bu merkez iyi degil diyorum esimde dinlemiyor
bu kadar dusuk bir doz ve ilacla anca bu kadar olur
moralim 0 degil artik dipteyim

rapunzel hayirli olsun arkadasim allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin.

asimira bu kadar kendini uzme lutfen stresde bunun etkisi olabilir yuce rabbim ol dedikten sonra olur herseyin zamani vakti var sanirim allah yarimcin olsun.

Arkadaslar ben su anda tup bebek tedavisi icin vitamin kullaniyorum doktor esime, esin regl oldugu zaman bana telefon acin demis, bugun benim de geldi gibi ama pembe pembe yinede doktoru aramamiz gerekir mi bugun yoksa biraz daha cogalmasini mi bekliyim reglinin problem olurmu neden ariyacagiz ignelere mi basliyacagim acaba? cevap yazarsaniz sevinirim

asim aklımdaydı senin tedavinin başlıyacağı ama hemen başladığın aklıma gelmedi..
hakkında hayırlısı olsun canım..
nedir ne değildir diye bir yorumum olamaz henüz tedaviyle ilgili bilgi sahibi değilim..
hem baskılayıcı hem de büyütmek için hormonu neden aynı anda veriyorlar ki..
sağlığına birşey olmasın da sonu hayırla bitsin canım..
Allah yardımcın olsun dileğine kavuşursun inş..

tebrik ederim canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.bu kafaya takmama işini ben anlayamıyorum bir türlü, nasıl yapıyorsunuz?tickerında 3 yıllık evli olduğun yazıyor. ben henüz bir yıl 3 aylık evliyim. ama aklımdan bu düşünceyi çıkaramıyorum. çünkü en yakın arkadaşlarımın hepsi hamile. kimseyi arayamıyorum, çünkü her konuştuumuzda siz ne zaman düşünüyorsunuz diye soruyorlar. tabi kimseye olmadıını söyleyemiyorum.okulda da en yakın arkadaşım hamile ve sürekli bebek muhabbeti. çok kötüyüm.daha düşünmüyoruz diyorum halbuki 5 aydır olmuyor.
yaza kadar olmazsa tedavide kararlıyım çünkü 5 aydır bıktım adet günü beklemekten ve yıkılmaktan. her ay umutlanmıycam diyorum, sonlara doğru yine umutlanıyorum az da olsa.

yagmurum stresle oldugunu pek dusunmuyorum ben yaa herkes stresli tup bebek tedavisinde kac kisinin boyle oluyor

kizlar artik kendime sormaya basladim
transfer olup negatifi gormekmi zor
yoksa boyle sonuna yaklasip transfer olamamak mi
kendime verdigim sozlerden biriside
artik bu tedaviden sonra olumsuz olursam
yarida kalan okulum yarida kalan islerim vardi onlara devam edicektim oyle karar vermistim
ama simdi dusunuyorum eger oyle yaparsam en az bir sene tedavi olamiycam
ne yapicagim arada kaldim bu hepsinden daha zorrrrrr

canim uzun protokol yapan herkes yaptiriyor ya lucrin yada decapetyl ayni tur ilaclar
zamansiz buyumesini ve catlamasini engellemek icin yapiliyor
ayni herkes ayni anda yaptiriyor benimki esitlendi galiba yumurtalar oylece kaldi ne buyuyor nede catliyor doz dusuk geldi yani
sonu benim icin gorunuyor canim esim kabul etmesede bu tedavimde boylelikle yarida kaldi
hani 10 kasim ne diye sormustunuz ya tahmi test gunumdu canim
ama erken aciklamis oldum size

Asi senin dr niye hala uzun protokolde ısrar ediyor anlamadım gitti
bu gibi durumlarda protokol değişikliğine gidilir belki sana uygun olan kısa protokoldür..
inşallah yumoşlar hepimizi şaşırtır ve büyümeye başlarlar..
dr bana uzun protokolle negatifi görürsek kısa protokolle deneriz demişti..
Allah yardımcın olsun canımbenim

canım ALLAH tamamına erdirsin inşallah . sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bak şimdi sen herkesi hamama sürüklüyosun şimdi yeni bir rüzgar esicek burada ama boşver haydi halaya :teytey::teytey:

canim dedigin gibi ilk gittigimde dr kisa deneyelim bu seferde demisti ama sonra korktu ve tekrar uzun yapti bende anlamadim bu doktorlari o kadar az doz yaptiki kaldi benim zavalli yumoslarim boyle insallah canim persembeye sasirtitrlar bizi
incir falan yiyorum belki bi faydasi olur diye
denize dusen yilana sarilir hesabi

anladım canım çok sağol..
dediğim gibi tedavi aşamalarını henüz bilmiyorum..
inciri ye ama fazla da kaçırma canım..
badem kabak çekirdeği falan..
inş perşembe günü daha güzel haberler duyarız..
bir de başka yerde deneyin olmazsa..
yarıda kaldı deme daha..
henüz doktorlarında dediği birşey yok madem..
sonuç kesinleşene kadar iyi olacak diye bak..
hakkınızda hayırlısı canım vakti gelmiştir inş.. Şeniz
yine 10 kasım senin günün olsun inş... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kafayı yiyecem gitmedi gözüken şey gitmiş.. delikafadulden

Son düzenleme:

canım canımm o kadar çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin sorunsuz hamilelik geçiemek nasip etsin canımmm delikafadulden :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım canımm o kadar çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin sorunsuz hamilelik geçiemek nasip etsin canımmm delikafadulden :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım nbr görüşemiyoruz ne zamandır neler yapıyosun bakalım kiloları vermeye devammı bu arada tedavi için neler yaopuyorumnanaktanpıyosun ne zaman baslıyosun öptüm seni

canım nbr görüşemiyoruz ne zamandır neler yapıyosun bakalım kiloları vermeye devammı bu arada tedavi için neler yaopuyorumnanaktanpıyosun ne zaman baslıyosun öptüm seni

canım kilolar durdu gitmek bilmiyor akpunktura başlıcam destek almak için geriye almadım ama vermedimde tedavi şimdilik biraz daha beklicek gibi hamile kalıp işten çıkmam gerekebilir rahim ağzında miyom olduğu için riskli gebelik olma ihtimali yüksek o yüzden benim ödemem gereken arabamın taksiti var onuda eşimin üstüne kalırsa zorlanacak o yüzden bir yıl daha beklicem tüp bebek için ama doğal yoldan gelirse kabulum tabikide tedaviyle çoğul gebelik olma ihtimali yüksek olunca düşündürüyor

sen nasılsın canım hormon düzene girdimi tatlım senin tedavi ne zaman başlıyacak

kızlar site bozuktu dünden beri ne ara açıldı anlamadım allahtan sevcan link attı da girebildim
rapunzelim canım tebrik ederim allahım inşallah busefer sağlıcakla kucağına almayı nasip eder darısı bizlerin başına
asici,m üzülme tatlım daha ortada olan bişey yokki inşallah yumurtaların bizi şaşırtırlar rabbim neylerde güzel eyler bekleyelim bakalım neler olucak
sıradaki hamişler çıkın ortaya bakalım listedeki herkes g,d,yo yavaş yavaş bizim sıramız nezman acaba aymes ,tuliny,canzi,cucu, bal, asii, saboli,,özlem,fadik,sidelya ve daha biçok arkdaşlarımız sırayla hepimiz hamiş kalırız inşallah

yok anam yok bizim sıramıza daha çok var galiba. ahh ŞÜKÜR ALLAHIMA .ama ne diyelim bizim sıramız gelmeyyoooo

Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…