Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rapunzellll cok cok sevındım canım.rabbım tamamına erdırsın ınsallah bu sefer..dıkkat et kendıne canım...
asıcım uzulme canım ya.her seyde mutlaka bır hayır bulunur.ınsallah dogal gelır senın bebısınde..

:teytey: çok sevindim canım allahım tamamına erdirsin saglıklı sıhatlı kavuş yavruna...:teytey::teytey:

tskler kizlar
artik ben sira falan beklemiyorum bebekde beklemiyorum
allahin gucune gitmesin ona degil isyanim ama ben pes ettim artik ne diyen desin kizlar
benide sil fadikcim listeden arada gelir bakarim sizlereeeeeeeeeeeeeeeee

bi de ben gidiyim kafayi dinleyim artik
hayatimi degistirmenin zamani geldi
herkes kendine cok iyi baksin buralarda olucam canlar takipteyim

slm, nabrsiniz bakalim?
benim teste 48 saatten az kaldi heyecan dorukta
bu tedaviye takmiyorum diye basladim ama olmuyo insanin aklindan cikmiyo dusunmuyorum dedikce sadece kendimi kandiriyorum, galiba kendimi simdiden negatife hazirliyorum o kadar alistimki

asim hayırlısı..
içinden nasıl geçiyorsa öyle yap.. Şeniz

ayşecim inş güzel sonuç alırız canım.. Şeniz

rapunzell...ay şimdi gördüm hamiş olduğunu..Allha sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin meleğini...inşallah Allah ın razı olduğu kullardan olur
darısı ilk başta tedavi görenlere..iso can hadi sen de güzel haber ver
tedaviye yeni başlayacaklara...tülincim sen de hayırlısıyla başla da geldin bebiş haberleri
aymescim sende tedavi yoktu sanırım...inşallah senin de güzel haberlerini alırız
kızlar bu isimler aklıma geldi ilk başta, ama Allah kimsenin kollarını boş bırakmasın...hayırlısını versin...sağlıklı, hayırlı, akıllı, dini bütün evlatlarla dolsun kucaklarımız
darısı başımıza opuyorumnanaktan

asimira, hiç canını sıkma hayatım...bak Allah korusun bebişin olur sağlığın bozulur, ya da eşinin....bir diğer kötü durum..Allah bebek verir, ama sağlığı iyi olmaz...bu yüzden bebek stresini kafandan bir at canım... Allah tan hayırlısı...bak yalnız değilsin...bizde de yok, ama ne yapalım...öldüm bittimlerle hayat geçmez ki..hayatı cehenneme çevirmektense, hayattan zevk almaya bak
ben yüzmeye başladım...o kadar iyi geliyor ki...eskiden olsa havuz pistir deyip girmezdim...şimdi umrumda bile dğil...o bir saat bana o kadar iyi geliyor ki...sen de senin seveceğin bir uğraşı bul...terapiymiş diyeceksin
unutma önce sağlık ve ağız tadı...bu iki şey gidince asıl insan insanlığından çıkıyor... opuyorumnanaktan

tulincim yagmurum cok sagolun canim arkadaslarim ve tabii hepinize cok tsk ederim, allah kimsenin kucagini bos birakmasin....

bide olmazsa dunyanin sonu degil ne yapalim bizimde cennette bebislerimiz olur insallah....
dunya oyle bozulduki cocuk sahibi olamamak bi yana olupta cocugu saglikli yetisitrmekte bi sorun oldu artik...
gelecegi iyi olsun diye okullara gonderiyosun ama bu sefer binbir turlu mikrop cikti ortayi kus gribi domuz gribi ve kim bilir daha neler duyacaz, girdigi ortamlardan mikroplarda nasil koruyacaz....
belkide bu devirde anne baba olmak olmamaktan daha zordur...

canım eğer tedaviye başlayacaksanız iğneler için arayın demiştir...
ama zaten iğnelere adetin ilk gnü başlanmıyor...
senin adet iyice sökülsün bence öğle ara...
dr a adetten önce pembe lekenin geldiğinide söylersiniz dr ya onu ilk gün sayar yada tam söküldüğü günü...
allah yardımcınız olsun...

asisicim derizya hep hayırlısı...
diyeceksinki bunun neresi hayırlı ama bu biz bilemeyiz...
hem şuan henüz herşey bitmiş değil...
az daha bekleyelim bakalım...
ben tedaviden çok anlamıyorum ama bana yanlışlıklar var gibi geldi...
bu sefer de olmassa eğer,zaman sonra başka yerde deneyin derim...
allah yardımcınız olsun...

liste için çok erken daha... hem listeden çıkmmak ne demek...
tamam git gez toz istersen buraya hiç uğrama(biz tabiki uğramanı isteriz)ama ne kadar zamn geçerse geçsin isterse seneler geçsin yine geleceksin....
ismin oracıkta dursun...
adet tarihini yazmayız olur biter....

evet canım test gününe çok az kaldı...
allahım inşallah hayırlısıyla pozitif olur (aminnn)

rapummmmmmmmmmmm mujukaaaaaaa canım çok ama çok tebrik ederim bitanemm rabbim ne büyük bak gönderdi meleğini çok şükür inşallahh sağlıcakla alıcaksın kucağınada gözün aydın canım benimmmmmmmmmmm:sm_cool:

asi tatlım ne desem bilmiyorum sen kendin için en doğru olacak şeyi düşünüp sona bırakmışsın herşeyi
böyle olmasına diyeceğim şey güzelim muhakkak bi hayır vardır
ben her zaman şunu söylerim bize şer görünen şeyde hayır hayır görünende ise şer olabilir
bunu ancak rabbim bilir
içtenlikle dua ediyorum inan rabbim diyorum ne olur arkadaşlarımada yaşat taddır kimseyi yandırma
azimli ol tatlım emi
pes yok ne diye Allah isteyiniz defalarca isteyiniz sizi bana sevimli kılan dualarınız
Allah kullarının mutsuz olmasını asla istemez
seni seviyorum bitanem:asigim:

negatifi düşünmek yok
umut et sabret emi ayşeciğim
güzel düşünki yavrunda öyle olsun
inşallah hayırlı haberler alacaksın bitanem:Saruboceq:

hemşom rapuuuu tebriikk ederim canım arkadaşım allah kucağına almayıda nsip etsinn

eyşe sende inşallah güzel sonuçları alırsın ne diyimm

herkess nasıll

bal geçmişten geldim baya bii güldürmüşün topiğii alemsin sen uzun hayırlı ömürler versin allah sana 5 6 tane bebişş versinde görr tını mını canım benimmm

iyi geceler kızlar

asim canım ummadık taş baş yarar derler inşallah senin yumurtalarda seni öyle şaşırtırki 9 ay boyunca hiç sözünden çıkmazlar rabbim inşallah ummadığın anda güldürsün seni canım benim....

ayşecim allah seninde kalbine göre versin canım çok metanetli çok sabırlı karşılayabiliyosun rabbim sabrının karşılığını versin inşallah güzel haberler alıcaz canım yaklaşık bi 36 saat sonra filan buralar halaydan yıkılır inşallah....

Arkadaşlar biliyorsunuz nevrosky arkadaşımız bir süre listelere bakamayacak.
Bu yüzden şimdilik küçük bir liste yapalım dedik…
Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html
Çünkü çok uzun olduğu için,bu listedeki her şeyi yeni listemize yazamayacağım…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLıSTEMıZZZZ(Erkek ınfertilitesi)turkbayragi

Gokkbb---10 Ekim---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
sevvalzeynep---13 Ekim---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
minos---14 Ekim---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
zehra.tugba---16 Ekim---???---???---???
zencefill---23 Ekim---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox
HARZEM---26 Ekim---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
yabangülüm.---28 Ekim---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---???
ozlem82do---28 Ekim---Hareket---Doğal yoldan (2. Aşılama başarısız)---???
papatyaa10---28 Ekim---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---???
ayse57---29 Ekim---Morfoloji(Kendisinde de PKO var)---tüp bebek(dondurulmuş embriyo) tedeavisinde(4 Aşılama ve 4 Tüp Bebek başarısız , 1 Tüp Bebek düşük)---???
Ceylin_naz---30 Ekim---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
fatıma zehra---30 Ekim---morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
asimira---8 Kasım---Sayı ve Morfoloji---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Başarısız,2. deneme yarım kaldı)---Keçi.Boy.Kürü(ara verdiler),pekmezi,bal,fındık,fıstık,üzüm,domates çorbası,arısütü
becun---8 kasım ---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
aşk_meleği---9 Kasım---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
meryem42---10 Kasım---Sayı---Doğal yoldan(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarı
leylmelek---16 Kasım---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
laluz24z---16 Kasım---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---Keçiboynuzu kürü,havuç kürü,zencefil,çörek otu yağı
tuliny---18 Kasım---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
melony---20 kasım---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
aymes---20 Kasım---Sayı ve Hareket---Ocak'ta ameliyat oldu---Doğal yoldan(1.Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçib.kürü,3 ay klomen kullandı
UykucuSirine---22 Kasım---Hareket ve Morfoloji---normal yoldan---(2 Aşılama,1 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek düşük)---Keçiboynuzu kürü
Fadik---23 Kasım---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
canzi3445---25 Kasım ---Sayı---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir erken doğum)---???
sidelya01---30 Kasım---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
yeteeeeer---30 KasımSayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental
nergis55---???---Morfoloji---Aşılama tedavisinde---(1. Aşılama Tedavisi başarısız)---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
surayn ---???azosperm---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla)---(1. tüp bebek karnında öldü)
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

duygu2008---15 ekim
PinkRose---9 Kasım
saboli---???

Son düzenleme:
ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (28-10-2009 - çarşamba)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LİSTE (Erkek İnfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---maviumutolsun---01-10-2009-Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız)---

69.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

70.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

71.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

72. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

--maviumutolsun arkadaşımız hamile :CüvCüv:eşi varikosel ameliyatı olalı 3 ay olmuştuki bebişi süpriz yaptı:hooray:

casper33 arkadaşımız ilk tüp bebek denemesinde (maşallah) pozitifi gördü :hooray: allah a çok şükür artık hamile:CüvCüv::teytey::teytey:rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin amiinn...

senep arkadaşımız uzun zamandır topiğe uğramıyordu ama bugün gelip bize müjdeli haberi verdi:CüvCüv::hooray:arkadaşımız haziran ayında birde düşük yapmış:çok üzgünüm:rabbim bu sefer sağ salim kucağına almayı nasip etsin Aminn

melih arkadaşımız hamile:CüvCüv:ilk tüp bebek denemesinde hamile kalmış(maşallah):hooray:

rapunzell_82 arkadaşımız hamile :CüvCüv: bebii doğal yoldan süpriz yaptı:hooray:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

can_iso---29 ekim---tüp bebek (uzun protokol)transferi oldu sonuç beliyoruz:Saruboceq:
nergis55---???---aşılama tedavisinde:Saruboceq:
ayse57---29 ekim--- tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla)---transfer oldu sonuç bekliyoruz:Saruboceq:
surayn ---???---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla):Saruboceq:
ZAMBAK 3---???---aşılama tedavisinde :Saruboceq:

LİSTEDE İSMİ OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARİHLERİNİZİ VERİRMİSİNİZopuyorumnanaktan

TOPİĞİMİZE YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSİNE HOŞGELDİNİZ DİYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LİSTEMİZE GİRMEK İSTEYENLER VARSA BİLGİLERİNİ
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERİP
BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM DİYE BELİRTMELERİNİ İSTİYORUM...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…