Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yaaaaaa badem bende göremedim çok merak ediyorum seni:gitme:

Benim mendebur suratımı görmeye değmez tatlım kaydirigubbakcemile3

Çok teşekkür ederim,Arkamahalle canım sana da çok teşekkür ederim.Sizlerden gelecek güzel haberler beni çok çok mutlu edecek...:1hug:a.s.

mendeburmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuCADIARZU

canim cok mutluyum senin adina
:lepi::lepi::lepi:
:teytey::teytey::teytey::teytey:

aaaaa o ne demek ya saçmalama hayırlısı olsun.olupta sağlılsız ve hayırsız olup keşke olmasaydı demektense böylesine çok şükür..

canim cok yoruldum
hayatim boyunca hicbirsey dedigim gibi olmadi hep bir eksiklik oldu
anne olmayi cok istedim oda olmadi
ama ben inaniyorum demekki ben cok kotuymusum
tabi ki saglikli istiyorum
ama allahim kimisine istemeden veriyor
bize niye vermiyor
olume raziyim
vallah hamile kaadinlarin arkasindan bakmak olumle bir

umudunukaybetme tatlım bu topik ne mucizeler gördü bir bilsen...ınşallah sana da uğurlu gelicektir..kafandan kötü düşünceleri at..Bak ben geçen ikiz bebeklerimin doğumu ve ölümünü gördüm,doğum günümde mezara gömdüm..Çok zor günler geçirdim..Hala ayaktayım ve meleklerimin kardeşleri için ayakta durmak zorundayım..sen de kendini koyvermemelisin..ne umutsuz arkadaşlar hamile kaldı...

canım bizde istiyoruz anne olmayı o zaman hepimiz kötüyüz.canım bak allah sevdiği kulları denermiş.sabrımızı deniyor yoksa vermeye gücü yetmeyecekmi.kötü düşünme niye benim duam kabul olmuyor diyene kadar o dua kabul olurmuş.sabret burada 15 yıllık isteyenler var.hakkımızda hayırlı olanı rabbim nasip eder bizimkide böyleymiş..

anam maşallahhhhhhhhhhrabbim kalbinin güzelliğini yüzüne yansıtmış.delü bide mendebur surat diyor.

Allah razı olsun canım.Domates yemedim :kedi:kaydirigubbakcemile3

Arkamahalle sağol bitanem..Kızımın yanında sönük kalırım inşallah...Kızım olursa tabi...

insallah canim bizimde mucizelerimizigorur
canim ya senin adina cok uzuldum bu ne aci bir sey ya bu
inan ne diyecegimi bilemedim

insaallah canim ya evet cok uzun senelerdir olmayanlarvar biliyorum ama elimde degil
kotu dusunmek istemiyom sabahlari kalkinca bugun guzel seyler yapacam
bebek dusunmek yok diyom
bir bakiyom aklima gelmis

insallah canim bizimde mucizelerimizigorur
canim ya senin adina cok uzuldum bu ne aci bir sey ya bu
inan ne diyecegimi bilemedim

Canım Allah başka dert vermesin...İnanki insanın bebeklerini kaybetmesi,bebeklerinin mezarına gitmesi hamile kalamamaktan daha zor..Hamile kalmakla da bitmiyor iş..Mücadele gücümüzü hiç bir zaman kaybetmemleliyiz..Çünkü kendi yaşadıklarımızdan daha zor şeyler yaşamış insanlara rastlayınca benim zor olduğunu sandığım şeyler de hiç bir şeymiş diye düşünmeye başlıyoruz..Allah dağına göre kar verirmiş...Burada hepimiz mucizeler sonucu hamile kalan arkadaşlarız..En kısa zamanda sizler de hamile kalacaksınız,buna çok inanıyorum..Ben 16 fsh ile mikro ile de olsa hamile kalabildim..Eşimin de sperm sayısı az..Sizler hayli kalırsınız..

canim cok zor olan birseyde olumdur bende ailemde olumler yasadim
biliyorum seni anlayabiliyorum
canim ya sizdesorun neydi tam olarak ve nasil hamile kaldin
soylersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…