selam kıslar yahu bu üç ay nasıl geçicek varikosel amelıyatı olduk ıkı gun once esi aynı amelıyatı olanlar 20 gun cınsel perhiz dıo ınternette dr bısı demedı bize size dr ne demişti
hayırlı akşamalr kısler
tekrar tebrik ederim canım çok sevindim
halaya gecikmişim yine ama olsun yanlız çekerim bende
:teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
canım gözün aydın koşine kavuşuyomuşsun
Allah hiç ayırmasın inşallah sizi
Allah yardımcın olsun canım
Rabbim gönlüne göre verir inşallah:Saruboceq:
Yeter tatlım ben göremedim ama :çok üzgünüm: Sadece çok tatlı bir bebiş gördüm.Yeğenin sanırım.
Ben albüm yapamıyorum.
Bu da benim,alıntı yapmıyın silebileyim..:kedi:
badem hiç seni böyle hayal etmemiştim ben
Sen ne kadar güzel bi bayanmışsın valla delikafadulden şok oldum
cidden abartısız yazıyorum süpersin tek kelimeyle
güzel gözlerle baktığın için teşekkür ederim canım.onare oldum valla..opuyorumnanaktan :kedi:
Beni nasıl hayal etmiştin bakayım? Süpürgeli cadı olarak mılmaz: Kaydirigubbakcemile3
estağfirullah canım benim ama gerçekten umduğumdan
çok daha fazla güzelsin beynimde çok farklı bişey oluşmuş
çirkin değil sakın yanlış anlama ama daha olgun ve dolgumkaydirigubbakcemile3 hayal ediyodum
böyle çıtı pıtı fıstık gibi bi hatun görünce şaşırdım
olgun ve çirozdum geçen sene.hamilelik ve ilaçlarla çirozdan normale döndüm.kaydirigubbakcemile3bu hamileliğimde sonuna dek devam ederse bir süre için dolgunlaşabilirim.gerçi kilo belli olmuyor bende boyum yüzünden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hayır canım bir fotomu koymuştum buraya,sonra sildim ama :kedi:badem canım ben senı goremedım albummu yaptın
Canım ben burada eski üyelerdenim..Beni herkes AdaEge ya da badem diye biliyor.Geçen sene de hamileydim bu vakitlerde..Ancak rahim ağzı yetmezliği yüzünden kızımı ve oğlumu olmadık zamanda doğurduğum ve yaşayamayacak kadar küçük oldukları için (4,5 aylık doğum ) kaybettim..Bu sene tekrar hamileyim.Sorun eşimde oligoozospermi..Mikroenjeksiyonla hamile kaldım canım...liyadora tebrik ederim cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn sizin sorun neydı nekadardır denıodunuz anlatırmısın özel değilse umutlanıorum okudukça...
Maşallah yeğenineEVET O BENİM YEĞENİM
MİS KOKULUM OYY OYY RABİM İNŞŞ SİZLEREDE BENİM YEĞENİM GİBİ EVLETLAR NASİP EDER
.................................................
BİRAZ İNATÇIDIR AMA
:kedi::1hug:kızlarrrrrrrrrrrrrrr
bunlar ne güzel iltifatlar böle
ay keşke bende burada olsaydım
bademciim hatırladım ada ve egeyi gözlerim dolu dolu okumustum ve çok üzülmüştüm ama onun sen olduğunu bilmiodumm rabbim çok büyük bak yine nasip etmiş çok şükür rabbimm sağlıkla kucağıja almayı nasip etsin cnm bizdede eşimde varikosel vardı 5 ay denedık olmayınca amelıyat oldu ıkı gun once beklemedeyız bakalım
ay bademim ben kaçırdım malesef göremedim bugün net yoktu akşamdan beri hiç giremedim işleri bitirdik yatmadan bi daha bakıyım dedim net gelmiş
pinkim canım rabbim gönlüne göre versin inşallah bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor hepimiz bir yumurta ve bir spermden oluştuk tek olsun sağlıklı olsun 9 ay bırakmasın canım benim rabbim yardımcım olsun yüzünü güldürsün
yeterim kocişine kavuşmuşsun bugün hadi gözün aydın bu akşam buralara uğramassın artık doğal olarak:))) hadi allah uzun ayrılıklar vermesin canım
hepinize iyi geceler şekerler
benden sonra yazan olmaz sanırsam bu nedenle şimdiden herkese
güüünaaayyydıııııınnnnnnnnnnn
öpüldünüz....
hayır canım bir fotomu koymuştum buraya,sonra sildim ama :kedi:
canım ben burada eski üyelerdenim..beni herkes adaege ya da badem diye biliyor.geçen sene de hamileydim bu vakitlerde..ancak rahim ağzı yetmezliği yüzünden kızımı ve oğlumu olmadık zamanda doğurduğum ve yaşayamayacak kadar küçük oldukları için (4,5 aylık doğum ) kaybettim..bu sene tekrar hamileyim.sorun eşimde oligoozospermi..mikroenjeksiyonla hamile kaldım canım...:1hug:
maşallah yeğenineAllah analı babalı büyütsün canım
:kedi::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?