Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kıslar yahu bu üç ay nasıl geçicek varikosel amelıyatı olduk ıkı gun once esi aynı amelıyatı olanlar 20 gun cınsel perhiz dıo ınternette dr bısı demedı bize size dr ne demişti

liyadora tebrik ederim cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn sizin sorun neydı nekadardır denıodunuz anlatırmısın özel değilse umutlanıorum okudukça...

selam kıslar yahu bu üç ay nasıl geçicek varikosel amelıyatı olduk ıkı gun once esi aynı amelıyatı olanlar 20 gun cınsel perhiz dıo ınternette dr bısı demedı bize size dr ne demişti

canım geçmiş olsun 3 ayda geçer bızım sperm daha yenı artış gosterdı 1.5 yıl oldu canım dr bızede bışey dememiştı 3haftaya yakın perhız olmuştu

sağol canım allah ayırmasın bizi kocişlerimizden

Yeter tatlım ben göremedim ama :çok üzgünüm: Sadece çok tatlı bir bebiş gördüm.Yeğenin sanırım.
Ben albüm yapamıyorum.

Bu da benim,alıntı yapmıyın silebileyim..:kedi:

EVET O BENİM YEĞENİM
MİS KOKULUM OYY OYY RABİM İNŞŞ SİZLEREDE BENİM YEĞENİM GİBİ EVLETLAR NASİP EDER
.................................................
BİRAZ İNATÇIDIR AMA

badem hiç seni böyle hayal etmemiştim ben
Sen ne kadar güzel bi bayanmışsın valla delikafadulden şok oldum
cidden abartısız yazıyorum süpersin tek kelimeyle

güzel gözlerle baktığın için teşekkür ederim canım.onare oldum valla..opuyorumnanaktan :kedi:

Beni nasıl hayal etmiştin bakayım? Süpürgeli cadı olarak mı lmaz: Kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrrrrrrr
bunlar ne güzel iltifatlar böle
ay keşke bende burada olsaydım

badem canım ben senı goremedım albummu yaptın
Hayır canım bir fotomu koymuştum buraya,sonra sildim ama :kedi:
liyadora tebrik ederim cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn sizin sorun neydı nekadardır denıodunuz anlatırmısın özel değilse umutlanıorum okudukça...
Canım ben burada eski üyelerdenim..Beni herkes AdaEge ya da badem diye biliyor.Geçen sene de hamileydim bu vakitlerde..Ancak rahim ağzı yetmezliği yüzünden kızımı ve oğlumu olmadık zamanda doğurduğum ve yaşayamayacak kadar küçük oldukları için (4,5 aylık doğum ) kaybettim..Bu sene tekrar hamileyim.Sorun eşimde oligoozospermi..Mikroenjeksiyonla hamile kaldım canım...:1hug:
EVET O BENİM YEĞENİM
MİS KOKULUM OYY OYY RABİM İNŞŞ SİZLEREDE BENİM YEĞENİM GİBİ EVLETLAR NASİP EDER
.................................................
BİRAZ İNATÇIDIR AMA
Maşallah yeğenine Allah analı babalı büyütsün canım

kızlarrrrrrrrrrrrrrr
bunlar ne güzel iltifatlar böle
ay keşke bende burada olsaydım
:kedi::1hug:

bademciim hatırladım ada ve egeyi gözlerim dolu dolu okumustum ve çok üzülmüştüm ama onun sen olduğunu bilmiodumm rabbim çok büyük bak yine nasip etmiş çok şükür rabbimm sağlıkla kucağıja almayı nasip etsin cnm bizdede eşimde varikosel vardı 5 ay denedık olmayınca amelıyat oldu ıkı gun once beklemedeyız bakalım

Teşekkür ederim canım,Allah tüm arkadaşlarıma nasib etsin inşallah.:Saruboceqpuyorumnanaktan

ay bademim ben kaçırdım malesef göremedim bugün net yoktu akşamdan beri hiç giremedim işleri bitirdik yatmadan bi daha bakıyım dedim net gelmiş

PıNKıM canım rabbim gönlüne göre versin inşallah bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor hepimiz bir yumurta ve bir spermden oluştuk tek olsun sağlıklı olsun 9 ay bırakmasın canım benim rabbim yardımcım olsun yüzünü güldürsün
YETERıM kocişine kavuşmuşsun bugün hadi gözün aydın bu akşam buralara uğramassın artık doğal olarak:))) hadi allah uzun ayrılıklar vermesin canım
hepinize iyi geceler şekerler
benden sonra yazan olmaz sanırsam bu nedenle şimdiden herkese

GÜÜÜNAAAYYYDIIIIIINNNNNNNNNNN
ÖPÜLDÜNÜZ....

amin balım hiç birimize uzun ayrık yaşatmasın rabim

amin canım amin
sanada sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin inşşş rabim

kızlar bu gün doğum günüm 34 oldum
biraz buruğum yeni yaşıma bebişsiz giriyorum diye
ama rabim sağlık versin huzur versin
inşşşşşşş o sıpada gelecek

herkese gunaydın ıyı pazarlar opuyorumnanaktan
yeter canım tekrar dogum gunun kutlu olsun:1hug:

kızlar felaket bır baş agrısı var şuan bende ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…