Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bayanlar ibrahim saraçoğlunun sitesine göz atın derim keçiboynuzu incir kürü erkeklerin bir bitkiydi ama unuttum onu alınca spermi çoğalıyordu okumuştum brokoli evet hatırladım bide keçiboynuzu kürü

merhaba arkadaslar bende uzun suredir girmiyorum buraya,esimde azospermi 8 aydir biliyoruz.
su haziladiginiz listeye baktim da varolan umitlerimde kirildi biraz,esi azospermi olanlardan hic bebegi olan olmamis,cidden kimse yokmu?

slm kızlar, herkese iyi bayramlaropuyorumnanaktan

arkadaslar canzi3445 adli arkadas hamileymis,onun problemi neydi acaba?

merhaba arkadaslar bende uzun suredir girmiyorum buraya,esimde azospermi 8 aydir biliyoruz.
su haziladiginiz listeye baktim da varolan umitlerimde kirildi biraz,esi azospermi olanlardan hic bebegi olan olmamis,cidden kimse yokmu?

ben varım canım benimde eşim azosperm allaha şükür 7 aylık hamileyim üçüncü denememizde tuttu allaha şükür

bide ealsnas arkadaş var yakın zamanlarda anne olan onunda eşi azosperm adaha esikelrden varsada ben tanışmadım tugba24 diye bi arkadaş gülen var çook yani umutsuzluğa kapılma canım üzülme yani ihtimal azda olsa bizimde şansımız var canım rabbim istedikkten sonra olmıycak bişey yok yani

evet azospermli arkadaslar var suanda hamile yada bebegine kucaklamis olanlar
moral bozmak yok allah herkese nasip etsin

Canzi canım,çok tebrikler.Allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasib etsin inşallah :Saruboceq:

herkese iyi bayramlar..inşallah seneye bayramda kucaklarımız dolu olur..ya kafama takılan bişey var;arkadaşlar fsh hormonu psikolojik durumdan etkilenirmi?ben kendimde ani yükselme ve düşme olduğunda dr.genç bayanlarda stres etkilidir dedi.ama erkekte fsh hormonu iniş ve çıkışıyla ilgili bi bilgisi olan varsa yardım etsin..eşinde fsh problemi olan varmı?eşimin 1 yıl önce bakılmıştı 32 çıkmıştı..salı günü tekrar bakılacak..ona göre tedavi olacak galiba.

Fadikçim hamile olanları da tedavi listesinde yazıyorsun..Adımı tedavi listesinde görüyorum hala kaydirigubbakcemile3

benim de esim azosperm
bende inanmiyorum benim cocugum olacagini
ben tek basimiza olecegim
arkamdan fatiha okuyan bile olmayacak.
ben artik toplum icine cikmiyorum
cunku artik utaniyorum
imali imali bakmalar laf soylemeler
birde kadinlarda durmak bilmeyen dogurma aski
ya herkes ya daha bebekleri yurumeden digerine hamile kaliyorlar

hekese günaydın...hepimiz zaman zaman bi moral dolu oluyoruz,bi umutsuz..gün içinde 40 hale giriyorum,,,rol yapmak zor,nasıl istiyorsak öyle davranmalıyız..bende dün hamile iki arkadaşımla konuştum,yanlız hissettim kendimi,çaresiz....napalım....

:) Haline şükür etmelisin bence .. Yazdıklarınıı tekrar oku istersen :1rolleyes: herşeyde bir hayır vardırr.Rabbim herşeyin en iyisini bilirr..:) hersey bebek degıldırr bu hayatta.Bırakın artık milletin arkanızda cocugu olmuyor laflarını..dUA EDıN GERıSıNı RABBıM bilir.. çocuk nedir ki yaaa :1ninca: siz daha hayatın acı yüzlerini görmediniz sanırım..binlerce halimize şükür etsek azdırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…