Merhaba kızlar canzicim tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
bademcim ne güzel hayırlısı olsun tekrardan iki minik bebiş geliyormuş rabbim sağlıklıca kucağına aldırsın inşallah
kızlar buakşam yola çıkıyorum annemlere gidiyhorum şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun birdahaki bayramlarda hepimizin kucakları dolu dolu olsun inşallah rabbim nasip etsin herkese
buarada ben bugün kırmızı kartı gördüm fadikcim yeni tarihim 26 kasım eklersin canım hepinize sevgiler öptüm iyi taTİLERler
slm kızlar, nasılsınız? şimdiden bayramınızı kutlayayım dedim, yarın kayınvalidemlerde olurum bütün gün, giremem oyüzden, şimdiden herkese iyi bayramlar...
canım tüm dualarımız seninle allah yardımcın olsun canım hayırlı haberler alasın
iyi günler ewet canım çok acıdı.yeni doktorumuzda aşılama yapın tutar diyo ama ben korkuyorum(ilk tecrübemden sonra).doktorumun ismini vermesem olmazmı zatn o kadar ünlü biri de değil.eşimin sperm saysı bir milyon(bunu duyduğum gün dünyam başıma yıkldı ama neyse)eşimde varikosel var ve ameliyat olması şart(ayrıca keçi bonuzu kürünü de uyguluyorum).benimde şimdilik bildiğim bi yer yok arkadaşlara sordum geçen eşim şu anda cerrahpaşaya gdiyor.opuyorumnanaktan
vallahi ya sizin doktor ıyı yada benimki ıyı bilmem benim eşimin sper sayısı 10 milyon aşılamayla tutmaz zoorrr diyyyyyoooorrrrrr sizinki nasıl olur diyorrr sasırdımmm hayırlısı olsun cnm hepimiz içinopuyorumnanaktan
lıyadora canım bebişlerın ıkızmış çok sevındım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın
iyi geceler herkese canzi hayırlı olsun bebişin rabbim tamamına erdirsin inşallah
badem yine ikizlere hamileymişsin rabbim tamamına erdirsin sonuna kadar sorunsuz bir hamilelikten sonra kucagına alırsın inşallah çok sevindim
herkese şimdiden hayırlı bayramlar
tebrikler canım:1hug:rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsim...arkadaşlar benim adet tarihim 25 kasımdı ama önce adet oluyordum 22 si gibi gelmesi lazımdı şimdi işten eve geldim test yaptım ve pozitif çıktı hamileyim ama yarın kan testi yaptırcam kesin olması için şoktayım ağladımm mahfoldum
tebrikler canım...çok sevindim...Evet 2 kese var canım..
mrhba arkadaşlar hepinize günaydın.beni delistenize ekleyin inşallah bizde önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağız.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.ayrıca benim son adet tarihim19kasımdı.bidebir başarısız aşılamam oldu
can-iso teşekkür ederim cevabın için..aklımda incir kürü vardı benimde.senin aşılamaylamı olmuştu?eşine müdahale yapıldımı?değerleri nasıldı?kusura bakma soru yağmuru gibi oldu:) benim beklenen adet tarihim 3 aralık 2009-sorun hareket ve morfoloji- kullanıyor..
hoşgeldiniz arkadaşlar a.s.15.11.2009 sperm sayısı 10mılyon klomen kullanıyorum 2. aşılamamı olusam bu ayopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benim çok tesekkür ederim doktora gıttım yarın aşılama yapılacaktı ama bayram oldugu ıcın olmadı artık bır dahakı aya kaldııı eeeeeeeeeeeee senin bebiş napıyyyooooo rahatmıymış soruyormusunnn melegeimizzzzeeee:CüvCüv:
kızlar hayırlı bayramlar..benden baska kımsede yok zaten....
canzı hamılelıgın kesınlesmıs.rabbım kucagına aldıgın gunlerıde gostersın ınsallah canım..
darısı hepımızın basına..
benımde esım amelıyat olalı altı ay doldu.fakat ben dun kırmızıları gordum malesef..hayırlısı olsun ne dıyeyım artık..ınsallah hepımız bırgun anne olacagız.ılk once ınanmalıyız buna..
tebrikler canım:1hug:rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?