Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

güle güle canım sanada iyi tatiller hayırlı bayramlar
annenle bol bol hasret gider:teselli:

KIZLAR HEPİNİZİN BAYRAMINI ŞİMDİDEN KUTLUYORUM..
SEVDİKLERİNİZ VE BEBELERİNİZLE NİCE SAĞLIKLI BAYRAMLAR GEÇİRİRSİNİZ İNŞ..
ALLAH'a EMANET OLUN..
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM..
SENEYE BAYRAMLARDA YALNIZ KALMAYALIM İNŞALLLAAAAHHHHHH....

canım tüm dualarımız seninle allah yardımcın olsun canım hayırlı haberler alasın

canım benim çok tesekkür ederim doktora gıttım yarın aşılama yapılacaktı ama bayram oldugu ıcın olmadı artık bır dahakı aya kaldııı eeeeeeeeeeeee senin bebiş napıyyyooooo rahatmıymış soruyormusunnn melegeimizzzzeeee :CüvCüv:

vallahi ya sizin doktor ıyı yada benimki ıyı bilmem benim eşimin sper sayısı 10 milyon aşılamayla tutmaz zoorrr diyyyyyoooorrrrrr sizinki nasıl olur diyorrr sasırdımmm hayırlısı olsun cnm hepimiz içinopuyorumnanaktan

slm kızlar
hepınızın şimdıdenbayramını kutluyorum
inşşşşşşşş seneye bebişlerımızle beraber kutlarız

lıyadora canım bebişlerın ıkızmış çok sevındım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın

slm kizlar nasilsiniz?
simdiden kurban bayraminizi kutlayayim dedim, zaten dogru durust girmiyorum nete bayramda hic giremem....

benim teste az kaldi ama o kadar rahat ve huzur doluyumki anlatamam, bu kadar tedavide herhalde ilk defa bu kadar iyi hissediyorum kendimi, nedense hep içimden bi ses bu kez tuttu diyo ve mutlu oluyorum insallah oyledir....
belirtilere takilmak istemiyorum ama karnimda ve kasiklarimda hafif hafif belirginlesen damarlari bile gormek beni cok mutlu ediyo, insallah bebislerim bu sefer tutmustur, insallah icimdeki his yanilmiyordur....

bizde önce bişey bilmediğimiz için inandık ama sonra herşeyi öğrenince tabi geç oldu ama bende şimdi şaşırıyorum o kadar spermle nasıl aşılama oluyor.zaten bu olaydan da belli oladu o doktorun hiç bişey bilmemesi.ALLAH'IM kimseyi öyle merhaöetsiz doktorların eline bırakmasın başka bişey demiyorum ayrıca bu aşılama bize çok pahalıya patladı ve bi kuruş bile eksitmedi doktor hanım.

kızlar hepinizin bayaramını kutluyorum.bayram boyunca nete giremeyebilrim malum kurban bayramı et falan misafir tabi bizde biraz gezicez.çoktandır dışarı çıkmadım akrabalarımı görürüm belki biraz sıkıntım geçer

iyi geceler herkese canzi hayırlı olsun bebişin rabbim tamamına erdirsin inşallah
badem yine ikizlere hamileymişsin rabbim tamamına erdirsin sonuna kadar sorunsuz bir hamilelikten sonra kucagına alırsın inşallah çok sevindim
herkese şimdiden hayırlı bayramlar

lıyadora canım bebişlerın ıkızmış çok sevındım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın

Çok sağolun arkadaşlar opuyorumnanaktan

Herkese tekrar iyi bayramlar diliyorum :1hug:

kızlar hayırlı bayramlar..benden baska kımsede yok zaten....
canzı hamılelıgın kesınlesmıs.rabbım kucagına aldıgın gunlerıde gostersın ınsallah canım..
darısı hepımızın basına..
benımde esım amelıyat olalı altı ay doldu.fakat ben dun kırmızıları gordum malesef..hayırlısı olsun ne dıyeyım artık..ınsallah hepımız bırgun anne olacagız.ılk once ınanmalıyız buna..

herkese hayırlı bayramlar canlara.s.

hepinizi kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

tebrikler canım:1hug:rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsim...

Evet 2 kese var canım..
tebrikler canım...çok sevindim...

15.11.2009 sperm sayısı 10mılyon klomen kullanıyorum 2. aşılamamı olusam bu ayopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldiniz arkadaşlar a.s.
tamam sizleride ekliyorum...
tez zaman da bebişlerinize kavuşursunuz inşallah...

Arkadaşlar biliyorsunuz nevrosky arkadaşımız bir süre listelere bakamayacak.
Bu yüzden şimdilik küçük bir liste yapalım dedik…
Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html
Çünkü çok uzun olduğu için,bu listedeki her şeyi yeni listemize yazamayacağım…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLıSTEMıZZZZ(Erkek ınfertilitesi)turkbayragi

UykucuSirine---22 Kasım---Hareket ve Morfoloji---normal yoldan---(2 Aşılama,1 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek düşük)---Keçiboynuzu kürü
yeteeeeer---28 KasımSayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
Ceylin_naz---28 Kasım---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
fatıma zehra---28 Kasım---morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
sidelya01---30 Kasım---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
ayse57---1 Aralık---Morfoloji(Kendisinde de PKO var)---dondurulmuşlarla tüp bebek tedeavisin de(4 Aşılama ve 5 Tüp Bebek başarısız , 1 Tüp Bebek düşük)---???
bafo---01aralık---morfoloji ve hareket---???
nazz81---3 Aralık---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
gulem---3 Aralık---Hareket ve morfoloji---proxeed plus,keçiboynuzu tozu,ısırgan tohumu,bal,polen,arı sütü
yabangülüm.---04 Aralık---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---???
samsak---4 Aralık---azo sperm---doğal yoldan---(1. tüp bebek denemsi yarım kaldı, tese ameliyatında sperm bulunamadı)
meryem42---5 Aralık---Sayı---Doğal yoldan(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarı
ARKAMAHALLE---5 Aralık---sayı---doğal yoldan
leylmelek---10 Aralık---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
minos---13 Aralık---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
tuliny---13 Aralık---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
serenalar---15 Aralık---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
ftsedp---15-Aralık---(bir aşılama başarısız)
zencefill---16 Aralık---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)
melony---17 Aralık---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
esra1989---19 Aralık---???---(1. aşılama başarısız)
aymes---20 Aralık---Sayı ve Hareket---Ocak'ta ameliyat oldu---Doğal yoldan(1.Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçib.kürü,3 ay klomen kullandı
Fadik---22 Aralık---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
Mrs.Gizmo---23 Aralık---Morfoloji---Doğal Yoldan(Yaza kadar mikroenjeksiyon düşünüyor)(1 başarısız aşılama)-Vitamin Takviyesi
eftalya_35 ---23 Aralık---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
aşk_meleği---26 Aralık---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü

butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental,proxeed plus
nergis55---???---Morfoloji---doğal yoldan---(1. Aşılama Tedavisi başarısız)---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
surayn ---???azosperm---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla)---(1. tüp bebek karnında öldü)
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
papatyaa10---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---???
Gokkbb--- ???---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
sevvalzeynep---???---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
zehra.tugba---???---???---???---???
HARZEM---???---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
lalin80---???---sayı,hareket,morfoloji---tüp bebek tedavisinde---
becun---??? ---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
gulce8484---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1.aşılama başarısız)
laluz24z---???---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---Keçiboynuzu kürü,havuç kürü,zencefil,çörek otu yağı
ozlem82do---???---Hareket---Doğal yoldan---(2. Aşılama, 1. tüp bebek başarısız)
arzu0000--- ???--- morfoloji--- doğal yoldan--- keçiboynuzu kürü---

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---???
saboli---???

Son düzenleme:
ÖNEMLı OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (27-11-2009 - cuma)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LıSTE (Erkek ınfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---maviumutolsun---01-10-2009-Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız)---

69.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

70.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

71.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

72. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

73.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

74.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)

75.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

rapunzell_82 arkadaşımız hamile :CüvCüv: bebişi doğal yoldan süpriz yaptı:hooray:

can_iso arkadaşımız ilk tüp bebek denemesiyle hamile:CüvCüv: :teytey:

liyadora(AdaEge) arkadaşımız tüp bebek tedavisiyle hamile:CüvCüv:allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin...

canzi3445 arkadaşımız doğal yoldan maşallah mücizesine kavuştu:teytey:
mucize diyorum çünkü değerler gerçekten iyi değildi ve tüp bebek hazırlığı yapıyorlardı...
rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin(aminn)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

surayn ---???---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla):Saruboceq:
ayşe57---1 Aralık---dondurulmuşlarla tüp bebek tedavisinde :Saruboceq:
lalin80---tüp bebek tedavsi :Saruboceq:

LıSTEDE ıSMı OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARıHLERıNıZı VERıRMıSıNıZopuyorumnanaktan

TOPıĞıMıZE YENı GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSıNE HOŞGELDıNıZ DıYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LıSTEMıZE GıRMEK ıSTEYENLER VARSA BıLGıLERıNı
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERıP
BENDE LıSTEYE GıRMEK ıSTıYORUM DıYE BELıRTMELERıNı ıSTıYORUM...

Son düzenleme:
canlarım hepinize iyi bayramlar kurban falan derken şimdi yeni girdim nete ziyarete gidicez birazdan eşimin ailsinde ziyaret önemlidir ben kendimi yormadan gezicem artık eskiden gittiğim yerdede oturmaz işin ucundan turtardım şimdi oturcam valla hepinizi çok çok öpüyorum ara ara girmeye çalışıcam bir dahaki bayramda kucaklarımız dolu olsun hepmizin bebişlerimizle

canım hayırlısı olsun her işte bir hayır vardır tatlım benimki şuanlık bir sıkıntı yok bakalım 9 aralıkta randevumuz var meleğim o zaman kesenin içinde görünsün birde kalbi atıyo olsun o zaman çok rahatlıcam allahım tez zamanda bu duyguyu sizede yaşatsın inşallah

canım çok teşekkür ederim allahım mucizelerle dolu o yüzden elbet sizinkilerde bir gün gelecek kapınızı çalacak merak etme canım sabırlı ol yeter tez zamanda kucaklarınız dolsun inşallah

tebrikler canım:1hug:rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsim...

çok teşekkürler canım allah razı olsun allahım tez zamanda sizlerede göstersin inşallah canım

hayırlı akşamlar.........kurban bayramınız mübarek olsun rabbim huzurlu mutlu bir bayram geçirmenizi nasip etsin inşallahhh.............bidahaki bayrama ya göbüşünüzdeki bebeklerle yada kucağınzdaki bebeklerle girmeyi nasip eder mevlam bu bayram ettiğimiz duaları kabul eder gönlümüzdeki muradı verir inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…