Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlarben simdi mail atacagiimiz bu mesajlari butun kadinlara ulastirmaya calisavagim
sizlerde bir yandan dagitin
herkes duysun ve bir seyler yapsin

merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamz
Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

KIZLAR BAKIN ıCLAL AYDININ MAıL ADERSıNı BULDUM

iaydin@gazetevatan.com

nasılsın canım

tşk ederim canım sen nasılsınkaydirigubbakcemile5

canim ya kimse bizi dusunmuyor
butun emeklerimiz birikimimiz bosa gitti

dur bakalım öle hemen yılmak yok ama bir kapıı kapatırsa bir kapıyı açar rabbim

canim insallah senin tekrar tup bebek yapmaya ihtiyacin olmaz

ama yinede bizi tek birakma bu savasta
sin b

inşallah birdaha gerek kalmaz sanada rabbim tez zamanda doğal yoldan verisın bebişini

herkese hayırlı günler canlara.s.

fadikçim nasılsın zemuszemus

kızlar ya aşılama yaptıktan 3 gün sonra kaşıntı oldu vajinamda 5 gün devam etti sonra doktorumuz bize bir krem verdi kullandım kaşıntı gecti bide adet oldum iy oldum sonrada ilişki sırasında oluyo cok ağrım oluyo normaldede oluyo ilişkiden sonra bi kac gün ağrıyo kuruluk oluyo ya daha önce yaşamadım bunları ne olabilir koku akıntı yok doktora gitcem haftaya siz ne diosunuz aklım karıştı ilkez bunları yaşıyom normalde hergün iç çamaşırı değiştiriom dikkat ediyom:utangac:

kızlar ya aşılama yaptıktan 3 gün sonra kaşıntı oldu vajinamda 5 gün devam etti sonra doktorumuz bize bir krem verdi kullandım kaşıntı gecti bide adet oldum iy oldum sonrada ilişki sırasında oluyo cok ağrım oluyo normaldede oluyo ilişkiden sonra bi kac gün ağrıyo kuruluk oluyo ya daha önce yaşamadım bunları ne olabilir koku akıntı yok doktora gitcem haftaya siz ne diosunuz aklım karıştı ilkez bunları yaşıyom normalde hergün iç çamaşırı değiştiriom dikkat ediyom:utangac:

canım geçmiş olsun BEN BÖLE BİR ŞEY YAŞAMADIM YANİ BİR ŞEY DİYEMEYECEĞİM
AMA DR SOR BENCE

canım ya kaşıntı bendede olmuştu mantar yanii ilişki sırasındada ağrı yapıyordu ama ben antibiyotik kullandığım zaman oluyor bende bu kaşıntı ve ağrı ama seninki neden bilemem mantarmı onuda bilemem sen doktoro danış bence

kıss minos çık pişşttt görüyorum seniii gelsene yukarı neler yaptın

Son düzenleme:
herkese ıyı aksamlar hamılelık belırtılerını okurken bırısı yazmıs yumurta catladıgı gunden 14 gun sonra muhakkak adet olunuluyormus butun kadınlarda boyleymıs bu dogrumu cunku bende oyle degıl doktorumda daha once boyle bırsey demedı bende 18 gun adet baslıyor kafam karıstı suanda beklıyorum adetın gelmesını gelmedı 16 gun bugun sempatiksalakcinni

herkese ıyı aksamlar hamılelık belırtılerını okurken bırısı yazmıs yumurta catladıgı gunden 14 gun sonra muhakkak adet olunuluyormus butun kadınlarda boyleymıs bu dogrumu cunku bende oyle degıl doktorumda daha once boyle bırsey demedı bende 18 gun adet baslıyor kafam karıstı suanda beklıyorum adetın gelmesını gelmedı 16 gun bugun sempatiksalakcinni
evet genelde yumoş çatladıktan 14 gün sonra adet olunur...
ama belki bu tarih değişen kişilerde vardır....

fadikçim nasılsın zemuszemus
sağol canımopuyorumnanaktan
iyi diyelim iyi olalım...
yuvarlanıp gidiyoruz işte....

canım bend ebilmiyorum....

Arkadaşlar biliyorsunuz nevrosky arkadaşımız bir süre listelere bakamayacak.
Bu yüzden şimdilik küçük bir liste yapalım dedik…
Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html
Çünkü çok uzun olduğu için,bu listedeki her şeyi yeni listemize yazamayacağım…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLİSTEMİZZZZ(Erkek İnfertilitesi)turkbayragi

nazz81---01 Şubat---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
HARZEM---06 Şubat---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
beyzanur55---10 Şubat---hareket (eşi 2007 de varikasel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(1. aşılama başarısız)---evicap , keçi boynuzu
zencefill---10 Şubat---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)
aysen_34---13 Şubat---hareket---doğal yoldan---keçi b. kürü,pekmezi,havuç suyu,arı sütü
eftalya_35 ---15 Şubat---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
gulem---21 şubat---Hareket ve morfoloji---proxeed plus,keçiboynuzu tozu,ısırgan tohumu,bal,polen,arı sütü
becun---22 Şubat ---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
candycruuz---24 Şubat---???---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)---keçi boynuzu kürü,klomen
adepeli---=29 Şubat---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçib.k.,klomen, evicap,L-arginine,fındık, fıstık ballı süt ,patlamış mısır,ceviz,kuru siyah üzüm ara sıra kabak çekirdeği
Ceylin_naz---28 Şubat---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
Enikazya---28 şubat---???---özel bir karışım,çakşır ve darıfülfül bitkiside karısımı
tuliny---1 mart---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
aa1---2 mart---hareket ve morfoloji---doğal yoldan---(3 aşılama ve 2 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu kürü,klomen,arginmax,l carnitin
yabangülüm.---06 mart---Morfoloji---Doğal yoldan---???
nimes---06 mart---sayı v emorfoloji(7 ekim 2009 da eşi ameliyat oldu)---doğal yoldan---
ayse57---10 mart---Morfoloji,varikosel (Kendisinde de PKO var)---doğal yoldan---(4 Aşılama ve 7 Tüp Bebek başarısız , 2 Tüp Bebek düşük)---???
melony---10 mart---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
minos---16 mart---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
UykucuSirine---17 mart---Hareket ve Morfoloji---normal yoldan---(2 Aşılama,1 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek karnında öldü)
yeteeeeer---21 martSayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
fatıma zehra---22 mart---morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
aşk_meleği---23 mart---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
sidelya01---25 mart---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
serenalar---25 mart---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
Fadik---27 mart---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini

butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental,proxeed plus
nergis55---???---Morfoloji---3. aşılama tedavisinde---(2. Aşılama Tedavisi başarısız)---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
papatyaa10---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---???
Gokkbb--- ???---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
sevvalzeynep---???---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
zehra.tugba---???---???---???---???
lalin80---???---sayı,hareket,morfoloji---tüp bebek tedavisinde---
gulce8484---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1.aşılama başarısız)
arzu0000--- ???--- morfoloji--- doğal yoldan--- keçiboynuzu kürü---
cankiz84---???---???---tüp bebek tedavisinde---???
maviumutolsun---???---Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız,doğal yoldan 1 düşük)
mavioje---???---varikosel,eşi 2008 aralıkta ameliyat oldu---doğal yoldan---(3 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu arı poleni,fındık,fıstık
leylmelek---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
ftsedp---???---(bir aşılama başarısız)
samsak---???---azo sperm---doğal yoldan---(1. tüp bebek denemsi yarım kaldı, tese ameliyatında sperm bulunamadı)
dilserserin---???----hareket---doğal yoldan---(3 başarısız aşılama)
Mrs.Gizmo???---Morfoloji---(1 aşılama başarısız,1 tüp bebek denemesi dış gebelik)---Vitamin Takviyesi
enepInAr---???---sayı---doğal yoldan---???
ecemnurr---???---sayı ve hareket,---doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü, E vitamini, çakşır otu, arı poleni, bal
esra1989---???---???---(1. aşılama başarısız)---keçiboynuzu k.
kelebek_1974---???---hareket ve morfoloji (kasım 2009 da eşi ameliyat olmuş)---???
ozlem82do---???---Hareket---Tüp bebek tedavisinde---(2. Aşılama, 1. tüp bebek başarısız)
ASOS--???---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçiboynuzu kürü,pycnogenol(solgar),zencefil-havlıcan-zerdeçal-darülfülfül-tarçın-karanfil karışımı çayı,ace plus,selenyum ,koç yumurtası,çinko
almira85---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---keçiboynuzu-havuç kürü-çinko bulunan sebzeler-klomen-antibiyotik (azitro 3 tane)
nerminn.---???---???---klomen l arginine ,evicap,bitkisel kürler,keçiboynuzu kürü,keçiboynuzu pekmezi
ARKAMAHALLE---???---sayı---tüp bebek tedavisinde (uzun protokol)
umudunukaybetme---???---azosperm---???
aymes---???---Sayı ve Hareket---Ocak'ta ameliyat oldu---Tüp bebek tedavisinde(1.Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçib.kürü,3 ay klomen kullandı

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız
przyjacieletc0.gif

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---???
saboli---???

ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (01-03-2010 Pazartesi)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LİSTE (Erkek İnfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

69.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

70.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

71. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

72.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

73.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)

74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)

75.hamişşimiz---surayn ---08-Aralık-2009---tüp bebek tedavisiyle(dondurulmuş)---azo sperm---(1. tüp bebek karnında öldü)

76. hamişşimiz---laluz24z---19-Aralık-2009---doğal yoldan(ilaçsız yumurta takibiyle)---Morfoloji---(Doğal yoldan bir düşük)

77. hamişşimiz---cornelia35---05-Ocak-2009---tüp bebek tedavisi---Morfoloji

78. hamişşimiz---meryem42---04-şubat-2010---tüp bebek tedavisi---sayı---(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarısız)

79. hamişşimiz---bafo---25-şubat-2010---tüp bebek tedavisi---morfoloji ve hareket

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

cornelia35 arkadaşımız 1. tüp bebek tedavisiyle hamiş:teytey:

meryem42 arkadaşımız tüp bebek tedavisinde pozitif sonuç aldı:teytey:

bafo arkadaşımız -tüp bebek tedavisiyle hamile:teytey:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

ARKAMAHALLE---tüp bebek tedavisinde (uzun protokol):Saruboceq:
enepInAr---aşılama tedavisinde:Saruboceq:
ozlem82do---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
aymes---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
..ELCHIN..---tüp bebek tedavisinde (uzun protokol):Saruboceq:

LİSTEDE İSMİ OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARİHLERİNİZİ VERİRMİSİNİZopuyorumnanaktan

TOPİĞİMİZE YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSİNE HOŞGELDİNİZ DİYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LİSTEMİZE GİRMEK İSTEYENLER VARSA BİLGİLERİNİ
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERİP
BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM DİYE BELİRTMELERİNİ İSTİYORUM...

arkadaşlar tedaviye başlamış başka arkadaşlar varmıydı?
tedaviye başlayacak baya arkadaş vardı ama şuan kim başladı şaşırdım...
unuttuğum varsa mesaj yazsın....

birde adet tarihlerinizi verirmisiniza.s.

herkese gÜnaydın lar
yenı hafta yenılıklerı gÜzelılerıyle gelsın
ııınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

kızlar peki adetime 14 günvar şimdi gitmem doğru olurmu adet zamanı gideyim diom sonuçta allahın işi korunmuyom ilaç verse kullanamam alttan muayene edrmiCADIARZUkızlar kadın olmak cok zor...................................................

Back
X