- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
canım tahlileri vardim perşebe günde sulu ultarson yapılacak sonucuna göre kara veecek dr ama büyük ihtimalle marttaki adetinde başlarız dedi dr
hayırlısı bakalım
canim hakkinda hayirlisi
insallah iyi habaer alirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tahlileri vardim perşebe günde sulu ultarson yapılacak sonucuna göre kara veecek dr ama büyük ihtimalle marttaki adetinde başlarız dedi dr
hayırlısı bakalım
nasılsın canım
canim ya kimse bizi dusunmuyor
butun emeklerimiz birikimimiz bosa gitti
sin bcanim insallah senin tekrar tup bebek yapmaya ihtiyacin olmaz
ama yinede bizi tek birakma bu savasta
herkese hayırlı günler canlara.s.
kizlarben simdicikiyorum
esim yarin test yapacak dua edin bizim icin
kızlar ya aşılama yaptıktan 3 gün sonra kaşıntı oldu vajinamda 5 gün devam etti sonra doktorumuz bize bir krem verdi kullandım kaşıntı gecti bide adet oldum iy oldum sonrada ilişki sırasında oluyo cok ağrım oluyo normaldede oluyo ilişkiden sonra bi kac gün ağrıyo kuruluk oluyo ya daha önce yaşamadım bunları ne olabilir koku akıntı yok doktora gitcem haftaya siz ne diosunuz aklım karıştı ilkez bunları yaşıyom normalde hergün iç çamaşırı değiştiriom dikkat ediyom![]()
kızlar ya aşılama yaptıktan 3 gün sonra kaşıntı oldu vajinamda 5 gün devam etti sonra doktorumuz bize bir krem verdi kullandım kaşıntı gecti bide adet oldum iy oldum sonrada ilişki sırasında oluyo cok ağrım oluyo normaldede oluyo ilişkiden sonra bi kac gün ağrıyo kuruluk oluyo ya daha önce yaşamadım bunları ne olabilir koku akıntı yok doktora gitcem haftaya siz ne diosunuz aklım karıştı ilkez bunları yaşıyom normalde hergün iç çamaşırı değiştiriom dikkat ediyom![]()
evet genelde yumoş çatladıktan 14 gün sonra adet olunur...herkese ıyı aksamlar hamılelık belırtılerını okurken bırısı yazmıs yumurta catladıgı gunden 14 gun sonra muhakkak adet olunuluyormus butun kadınlarda boyleymıs bu dogrumu cunku bende oyle degıl doktorumda daha once boyle bırsey demedı bende 18 gun adet baslıyor kafam karıstı suanda beklıyorum adetın gelmesını gelmedı 16 gun bugun sempatiksalakcinni
sağol canımopuyorumnanaktanfadikçim nasılsın zemuszemus
canım bend ebilmiyorum....kızlar ya aşılama yaptıktan 3 gün sonra kaşıntı oldu vajinamda 5 gün devam etti sonra doktorumuz bize bir krem verdi kullandım kaşıntı gecti bide adet oldum iy oldum sonrada ilişki sırasında oluyo cok ağrım oluyo normaldede oluyo ilişkiden sonra bi kac gün ağrıyo kuruluk oluyo ya daha önce yaşamadım bunları ne olabilir koku akıntı yok doktora gitcem haftaya siz ne diosunuz aklım karıştı ilkez bunları yaşıyom normalde hergün iç çamaşırı değiştiriom dikkat ediyom![]()
herkese gÜnaydın lar
yenİ hafta yenİlİklerİ gÜzelİlerİyle gelsİn
İİİnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ