Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın arkadaşlar yeni bir hafta yeni bir ay ve anti parantez mart ayı:jeyyar: herkes için çok güzel olur inşallah.
Benim bugün randevum var yine yumoşlara bakılacak çok takip edemedim topiği işlerimi toparlayaıp hemen çıkmalıyım ama müsait olur olmaz bakıcam.
Dualarınızı eksik etmeyin görüşmek üzere

herkese günaydınlar yeni bir gün yeni bir hafta yeni bir ay hepimiz için hayırlı olur inşallah

tşk ederim canım sen nasılsınkaydirigubbakcemile5

dur bakalım öle hemen yılmak yok ama bir kapıı kapatırsa bir kapıyı açar rabbim

sin b

inşallah birdaha gerek kalmaz sanada rabbim tez zamanda doğal yoldan verisın bebişini

fadikçim nasılsın zemuszemus

canim yikmaya calisiyorlar biuzi

aminnnnnnnn canim ins
dogal yollla imkansiz ama umut dunyasi iste

günaydın arkadaşlar yeni bir hafta yeni bir ay ve anti parantez mart ayı:jeyyar: herkes için çok güzel olur inşallah.
Benim bugün randevum var yine yumoşlara bakılacak çok takip edemedim topiği işlerimi toparlayaıp hemen çıkmalıyım ama müsait olur olmaz bakıcam.
Dualarınızı eksik etmeyin görüşmek üzere

gunaydin canim

insallah canim benim
canim insallah hersey guzel olaur ve yumoslarda iyidir insallah

günaydın arkadaşlar,
çok güzel bi hafta diliyorum hepimiz için,
ve de umut dolu bi hafta olsun inşallah
hafta sonu hiç giremedim
geçmişi bi okuyayım

herkesin haftası çokkkk güzel geçer inşallahh nasılsınız arkadaşlarrr

ben gonal vurulunca kasıklarımda acayip ağrılar ve kasılmalar oluyorrrrrrrrrrrrrrr galiba yumişler canlanıyor:dance:

ben gonal vurulunca kasıklarımda acayip ağrılar ve kasılmalar oluyorrrrrrrrrrrrrrr galiba yumişler canlanıyor:dance:

canlansınlar tabii bebiş olacak onlar :lepi::lepi: hadi bakalım

günaydın kızlar, nasılsınız?
güzel bir hafta ve güzel haberlerle dolu bir ay geçirmeniz dielğiyle...

slm canım tedavin hayırlı olsun öncelikle,
gonal f öyle yapıyo genelde,
bende kullanmıştım,
iğne biteceği sıralar karnımda şişlik ve ağrı olmuştu,
sonuç: akannehir35 yumoş toplandıakannehir
umarım seninde yumoşların güzel ve sağlıklı gelişir
arkasından bebiş gelir inşalllllahhh...

kızlar selam herkese.bende gonderdım maıl basbakana.cok yureklerı burkan bır maıl gonderdım.ınsallah ulasır..
melonı ve aymescım tedavınız hayırlı olsun.rabbım yuzunuzu guldursun ınsallah...
bende ınsallah mart ayının sonunda unuversıte hastanesıne gıdıcem.ınsallah banada hemen tup bebek der.bekleme yıne.

evet genelde yumoş çatladıktan 14 gün sonra adet olunur...
ama belki bu tarih değişen kişilerde vardır....

..fadikcim tesekkurler benım dun adet olmam gerekıyordu 1 subatta oldum cunku 28 gunde bır oluyorum ıdrar testı yaptım cıkmadı zaten beklıyorum yanlız bırkac gun once sag kasıgıma cok sıddetlı bır kıramp gırdı neden boyle oldu bılmıyorum ınsallah kotu bırsey cıkmaz

kızlar selam herkese.bende gonderdım maıl basbakana.cok yureklerı burkan bır maıl gonderdım.ınsallah ulasır..
melonı ve aymescım tedavınız hayırlı olsun.rabbım yuzunuzu guldursun ınsallah...
bende ınsallah mart ayının sonunda unuversıte hastanesıne gıdıcem.ınsallah banada hemen tup bebek der.bekleme yıne.

saol canım inşallah sende bekletmezlerde başlarsın canım

canim ne yazdin m ya cok merak ettim

Back
X