Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melony canim interfilite olmayan ama diger topikteki arkadaslarimizda mail gonderse faydasi olur mu
diger arkadaslara soyleyelim onlarda yazsin

ozlemcigim hosgeldin
yumoslar nasil

iyi haftalar kıslarrrr ben geldim nasılsınız?

iyiyler canım ilk toplama işlemi benden olsun çarşamba 8,30 da toplanacak yumurtlarım kısmetse hakkımızda hayırlısı olsun. ama tek korkum şuu rahim duvarım 15 mm olmuş kdeneyimli arkadaslar ban ayazarlamı acaba korkmam gerekiyomu

kızlar yarın benden istenen tahlililleri yaptırmaya gideceğiz bende 14 eşimden 3 tane tahlil istemiş bana cok gibi geldi siz kaçtane yaptırdınız

kızlar bu tahliller cokmu para tutuyor başka sayfalarda 300 400 hatta 1000 tl bile tuttuğunu sölediler bilginiz varmı ya ohaoldumsmileohaoldumsmile

selam kıslar bende geldim 8 tane yumoşum olmuş
bana az gibi geldi ama kısmet artık
biraz üzücüc tarafı e2 yüksek çıktı
çarşamba tekrar çağırdı bakalım ne olucak
inşallah düşer bide sürekli izin alamıyorum işten
ne yağıcam şimdi ben karma karışık oldumakannehir

hımm canım e2 sorun olmaz umarım canım kaliteli olsunda yumoşların napalım 8 tane olsun sıkma canınıolumunekankayizsmile

canım ya 8 yumoş evet biraz az ama önemli olan kaliteli olması kaliteli olsunlar sana yeter bence
e2 sorun olmz inşşş
canım her şey yolunda gidr
inşşşşşşşşşşşş
bebişler gelir
inşşşşşşşşş

kızlar ya canım sıkkıldı yine benim yaa akşam üzeri bende leke geldi şuan doğum kontrol kullanıyorum ya bir sorun mu var aceba off yaa bunu yaşayan varmı aranızda bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

tedavide olan arkadaşlarıma kolaylık diliyorum.
Allah yüzünüzü güldürsün

allah razı olsun canım saol ama işte bazen yukarda yazdığım gibi beklenmedik gelişmeler olunca asabın bozuluyr nette araştırdım doğum kontrolden veya troid hormonundan kaynaklı olur diyoo off ya moralim bozuk kafam karışıkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

slm kızlar bende 2 yıldır bebiş istiyorum 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı eşim varikosel ameliyatı oldu hareketlilik azdı benide ekleyin lütfen

hoşgeldin canım....
tamam eklariz ama aarda sohbete gela.s.
8 çok az bir sayı değil bence....

inşallah hiçbir aksilik çıkmadan tedavin sürer canım...

hadi hayırlısı canım.....

o konuda benim bilgim yok canım....

kızlar yarın benden istenen tahlililleri yaptırmaya gideceğiz bende 14 eşimden 3 tane tahlil istemiş bana cok gibi geldi siz kaçtane yaptırdınız

kızlar bu tahliller cokmu para tutuyor başka sayfalarda 300 400 hatta 1000 tl bile tuttuğunu sölediler bilginiz varmı ya ohaoldumsmileohaoldumsmile
canım ben bilmiyorum....

dr ra hamile olma ihtimalinin olduğunu yani korunmadığınızı söylersen ona göre bir tedavi yolu seçer canım....
geçmiş olsuna.s.

hayırlı akşamlar kızlara.s.

kızlar ya canım sıkkıldı yine benim yaa akşam üzeri bende leke geldi şuan doğum kontrol kullanıyorum ya bir sorun mu var aceba off yaa bunu yaşayan varmı aranızda bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım doğum kontrol hapı kulanırken bendede olmuştu.diğer adetim gelene kadar sürmüştü.doktoraumu aradım hapın yan etkisi demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…