• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ne oldu şimdi ben anlamadım bunu sabah gönderidğim mesajların hiç biri yok neyse herkese iyi gunlar diliyorum mart ayı güzel geçecek gibi bol hamişliiiii nedersin yetercimmm darısı başımıza balkafamızda hamişmişş

CANIM BENDE ANLAMADIM SABAHKİ MESAJLARIM YOK :uhm::uhm::uhm::uhm:

EVET DÜN ÖĞRENDİM ÇOK SEVİNDİM İNŞŞŞDARISI BAŞIMIZA OLSUN
TÜM İSTEYENLERE OLSUN BALKAFADA SORUNSUZ BİR HAMİŞLİK GEÇİRSİN

CANIM BENDE ANLAMADIM SABAHKİ MESAJLARIM YOK :uhm::uhm::uhm::uhm:

EVET DÜN ÖĞRENDİM ÇOK SEVİNDİM İNŞŞŞDARISI BAŞIMIZA OLSUN
TÜM İSTEYENLERE OLSUN BALKAFADA SORUNSUZ BİR HAMİŞLİK GEÇİRSİN

ayy evet umarım sağlıklı bir hamilelik geçirir canım bende anlamadım walla neyse sen nelere yapıosun tedavide durumun ne şimdi biz tahlilleri yaptırdık yarın alcaz bakalım umarım kötü bişe çıkmaz

ayy evet umarım sağlıklı bir hamilelik geçirir canım bende anlamadım walla neyse sen nelere yapıosun tedavide durumun ne şimdi biz tahlilleri yaptırdık yarın alcaz bakalım umarım kötü bişe çıkmaz

canım yarın sulu ultason yapılacak (ne olduğunu henüz anlamadım )sonra dr görüşeceğiz tetkilerimide görüşmemizde konuşacaız bakalım hayırlısıyla
iinşşş her şey yolundadır

Merhaba kızlar balkafa hamilemiymiş ay çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah allah tedavi olan arkadaşlarıma yardım etsin rabbim en kısa zaman da bebşlerini kucaklarına alsınlar...

mrh kızlar değişiklik güzel değildi bende bu hali daha güzel.balkafamcanım tbr.hadin kızlar starttı balkafa yaptı inş devamı da gelir

slm kızlar nasılsınız???
yahu sabahki yazdığım mesajlar nere gitti ne oluyo bu kk ya anlamadım bilmiyorumkismile
kırk yılda bi erken kalktım siteye girdim
yazdığım mesajlar uçmuşakannehir kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız???
yahu sabahki yazdığım mesajlar nere gitti ne oluyo bu kk ya anlamadım bilmiyorumkismile
kırk yılda bi erken kalktım siteye girdim
yazdığım mesajlar uçmuşakannehir kaydirigubbakcemile3

benimkilerde uçmuşlar :roflol::roflol::roflol::roflol:

mrh kızlar değişiklik güzel değildi bende bu hali daha güzel.balkafamcanım tbr.hadin kızlar starttı balkafa yaptı inş devamı da gelir

Merhaba kızlar balkafa hamilemiymiş ay çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah allah tedavi olan arkadaşlarıma yardım etsin rabbim en kısa zaman da bebşlerini kucaklarına alsınlar...

evet arkadaşlar balkafa ayağını sürürinşş arkasından bir sürü hamiş çıkar iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bendende iyilik canim ne olsun...
aslinda birazdan cikacamda cikmadan bi bizim kizlar ne yapiyo bakayim dedim

arkadaŞlar yarın dr gıdeceĞım
topıĞe gelemem belkı
dualarınız eksık etmeyın

canım yarın 4e çeyrek varken bizim randevumuz.resmimi görmüştün zaten.uzun kıvırcık saçlarım kaydirigubbakcemile3 sen beni tanırsın herhalde..inşallah görüşebiliriz.opuyorumnanaktan

canım benim randevum 2 deydi baktım sürekkli sana
ama göremedim saatte geçmiş zaten neyse bu sefer kısmet olmadı
inşallah başka zaman görüşürüz.

aysem bende ıyım
bebısde ıyı cook sukur ...
nısanda yıne tarnsfer vvar demek..umarım bu son olur.ama laparoskoı yapılman ıyı olur cunku sebep varrsa bılnır en azından...
aslında sııteye cok gırmıyorum..
cunku kotu haberlerı okuyunca etkılenıyorum...
ama okuyup cııkıyorum sızerden haber almak ıcın.
bırde su tarla olayına bende gırdım..gırmeseydım keskesempatiksalakcinni

canım valla güzel habermi kötümü bilmiyorum
10 tane yumoşum var en büyüğü 18 ml sonra 17 - 16 15 14 diye devam ediyo
çokmu ufaklar sizce kıslar cumartesi günüde kısmetse yumoşlarım toplanıcak
hakkımda hayırlısı artık

ya kizlar sonuc yine sifiir cikti

canım keşke bu haberle değilde güzel haberle gelseydin
ama napalım kısmet böyleymiş üzülme Allah hakkında hayırlısını nasip etsin

aysem bende ıyım
bebısde ıyı cook sukur ...
nısanda yıne tarnsfer vvar demek..umarım bu son olur.ama laparoskoı yapılman ıyı olur cunku sebep varrsa bılnır en azından...
aslında sııteye cok gırmıyorum..
cunku kotu haberlerı okuyunca etkılenıyorum...
ama okuyup cııkıyorum sızerden haber almak ıcın.
bırde su tarla olayına bende gırdım..gırmeseydım keskesempatiksalakcinni

inşallah canım rabbim seninde bebişini hayırla kucağna almayı nasip etsin hemşommm

yetercim sulu ulturasyon korkulacak bişe değil sanırımm bana da bakmıştı içeriye şırınga ile su veriyolar ama sen anamıyosun bile aynı jinekolojik muayene gibi eğer bildiğimse bana öle su vererek bakmıştı doktorum

kızlar ilk aşılama başarısız ne yazıkki çok üzüldüm ama kısmet. ikinci aşılama için kontrole gittim yumurta kisti oluşmuş iki tane onların süprizi nedeniyle bir ay tedaviye ara verildi moralim allah bullak oldu. soğan kürü kist için gerçekden faydalımı nasıl kullanılmalı bilen varmı.

kızlar ilk aşılama başarısız ne yazıkki çok üzüldüm ama kısmet. ikinci aşılama için kontrole gittim yumurta kisti oluşmuş iki tane onların süprizi nedeniyle bir ay tedaviye ara verildi moralim allah bullak oldu. soğan kürü kist için gerçekden faydalımı nasıl kullanılmalı bilen varmı.

hakkımızda hayırlısı olsun canım bu sefer olmazsa öbür sefer yılmak yok yola devam :lepi::lepi: soğan kürü evet iyi diyorlar nasıl kullanmasına gelince ibrahim saraçoğlunun sitesinden bulabilirsin onu sanırı

canım çok geçmiş olsun.inş bidahakine tutar.canım bende kullandım adet düzensizliği için çok faydasını gördüm.adetine 15gün kala başla 15nü tamamla adetin erken gelse bile 15güne tamamla ve sonlandır..tarifini ibrahim saraçoğlunun sitesinden bulabilirsin.

Back
X