Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaŞlar yarın dr gİdeceĞİm
topİĞe gelemem belkİ
dualarınız eksİk etmeyİn
canım ben de üzüldüm :çok üzgünüm:kızlar ilk aşılama başarısız ne yazıkki çok üzüldüm ama kısmet. ikinci aşılama için kontrole gittim yumurta kisti oluşmuş iki tane onların süprizi nedeniyle bir ay tedaviye ara verildi moralim allah bullak oldu. soğan kürü kist için gerçekden faydalımı nasıl kullanılmalı bilen varmı.
herşey yolunda gider inşalallah...arkadaŞlar yarın dr gıdeceĞım
topıĞe gelemem belkı
dualarınız eksık etmeyın
canım valla güzel habermi kötümü bilmiyorum
10 tane yumoşum var en büyüğü 18 ml sonra 17 - 16 15 14 diye devam ediyo
çokmu ufaklar sizce kıslar cumartesi günüde kısmetse yumoşlarım toplanıcak
hakkımda hayırlısı artık
canım tedavin hayırlı olsun....Merhaba arkadaşlar,bizim de sorunumuz erkek infertilitesi.Pazartesi lucrin ile ilk tedavimize başlıyoruz.Kürler vs. yaptık ama bize faydası olmadı.Umarım ilk denemede şansımız yaver gider.Burada isteyen tüm arladaşlara da bol şans dilerim.Balsurat'ın gebeliğine de çok sevindim.Tebirk ederim:)
canım ya:çok üzgünüm:ya kizlar sonuc yine sifiir cikti
bu arada bugun doktora gittik, son kalan iki embriyoyuda transfer etmemiz gerekiyo yoksa baska terdaviye baslayamicez..
neyse nisan gibi transfer dusunuyoruz, onlarda tutmazsa, artik yeni tedaviden once histerescopi (laporoskopi) yapilip rahimden parca alinip biyopsi yapilacak, tutunamama sebepleri arastirilacak
bugun tahlil verdim genetik arastirma ve kan pihtilasmasina bakilacak (safra kesesi ameliyatimdan sonra elimde pihitlasma oldu daha yeni yeni geciyo) ona gorede yeni tedavi uygulanacak
ve artik embriyolarim 3.gun degil 5 veya 6.gune kadar bekletilecek boylece tutunma sansi en yuksekler kalacakmis...
bugun ordan cikinca sanki tedaviye yeni basliyomusuz gibi heycanlandim, rabbim hakkimizda hayirlisini versin...
tamam canım....arkadaşlar benim beklenmeyen adet tarihim 12 mart tarihi vermeyi unutmuşum bu arada hamişimiz var mı??
kızlar balsuratta hamile kaldı darısı bize.boş vermişti demekki biraz düşünmemek lazım.melaony doktorun aradımı?
merhaba arkadaşlar ben de dün üye oldum siteye listeye beni de eklemenizi istiyorum maaleseff..
Eşim azosperm doğal yoldan sperm çıkmıyor 2 kere mikrotese oldu en son ki tesede sperm bulundu 1 ay önce tüp bebek yapıldı fakat tutunma olmadı ben kendim de pcos hastasıyım.ne ararsanız var yanison adet tarihim 7 şubat.eşim bi müddet proxed plas kullandı.şimdi de nohut kürü,bal kuruyemiş karışımı ve keçiboynuzu pekmezi içiyor..şuan sadece mucize bekliyoruz....elimi kolumuz bağlı
Arkadaslar inanamiyoruz Kaan Aydos un verdigi ilaclardan sonra esimin sperm sayisi 2 ayda 9 milyondan 19 milyona cikmis ml de. Ileri hizli ve morfoloji degismemis ama sperim artmasi bir umut oldu bizim icin hemde oyle boyle artmamis. 3 problemden biri gitti kaldi ileri hiz ve morfoloji sorunu .
Arkadaslar inanamiyoruz Kaan Aydos un verdigi ilaclardan sonra esimin sperm sayisi 2 ayda 9 milyondan 19 milyona cikmis ml de. Ileri hizli ve morfoloji degismemis ama sperim artmasi bir umut oldu bizim icin hemde oyle boyle artmamis. 3 problemden biri gitti kaldi ileri hiz ve morfoloji sorunu .
merhaba arkadaşlar ben de dün üye oldum siteye listeye beni de eklemenizi istiyorum maaleseff..
eşim azosperm doğal yoldan sperm çıkmıyor 2 kere mikrotese oldu en son ki tesede sperm bulundu 1 ay önce tüp bebek yapıldı fakat tutunma olmadı ben kendim de pcos hastasıyım.ne ararsanız var yanison adet tarihim 7 şubat.eşim bi müddet proxed plas kullandı.şimdi de nohut kürü,bal kuruyemiş karışımı ve keçiboynuzu pekmezi içiyor..şuan sadece mucize bekliyoruz....elimi kolumuz bağlı
fadikçiim liste için tşk ederimm ya bir ara mrs gizmo vardı nerelerde haberiniz varmı dış gebelik olmuştu onunkide merak ettim
hoşgeldin aramızaa.s.merhaba arkadaşlar ben de dün üye oldum siteye listeye beni de eklemenizi istiyorum maaleseff..
eşim azosperm doğal yoldan sperm çıkmıyor 2 kere mikrotese oldu en son ki tesede sperm bulundu 1 ay önce tüp bebek yapıldı fakat tutunma olmadı ben kendim de pcos hastasıyım.ne ararsanız var yanison adet tarihim 7 şubat.eşim bi müddet proxed plas kullandı.şimdi de nohut kürü,bal kuruyemiş karışımı ve keçiboynuzu pekmezi içiyor..şuan sadece mucize bekliyoruz....elimi kolumuz bağlı
inşallah onlarda düzelir.....Arkadaslar inanamiyoruz Kaan Aydos un verdigi ilaclardan sonra esimin sperm sayisi 2 ayda 9 milyondan 19 milyona cikmis ml de. Ileri hizli ve morfoloji degismemis ama sperim artmasi bir umut oldu bizim icin hemde oyle boyle artmamis. 3 problemden biri gitti kaldi ileri hiz ve morfoloji sorunu .
tamam canım....FADıKCıM benim adet tARıHı 28 şubat.çok şükür bayağı düzene girdi.
ayy..canım benim yaa..biz bugün gitmedik zaten.sabahtan girdim baktım,sen cvp yazmamışsın,herhalde görmedi benim mesajımı dedim.randevuya gitmeyeceğimi de yazmadım o yüzden.canım benim randevum 2 deydi baktım sürekkli sana
ama göremedim saatte geçmiş zaten neyse bu sefer kısmet olmadı
inşallah başka zaman görüşürüz.
ayy..canım benim yaa..biz bugün gitmedik zaten.sabahtan girdim baktım,sen cvp yazmamışsın,herhalde görmedi benim mesajımı dedim.randevuya gitmeyeceğimi de yazmadım o yüzden.
ben rahim ameliyatından sonra 1,5 ay adet görmedim.gecikti yani.meraklandımb bende kötü bişey olmasın diye.ondan almıştık randevuyu.ama çok şükür bugün adet oldum.gitmemize gerek kalmadı,iptal ettirdik.
başka zamana tanışırız inşallah tatlım..
önümüzdeki aya tüpe başlamayı düşünüyoruz bakalım.
canım bu arada 10 yumoş ve büyüklükleri de iyi bence.hadi bakalım hayırlısı:)