• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar balsuratta hamile kaldı darısı bize.boş vermişti demekki biraz düşünmemek lazım.melaony doktorun aradımı?

kızlar ilk aşılama başarısız ne yazıkki çok üzüldüm ama kısmet. ikinci aşılama için kontrole gittim yumurta kisti oluşmuş iki tane onların süprizi nedeniyle bir ay tedaviye ara verildi moralim allah bullak oldu. soğan kürü kist için gerçekden faydalımı nasıl kullanılmalı bilen varmı.
canım ben de üzüldüm :çok üzgünüm:
ama hayırlısı ne yapalım....

arkadaŞlar yarın dr gıdeceĞım
topıĞe gelemem belkı
dualarınız eksık etmeyın
herşey yolunda gider inşalallah...
canım sulu utrason çok basitmiş sakın korma...

canım valla güzel habermi kötümü bilmiyorum
10 tane yumoşum var en büyüğü 18 ml sonra 17 - 16 15 14 diye devam ediyo
çokmu ufaklar sizce kıslar cumartesi günüde kısmetse yumoşlarım toplanıcak
hakkımda hayırlısı artık

canım benim pek bilgim yok....
ama inşallah herşey yolunda gider....

Merhaba arkadaşlar,bizim de sorunumuz erkek infertilitesi.Pazartesi lucrin ile ilk tedavimize başlıyoruz.Kürler vs. yaptık ama bize faydası olmadı.Umarım ilk denemede şansımız yaver gider.Burada isteyen tüm arladaşlara da bol şans dilerim.Balsurat'ın gebeliğine de çok sevindim.Tebirk ederim:)
canım tedavin hayırlı olsun....
sonuç pozitif olur inşallah....

ya kizlar sonuc yine sifiir cikti
canım ya:çok üzgünüm:
inşallah tesede çıkar canım....
allah yardımcınız olsun...

bu arada bugun doktora gittik, son kalan iki embriyoyuda transfer etmemiz gerekiyo yoksa baska terdaviye baslayamicez..
neyse nisan gibi transfer dusunuyoruz, onlarda tutmazsa, artik yeni tedaviden once histerescopi (laporoskopi) yapilip rahimden parca alinip biyopsi yapilacak, tutunamama sebepleri arastirilacak
bugun tahlil verdim genetik arastirma ve kan pihtilasmasina bakilacak (safra kesesi ameliyatimdan sonra elimde pihitlasma oldu daha yeni yeni geciyo) ona gorede yeni tedavi uygulanacak
ve artik embriyolarim 3.gun degil 5 veya 6.gune kadar bekletilecek boylece tutunma sansi en yuksekler kalacakmis...
bugun ordan cikinca sanki tedaviye yeni basliyomusuz gibi heycanlandim, rabbim hakkimizda hayirlisini versin...

canım ne yapalım her hastanenin kendine göre bir işleyiş sistemi var...
sende son transferini ol bakalım...
inşallah diğer tedaviya gerek kalmadan bebişin gelir...

arkadaşlar benim beklenmeyen adet tarihim 12 mart tarihi vermeyi unutmuşum bu arada hamişimiz var mı??
tamam canım....

Arkadaşlar biliyorsunuz nevrosky arkadaşımız bir süre listelere bakamayacak.
Bu yüzden şimdilik küçük bir liste yapalım dedik…
Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html
Çünkü çok uzun olduğu için,bu listedeki her şeyi yeni listemize yazamayacağım…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLİSTEMİZZZZ(Erkek İnfertilitesi)turkbayragi

nazz81---01 Şubat---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
beyzanur55---10 Şubat---hareket (eşi 2007 de varikasel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(1. aşılama başarısız)---evicap , keçi boynuzu
zencefill---10 Şubat---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)
aysen_34---13 Şubat---hareket---doğal yoldan---keçi b. kürü,pekmezi,havuç suyu,arı sütü
gulem---21 şubat---Hareket ve morfoloji---proxeed plus,keçiboynuzu tozu,ısırgan tohumu,bal,polen,arı sütü
becun---22 Şubat ---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
candycruuz---24 Şubat---???---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)---keçi boynuzu kürü,klomen
adepeli---=29 Şubat---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçib.k.,klomen, evicap,L-arginine,fındık, fıstık ballı süt ,patlamış mısır,ceviz,kuru siyah üzüm ara sıra kabak çekirdeği
Ceylin_naz---28 Şubat---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
Enikazya---28 şubat---???---özel bir karışım,çakşır ve darıfülfül bitkiside karısımı
aa1---2 mart---hareket ve morfoloji---doğal yoldan---(3 aşılama ve 2 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu kürü,klomen,arginmax,l carnitin
yabangülüm.---06 mart---Morfoloji---Doğal yoldan---???
nimes---06 mart---sayı v emorfoloji(7 ekim 2009 da eşi ameliyat oldu)---doğal yoldan---
ayse57---10 mart---Morfoloji,varikosel (Kendisinde de PKO var)---doğal yoldan---(4 Aşılama ve 7 Tüp Bebek başarısız , 2 Tüp Bebek düşük)---???
melony---10 mart---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
eftalya_35 ---15 mart---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
minos---16 mart---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
UykucuSirine---17 mart---Hareket ve Morfoloji---normal yoldan---(2 Aşılama,1 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek karnında öldü)
yeteeeeer---21 martSayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
fatıma zehra---22 mart---morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
aşk_meleği---23 mart---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
sidelya01---25 mart---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
serenalar---25 mart---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
Fadik---27 mart---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
tuliny---27 mart---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
nerminn.---28 mart---???---klomen l arginine ,evicap,bitkisel kürler,keçiboynuzu kürü,keçiboynuzu pekmezi
HARZEM---01 nisan---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???

butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental,proxeed plus
nergis55---???---Morfoloji---3. aşılama tedavisinde---(2. Aşılama Tedavisi başarısız)---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
papatyaa10---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---???
Gokkbb--- ???---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
sevvalzeynep---???---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
zehra.tugba---???---???---???---???
lalin80---???---sayı,hareket,morfoloji---tüp bebek tedavisinde---
gulce8484---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1.aşılama başarısız)
arzu0000--- ???--- morfoloji--- doğal yoldan--- keçiboynuzu kürü---
cankiz84---???---???---tüp bebek tedavisinde---???
maviumutolsun---???---Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız,doğal yoldan 1 düşük)
mavioje---???---varikosel,eşi 2008 aralıkta ameliyat oldu---doğal yoldan---(3 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu arı poleni,fındık,fıstık
leylmelek---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
ftsedp---???---(bir aşılama başarısız)
samsak---???---azo sperm---doğal yoldan---(1. tüp bebek denemsi yarım kaldı, tese ameliyatında sperm bulunamadı)
dilserserin---???----hareket---doğal yoldan---(3 başarısız aşılama)
Mrs.Gizmo???---Morfoloji---(1 aşılama başarısız,1 tüp bebek denemesi dış gebelik)---Vitamin Takviyesi
enepInAr---???---sayı---doğal yoldan---???
ecemnurr---???---sayı ve hareket,---doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü, E vitamini, çakşır otu, arı poleni, bal
esra1989---???---???---(1. aşılama başarısız)---keçiboynuzu k.
kelebek_1974---???---hareket ve morfoloji (kasım 2009 da eşi ameliyat olmuş)---???
ozlem82do---???---Hareket---Tüp bebek tedavisinde---(2. Aşılama, 1. tüp bebek başarısız)
ASOS--???---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçiboynuzu kürü,pycnogenol(solgar),zencefil-havlıcan-zerdeçal-darülfülfül-tarçın-karanfil karışımı çayı,ace plus,selenyum ,koç yumurtası,çinko
almira85---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---keçiboynuzu-havuç kürü-çinko bulunan sebzeler-klomen-antibiyotik (azitro 3 tane)
ARKAMAHALLE---???---sayı---tüp bebek tedavisinde (uzun protokol)
umudunukaybetme---???---azosperm---???
aymes---???---Sayı ve Hareket---Ocak'ta ameliyat oldu---Tüp bebek tedavisinde(1.Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçib.kürü,3 ay klomen kullandı
kristina---???---hareket,varikosel---(2 aşılama başarısız)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız
przyjacieletc0.gif

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---???
saboli---???

ÖNEMLı OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (03-03-2010 Çarşamba)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LıSTE (Erkek ınfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

69.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

70.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

71. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

72.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

73.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)

74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)

75.hamişşimiz---surayn ---08-Aralık-2009---tüp bebek tedavisiyle(dondurulmuş)---azo sperm---(1. tüp bebek karnında öldü)

76. hamişşimiz---laluz24z---19-Aralık-2009---doğal yoldan(ilaçsız yumurta takibiyle)---Morfoloji---(Doğal yoldan bir düşük)

77. hamişşimiz---cornelia35---05-Ocak-2009---tüp bebek tedavisi---Morfoloji

78. hamişşimiz---meryem42---04-şubat-2010---tüp bebek tedavisi---sayı---(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarısız)

79. hamişşimiz---bafo---25-şubat-2010---tüp bebek tedavisi---morfoloji ve hareket

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

cornelia35 arkadaşımız 1. tüp bebek tedavisiyle hamiş:teytey:

meryem42 arkadaşımız tüp bebek tedavisinde pozitif sonuç aldı:teytey:

bafo arkadaşımız -tüp bebek tedavisiyle hamile:teytey:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

ARKAMAHALLE---tüp bebek tedavisinde (uzun protokol):Saruboceq:
enepInAr---aşılama tedavisinde:Saruboceq:
ozlem82do---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
aymes---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
..ELCHIN..---tüp bebek tedavisinde (uzun protokol):Saruboceq:

LıSTEDE ıSMı OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARıHLERıNıZı VERıRMıSıNıZopuyorumnanaktan

TOPıĞıMıZE YENı GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSıNE HOŞGELDıNıZ DıYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LıSTEMıZE GıRMEK ıSTEYENLER VARSA BıLGıLERıNı
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERıP
BENDE LıSTEYE GıRMEK ıSTıYORUM DıYE BELıRTMELERıNı ıSTıYORUM...

arkadaşlar tedaviye başlamış başka arkadaşlar varmıydı?
tedaviye başlayacak baya arkadaş vardı ama şuan kim başladı şaşırdım...
unuttuğum varsa mesaj yazsın....

birde adet tarihlerinizi verirmisiniza.s.

fadikçiim liste için tşk ederimm ya bir ara mrs gizmo vardı nerelerde haberiniz varmı dış gebelik olmuştu onunkide merak ettim

merhaba arkadaşlar ben de dün üye oldum siteye listeye beni de eklemenizi istiyorum maaleseff..
eşim azosperm doğal yoldan sperm çıkmıyor 2 kere mikrotese oldu en son ki tesede sperm bulundu 1 ay önce tüp bebek yapıldı fakat tutunma olmadı ben kendim de pcos hastasıyım.ne ararsanız var yani :( son adet tarihim 7 şubat.eşim bi müddet proxed plas kullandı.şimdi de nohut kürü,bal kuruyemiş karışımı ve keçiboynuzu pekmezi içiyor..şuan sadece mucize bekliyoruz....elimi kolumuz bağlı

Arkadaslar inanamiyoruz Kaan Aydos un verdigi ilaclardan sonra esimin sperm sayisi 2 ayda 9 milyondan 19 milyona cikmis ml de. Ileri hizli ve morfoloji degismemis ama sperim artmasi bir umut oldu bizim icin hemde oyle boyle artmamis. 3 problemden biri gitti kaldi ileri hiz ve morfoloji sorunu .

merhaba arkadaşlar ben de dün üye oldum siteye listeye beni de eklemenizi istiyorum maaleseff..
Eşim azosperm doğal yoldan sperm çıkmıyor 2 kere mikrotese oldu en son ki tesede sperm bulundu 1 ay önce tüp bebek yapıldı fakat tutunma olmadı ben kendim de pcos hastasıyım.ne ararsanız var yani :( son adet tarihim 7 şubat.eşim bi müddet proxed plas kullandı.şimdi de nohut kürü,bal kuruyemiş karışımı ve keçiboynuzu pekmezi içiyor..şuan sadece mucize bekliyoruz....elimi kolumuz bağlı

hoş geldin aramıza canım
inşşşşş
rabim mucizenle buştursun seni
iinşşşşşşşşşşş

Arkadaslar inanamiyoruz Kaan Aydos un verdigi ilaclardan sonra esimin sperm sayisi 2 ayda 9 milyondan 19 milyona cikmis ml de. Ileri hizli ve morfoloji degismemis ama sperim artmasi bir umut oldu bizim icin hemde oyle boyle artmamis. 3 problemden biri gitti kaldi ileri hiz ve morfoloji sorunu .

OOHHHHH BE GÜZEL HABERLER GELİYOR :nazar::nazar::nazar:

İNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
HEP BÖLE GÜZEL HABERLER GELSİN HATTA DAHA GÜZEL HABERLE GELSİN

havuc cok ıyıy gelıomus dene ıstersen harket vede morfolojıyı artırmada vede ozelden mesaj attım cevplarsan cok sevınırım

cevapladim canim
evet 2 aydir keciboynuzu kuru 15 gundurde havuc kuru iciyor zaten esim . bal polen ari sutunede baslayacagiz . cok umitlendik belkide normal yolla bile olabilecek bundan sonra:))

eşim azosperm doğal yoldan sperm çıkmıyor 2 kere mikrotese oldu en son ki tesede sperm bulundu 1 ay önce tüp bebek yapıldı fakat tutunma olmadı ben kendim de pcos hastasıyım.ne ararsanız var yani :( son adet tarihim 7 şubat.eşim bi müddet proxed plas kullandı.şimdi de nohut kürü,bal kuruyemiş karışımı ve keçiboynuzu pekmezi içiyor..şuan sadece mucize bekliyoruz....elimi kolumuz bağlı

hoşgeldin canım aramıza rabbim buyuk mucizesi çok umarım seninde gönul muradını veriri rabbim

hadi gözün aydın canım umut olsun inşallahbekletmeden versin bebeişini sana

fadikçiim liste için tşk ederimm ya bir ara mrs gizmo vardı nerelerde haberiniz varmı dış gebelik olmuştu onunkide merak ettim

rica ederim canım....
arkadaşımız bu sıralar siteye pek gelmiyor......
onun için bu çok zor oldu...
allah yardımcısı olsun....

hoşgeldin aramızaa.s.
bir dahaki denemenizde inşallah pozitif olur...
allah yardımcınız olsun...

inşallah onlarda düzelir.....

FADıKCıM benim adet tARıHı 28 şubat.çok şükür bayağı düzene girdi.
tamam canım....
inşallah bebek olmadığı müddetçe hep düzenli olur...

canım benim randevum 2 deydi baktım sürekkli sana
ama göremedim saatte geçmiş zaten neyse bu sefer kısmet olmadı
inşallah başka zaman görüşürüz.
ayy..canım benim yaa..biz bugün gitmedik zaten.sabahtan girdim baktım,sen cvp yazmamışsın,herhalde görmedi benim mesajımı dedim.randevuya gitmeyeceğimi de yazmadım o yüzden.
ben rahim ameliyatından sonra 1,5 ay adet görmedim.gecikti yani.meraklandımb bende kötü bişey olmasın diye.ondan almıştık randevuyu.ama çok şükür bugün adet oldum.gitmemize gerek kalmadı,iptal ettirdik.
başka zamana tanışırız inşallah tatlım..
önümüzdeki aya tüpe başlamayı düşünüyoruz bakalım.
canım bu arada 10 yumoş ve büyüklükleri de iyi bence.hadi bakalım hayırlısı:)

ayy..canım benim yaa..biz bugün gitmedik zaten.sabahtan girdim baktım,sen cvp yazmamışsın,herhalde görmedi benim mesajımı dedim.randevuya gitmeyeceğimi de yazmadım o yüzden.
ben rahim ameliyatından sonra 1,5 ay adet görmedim.gecikti yani.meraklandımb bende kötü bişey olmasın diye.ondan almıştık randevuyu.ama çok şükür bugün adet oldum.gitmemize gerek kalmadı,iptal ettirdik.
başka zamana tanışırız inşallah tatlım..
önümüzdeki aya tüpe başlamayı düşünüyoruz bakalım.
canım bu arada 10 yumoş ve büyüklükleri de iyi bence.hadi bakalım hayırlısı:)

papatyam sen neden olmuştun ameliyat canım septum fealnmı vardı bu arada gözün aydın gelmiş kırmızılar

birazdan çıkacağım sizlere bir günaydın demek stedim

Back
X