Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım...yapılacak birşey yok ....fadikcim ne deyim allah yardımcın olsun kendi derdimizemi yanalım bu tüp bebek prosedürlerinin saçmalıklarınamı yanalım bilemedik derdimiz bize yetiyo sağlık bakanlığıda bizi üzmek için elinden geleni yapıyo(
sağol canım...inşallah canım inşallah
canım değerlerinin çıktığına sevindim eşinin
ama morfolojiyede üzüldüm tabiki ne dir bunlardan çektiğimiz
bende anlamadım her testte ayrı bişey çıkıyo
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
herşey istediğin gibi olsun
kıslarrr yeter naptı aceba sulu ultrasyonu vardı bugun gelmedi de hiç
canım sen yaptıralı çok oldumu aşılamaları...
ben artık haplada kabul ediyorler diye biliyorum...
hem üstelik bu hastanedeki aşılamaları yaptıranların amacıda rapor alabilmek...
ama ben yinede hastaneye gittiğimde sorarrım...
ilgilendiğin için sağol canım...
.
fadikcim ben 2005-2006 da yaptırdım aşılamalarımı verapor çıkardım, fakat tüp bebek raporunun üzerinde 'yalnızca cerrahpaşa hastanesinde tedavi için kullanılabilir yazısı' vardı ben de orda yaptırmak istemedim için raporu kullanmadım.2008 'de ikinci denememizde tekrar rapor çıkarmak için gittiğimde aşılamalarım hapla olduğu için rapor veremiyoruz' ilaçla olması gerektiği zorunluluğu geldi' dediler. yani sonradan ilaçlaya döndüler hatta benim 3 aşılamam olduğu için 1 kere iğneli aşılama yaptırırsanız size rapor verilir dediler. Ben aşılamama yaptırmak istemediğim için rapordan vazgeçtim.
canım ya hayırlısı ...fadikcim bu arada benim reglimin tarihi 27 mart bu ay yine kırmızıları gördüm yine mafoldumben
melony, ozlem82do+
bugun seninde benimde işimiz yok herhalde sabahtan beri burdayım aslıında birsürüde iş yaptım sayılaır cam sildim perde yıkadım yemek hazırlıorum çamaşır serdim gibi .....
canım bend de bugün buralardayım...
ayrıca evde baya temizlik yapıyorum....
süperge açtım...oturma odasının tülünü yıkadım makineden çıktı şimdi camı silmem lazım...
daha baya işim var ama canım sıkın sadece iş yapamıyorum...
bu yüzde takılıyom böyle...
slmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ben geldim
hoşgeldin canım anlat bakalım ne dedi doktorlar sonuçlar nasıl
hoş buldum canım
çok şükür her şey yolunda dedi
tek sorun eşinin sper sayısın azlığı başka bir sorun yok dedi
mart ayındaki adettinde tüp bebk yapıyoruz dedi ilaçlarımı yazdı alında sana uzun protokol yapabilirdik ama hem senlik bir sorun olmamamsından hemde şu çıkacak olan genelge sana vurmasın diye kısa protokol yalım dedi
iinnnnnnnnnşşşşşşşşşşş
bu sefer her şey güzel olacak
iiinnnşşşşşşşşşşşşşşşş